Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Deset evra na Crnogorce iz iksa! JEMEMO ENGLEZE!
MOj danasnji:
Portugal 2-2
Надам се да ниси играо то, рекох ти да су ми Потугалци несигурни за то. На полувремену је 0:0
Pametno je to, da sam znao ne bih tipovao na Denver sinoć. :D
Nek mi se naduvaju kurca ovi sa ESPN-a sto apdejtuju povrede...odigrah tiket...
Detroit - Minnesota 2 1.95
Dallas - LA Clippers 1 1.97
Ulog 1000
Dobitak 3840
Dzankaro, jel moze Marej 1?
Kako mislis 1, kvota je jebenih 1.05?
1.20 kod mene.
EDIT: 1.18
Pa poceo je, znaic moras lajv...i vec uzeo brejk...tako ad je kvota verujem oko 1.01 lolo..a pobeda se ne dovodi u pitanje, iako skotska veverica pimplas nije u formi, dobija ovog lagano
Odigrao sam ga vec, ali cisto onako da pitam za strucno misljenje. :)
EDIT:
hahahah
jebeni!
Класичан пимплаш, он и Симон су ти најгори за гледање.
Večerašnja zajebancija:
https://www.millenniumbet.net/TiketView.aspx?Tiket=wT%2ft%2bSXxzNR75l7xSlf9P7DN4auSo5O2
Ako je neko igrao sigurnu pobedu na Švabe, well.. Ahahaha jebeno, kako mi je drago što nisam to stavio, nego 1-1 kao svaka crkotina, sad bih pojeo taj papir lagano.
kod mene fala bogu nije imala sigurna pobeda, samo hendikep...
Mene ce sjebati samo Kroati.
Jevo ih Kroati.
Jos ima nadeeeeeee :)
1:2 lolo
Негде у 60. минуту сам се двоумио да ли да играм икс или 2 на Хрвате, пошто се видело да ће дати бар један. И одлучим се за икс.
Ja igrao Poljsku i Hitlere 1-1 i Maltu 2-2.
Metn'o 600, dobio 1350, taman da im vratim pare sutra.
Ja uzeo 1590, pre neki dan jos 900. Sutra jos da polozim nacrtnu geometriju i krece Fibonaci :)