Кладионица

1. Deset evra na Crnogorce iz iksa! JEMEMO ENGLEZE!

2. Gazimudo

MOj danasnji:

Portugal 2-2

Надам се да ниси играо то, рекох ти да су ми Потугалци несигурни за то. На полувремену је 0:0

3. cekam update povreda za vecerasnji NBA pa da posolim nesto...

Pametno je to, da sam znao ne bih tipovao na Denver sinoć. :D

4. Nek mi se naduvaju kurca ovi sa ESPN-a sto apdejtuju povrede...odigrah tiket...

Detroit - Minnesota 2 1.95
    Dallas - LA Clippers 1 1.97

Ulog 1000
    Dobitak 3840

5. Dzankaro, jel moze Marej 1?

6. Kako mislis 1, kvota je jebenih 1.05?

7. 1.20 kod mene.
    EDIT: 1.18

8. Pa poceo je, znaic moras lajv...i vec uzeo brejk...tako ad je kvota verujem oko 1.01 lolo..a pobeda se ne dovodi u pitanje, iako skotska veverica pimplas nije u formi, dobija ovog lagano

9. Odigrao sam ga vec, ali cisto onako da pitam za strucno misljenje. :)
    EDIT:
    hahahah

pimplas

jebeni!

10. Класичан пимплаш, он и Симон су ти најгори за гледање.

11. Ako je neko igrao sigurnu pobedu na Švabe, well.. Ahahaha jebeno, kako mi je drago što nisam to stavio, nego 1-1 kao svaka crkotina, sad bih pojeo taj papir lagano.

12. kod mene fala bogu nije imala sigurna pobeda, samo hendikep...

13. Mene ce sjebati samo Kroati.

14. Jos ima nadeeeeeee :)

15. Негде у 60. минуту сам се двоумио да ли да играм икс или 2 на Хрвате, пошто се видело да ће дати бар један. И одлучим се за икс.

16. Ja igrao Poljsku i Hitlere 1-1 i Maltu 2-2.

Metn'o 600, dobio 1350, taman da im vratim pare sutra.

17. Ja uzeo 1590, pre neki dan jos 900. Sutra jos da polozim nacrtnu geometriju i krece Fibonaci :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.