Кладионица

1. 0045 26-03 18:00:00 Azerbaijan-Portugal
    45 - 90 2-2 1,80
    0103 26-03 20:45:00 Belgium-Macedonia
    45 - 90 X-1 3,66
    0015 26-03 20:45:00 Malta-Italy
    45 - 90 2-2 1,45

Глупи Португал. Сва срећа па сам ставио 10 кинти :D

2. PuppetMaster

Ja uzeo 1590, pre neki dan jos 900. Sutra jos da polozim nacrtnu geometriju i krece Fibonaci :)

Јурићеш икс? Кога?

3. Ne iks. Pravicu tikete. Mislim da mogu da uhvatim kvotu oko 3.5 jednom u 7 pokusaja.
    I smanjujem fudbal, definitvno :)

4. Sto mi rece neki lik u kladionici: "Ja sam prestao da se kladim na fudbal kada su velikani poput Milana i Reala poceli da reklamiraju kladionice na dresovima. Pitaj Boga sta rade ovi sitniji klubovi."

5. Шта да ти кажем, срећно.

Ајде искењајте нешто за НБА.

6. Шта да ти кажем, срећно.

Hvala.
    Tesko ce biti u pocetku, posto sam duduk sto se tice tenisa, rukometa i evropske kosarke, ali svaki pocetak je tezak :)
    NBA pratim tu i tamo.

7. Ајмо неки НБА за вечерас.

8. Ja roknuo dvojke u NBA, nek' ide život. :D

9. http://i.imgur.com/FXGemO2.png

ја овај и даље не могу да прежалим...

10. Au jebem ti život, Klipersi retardi kako produžetak dobiju za pola koša poslednje 2 još jedan poen jebeni... I jebeni Dirk sad je našao 33 da da u pm.

11. Nek mi se naduvaju kurca ovi sa ESPN-a sto apdejtuju povrede...odigrah tiket...

Detroit - Minnesota 2 1.95
    Dallas - LA Clippers 1 1.97

Ulog 1000
    Dobitak 3840

Ja opet uzeo pare :)) Trpaaaj :D Nadam se da ispratio neko hehe...

12. Одиграх хокеј на голове, неко је предложио да то није лоше да се игра.
    Ако и ту пукнем окачићу тикете и хемијску о клин, нема смисла да финансирам кладионице више.

13. Računaju ti keca iako je produžetak? bole te brige

14. Igrao sam konacan ishod kec, uvek to igram :)

15. Pa da, konačan ishod ako je X pa onda dođe kec računa se X. Mada razlikuje se to i po kladionicama. U svakom slučaju ti oko 5 hiljada u plusu za ova dva dana. :D

16. Jes, mada cu ovaj dobitak danas da potrosim da castim sebe lolo....nego..razmisljam danas da odigram Hasa, Vinci da uzme jedan set, Majami, Kliperse...a onda skontam da klipersi skenjani od poraza, sa ovim orleansom se nikad ne zna, a majami uf..ne bih da igram navijacki, a i smesna je kvota...1.4...mada prosli put ih razneo majami. 66-88 valjda...tako da bi mogao ovde i minus i 2...razmislicu

17. Svaka cast Dzankee! Nocas New York-Memfis 1 @ 1,85 Memfis je bez Gasola i nocas.
    San Antonio-Denver 1 1,45
    NOH-Klips bez obzira na sve ovo je 2 @ 1,45
    GS-SAC 1,25 1 i Cikagu je Noa upitan za danas.

18. Njujork je 1 i plus, sta mislis? Gledao sam ih malo bez Gasola, odbrana se raspada bukvalno bez njega...

19. Slažem se, trebalo bi da dođe što je predložio BezDeranjaMolim...
    a GSW-Sacramento, granica 213, to je interesantno. :D

20. Ja sam i dalje u soku (i psihickom i finansijskom) sto je Nemacka na svom stadionu primila gol od Kazahstana..

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.