Кладионица

1. Deset evra na Crnogorce iz iksa! JEMEMO ENGLEZE!

2. Gazimudo

MOj danasnji:

Portugal 2-2

Надам се да ниси играо то, рекох ти да су ми Потугалци несигурни за то. На полувремену је 0:0

3. cekam update povreda za vecerasnji NBA pa da posolim nesto...

Pametno je to, da sam znao ne bih tipovao na Denver sinoć. :D

4. Nek mi se naduvaju kurca ovi sa ESPN-a sto apdejtuju povrede...odigrah tiket...

Detroit - Minnesota 2 1.95
    Dallas - LA Clippers 1 1.97

Ulog 1000
    Dobitak 3840

5. Dzankaro, jel moze Marej 1?

6. Kako mislis 1, kvota je jebenih 1.05?

7. 1.20 kod mene.
    EDIT: 1.18

8. Pa poceo je, znaic moras lajv...i vec uzeo brejk...tako ad je kvota verujem oko 1.01 lolo..a pobeda se ne dovodi u pitanje, iako skotska veverica pimplas nije u formi, dobija ovog lagano

9. Odigrao sam ga vec, ali cisto onako da pitam za strucno misljenje. :)
    EDIT:
    hahahah

pimplas

jebeni!

10. Класичан пимплаш, он и Симон су ти најгори за гледање.

11. Ako je neko igrao sigurnu pobedu na Švabe, well.. Ahahaha jebeno, kako mi je drago što nisam to stavio, nego 1-1 kao svaka crkotina, sad bih pojeo taj papir lagano.

12. kod mene fala bogu nije imala sigurna pobeda, samo hendikep...

13. Mene ce sjebati samo Kroati.

14. Jos ima nadeeeeeee :)

15. Негде у 60. минуту сам се двоумио да ли да играм икс или 2 на Хрвате, пошто се видело да ће дати бар један. И одлучим се за икс.

16. Ja igrao Poljsku i Hitlere 1-1 i Maltu 2-2.

Metn'o 600, dobio 1350, taman da im vratim pare sutra.

17. Ja uzeo 1590, pre neki dan jos 900. Sutra jos da polozim nacrtnu geometriju i krece Fibonaci :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.