Кладионица

1. бури
    žalgiris, skjern, flensburg i neka odbojk zaksa :)

velim li ja :) samo ne treba biti alav...

2. сад ми већ треба много. колчестер да да гол, и сканторп да да гол, а има 13 минута.

3. 'ајде колчестере дај гол сто му мајки јебем, само ти!
    газимудо, ја кад решим да испратим, то обавезно мора да буде пушење курца, увек је тако.

4. а курац, шта се и ја надам, надокнада...
    следећи пут ћу на време да кажем кад пратим неког, да обавезно одиграте контра да макар неко узме паре.

5. И мене Шпанци сјебаше бем их уста. Сад играо на Моцартовом сајту бразилски баскет, чисто да пратим резултате. Верујем да сам једини на свету ко игра ово лоло

http://www.dodaj.rs/f/b/Sa/1mFlB7Xl/untitled.jpg

6. MakaronMaster
    Evo i od mene jedan sa većim ulogom pa šta bude da bude
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-1774627-1055

TO BRE! Stavih 20 maraka i dobih 80! Laka lova! Odo na koje pivo :*

7. Зајеба ме Моги за пола поена :(

8. Jebiga, ozvinite ljudi. Ujeba kolcester samo tako :/

9. Одлична игра је хендикеп на полувремену у баскету. Нађеш неки пар где је хендикеп на коначан исход преко 12,13, и ставе ти око 5 на полувремену. Није нереална игра уопште.

10. Mene je taj H na poluvremenu obarao milion puta...jebeni Hjuston sinoc ubaci 140 POENA i sjebe mE,23 trojke date,da su sutirali nogom sve bi im ulazilo...au kurac.

11. Dajte neke predloge danas za 7+.. napisite tekme gde ocekujete goleade

12. мој:
    србија даје 2+
    енглеска - бразил гг3+
    иран 1
    француска - немачка 4-6 (можда сам се мало и зајебао, мислио сам да играју португал - немачка, јер је у листи одмах испод био португал)
    словенија - босна 0-2
    гана 2.
    квота 54.

13. заборавио да пишем, синоћ сам сањао утакмицу барселона - реал и то резултат 2:0 негде у шездеспетом минуту, а 0:0 полувреме, и тај други гол дао ћави.
    е, ал' не знам да л' је био куп или првенство, лоло.
    и има да испратим некако, баш да видим да л' сам видовит као блејк грифин :Д

14. Ja sam jednom sanjao Arsenal - Totenhem ( a nisam ni znao da igraju za dve nedelje ) da ce biti 1:1. Bilo 4:4.
    Da li se meni od 4 pricinilo 1 ili sam sanjao X, ne znam, ali sam pogodio. Nisam ispratio lolo

15. ja ne sanjam, al evo za danas...

belgija, rusija, španije, nigerija, gana... danas sam malo alav, al dobro...

16. Kazem sebi da ne igram danas nista, pauziram...ali ne..moram ja magarac da odigram na jebenog ROGER VASSELINA koji namesta najvise jebene meceve, majmun imao 2 brejk lopte i nista!!!!! jebeni govnar!! odose 2500, jucerasnji cisti dobitak.

17. Zar nisi juce rokno na memfis?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.