Pa nzm NY je sinoc Bostonu zavukao 100 komada, jeste da su bili bez Garneta ali i Memfis je bez Gasola, nisam siguran za poene ali 1 bi trebao da dodje. Ovo sto kaze Bandi mozda GSW-SAC 1 i pluse poeni ili samo dodatni poeni -3,5 ukupno.
Treba sacekati do veceras jer dosta povreda ima West,Hill,Stivenson Indiana, Noa Cikago, Gay Toronto.
Minesota - Lejkersi 2 (Lejkersi se kidaju s Džezerima za plej-of, tako da im je svaka pobeda važna)
San Antonio - Denver 1
Hjuston - Indijana 1
Nju Orleans - Klipersi 2
Ali tu ti je kvota samo 5, i opet nisu najsigurnije. Razmišljao sam da ti predložim i Jutu, ali je kvota 1.15 brate.
Nek mi se naduvaju kurca ovi sa ESPN-a sto apdejtuju povrede...odigrah tiket...
Detroit - Minnesota 2 1.95
Dallas - LA Clippers 1 1.97
Ulog 1000
Dobitak 3840
Svaka čast za ovo, meni se muda negde sakrila kacam video 2.25 kvotu na Minesotu u Mocartu, pa sam preskočio :) A da sam ispratio Dalas, opet ništa ne bi značilo kad u našim buđavim kladionicama nemaju tu igru konačnog ishoda.
Valjalo bi gadjati i poene igraca...proslu je Wall isao 40+ igrali su bez Bila,Arize,Nenea Prajsa,Webstera i veceras su isto upitni, moguce da je ovo zicer Wall preko 20p...neko u jebenom WSH-u mora da ubaci nesto nocas...Parker takodje, Entoni, Kobi...
Minesota - Lejkersi 2 (Lejkersi se kidaju s Džezerima za plej-of, tako da im je svaka pobeda važna)
San Antonio - Denver 1
Hjuston - Indijana 1
Nju Orleans - Klipersi 2
Ovo igram za crvenu, hvala na savetu. Ako puknem budi bez brige, neću ti zameriti, sve je ovo samo kocka.
Pa nzm NY je sinoc Bostonu zavukao 100 komada, jeste da su bili bez Garneta ali i Memfis je bez Gasola, nisam siguran za poene ali 1 bi trebao da dodje. Ovo sto kaze Bandi mozda GSW-SAC 1 i pluse poeni ili samo dodatni poeni -3,5 ukupno.
Treba sacekati do veceras jer dosta povreda ima West,Hill,Stivenson Indiana, Noa Cikago, Gay Toronto.
ma niksi dobijaju to verovatno...i jedna ekipa verovatno daje 100 poea...a moglo bi 1 niksi, i da se spoji sa minesotom...bice jebeno pekovic - howard
Mozda Fila-Milwoki 1iplus
Људи, може ли неко да ми препоручи 4 утакмице НБА за вечерас, фиксеве, не поене и та остала чуда.
San Antonio - Denver 1
Hjuston - Indijana 1
Nju Orleans - Klipersi 2
Ali tu ti je kvota samo 5, i opet nisu najsigurnije. Razmišljao sam da ti predložim i Jutu, ali je kvota 1.15 brate.
Detroit - Minnesota 2 1.95
Dallas - LA Clippers 1 1.97
Ulog 1000
Dobitak 3840
Svaka čast za ovo, meni se muda negde sakrila kacam video 2.25 kvotu na Minesotu u Mocartu, pa sam preskočio :) A da sam ispratio Dalas, opet ništa ne bi značilo kad u našim buđavim kladionicama nemaju tu igru konačnog ishoda.
Бостон 2, Филаделфија 1, Њујорк 1, Мајами 2, Сан Антонио 1, квота 12.
ja cu onda da sacekam update povreda...do 9-10 uvece...a onda uplacujem...
Vucevic remains out for Orlando today. Ty Lawson (Denver) will most likely not play and George Hill (Indiana) will likely lineup.
Kec na San Antonio, Lawson nece igrati sigurno. Mozda Sarlot i Orlando prebace 200p
cekaj, Parker igra veceras? Moguce, Sarlot il ce pljustati koseve zbog rupa u odbrani, il ce biti bas neefikasna tekma. no bet.
Igrao je Parker i proslu
Pa moze 1, ovi bez Lawsona raspad sistema... :) jos da potvrde Chandler dal ce igrati...
Valjalo bi gadjati i poene igraca...proslu je Wall isao 40+ igrali su bez Bila,Arize,Nenea Prajsa,Webstera i veceras su isto upitni, moguce da je ovo zicer Wall preko 20p...neko u jebenom WSH-u mora da ubaci nesto nocas...Parker takodje, Entoni, Kobi...
de gledas povrede, donbest, espn ili?
http://www.basketball-reference.com/teams/WAS/2013.html
http://www.cbssports.com/nba/injuries
Шта мислите за Њујорк-Денвер вечерас ? Може ли ту кечина да дође ?
Verovatno ste čuli za sranja u vaterpolo savezu, a možda i ovo ide u prilog fiksu na Španiju, kvota 1.7?
San Antonio - Denver 1
Hjuston - Indijana 1
Nju Orleans - Klipersi 2
Ovo igram za crvenu, hvala na savetu. Ako puknem budi bez brige, neću ti zameriti, sve je ovo samo kocka.
мени џанки препоручијо ЊЈ-ДЕН 1&П+. Квота у меридијану 4.1, ал је граница 185.5
ДАЛ ДА ПОСЛУШАМ ЂАНКИЈАА АЛЕ АЛЕ АЛЕ
stavi 500 djunti nek ide civot :D