Кладионица

1. Ma gotovo sad lolo odvratio si me :D nema ljutnje...cekacu nesto sigurnije onda :) veceras su dosta zanimljive tekme u nba :)

2. Gospoda iz Borusije. Hvala vam.

3. Bataliću kladionicu. Igram borusiju iz 1 u 1 padnem , na istom tiketu roknem da će rojs da da gol. Na istom tiketu me baci alba koja u košarci jemenoj igra X , na istom tiketu baci me kardif u 96 minutu.
    Ostalo je Nba.

4. SVE PARE NA BOOZERA! gazde meksickog narko kartela i makroa
    http://www.youtube.com/watch?v=42UnEUTxrVY

5. Svaka mu cast, al na ovo nije otislo vise od 20 kinti....

6. Sutra prolaz Juve, prolaz PSG... verujem da će biti iznanađenja, Farsa je smorila, a mnogo bi bilo da 2 nemačka kluba prođu :P

7. колико је 1 денар? алал му курац, какав усер.
    сутра лепо псж из 2-х (то сам већ млатнуо вечерас док сам гледао фудбал), а млатнуо и неке енбиеје, седам утакмица +, -, п+, п- и те спрдње. дакле псж 2-х и јувентус 1-1 и крај.

8. Zasto Juve 1-1?
    1 denar = 1.82 RSD

9. а што псж 2-х?:Д
    ма то сам ја млатнуо вечерас псж, а хтео да вежем и јувентус, него реко' 'ајде сутра, пошто ћу свакако до кладионице увече. а нешто верујем да може да дође, нек' буде и 1:0, ал' опет...
    но, занима ме, 'оће ли да бију сутра сви фаворити у баскету?
    цска се гађа кец, јасно, и реал. а ефес, да л' може хендикеп 2?

и има ли ко нешто избосне, ко ће сутра да дели бодове и то, да гађамо?

10. е, да ви'те што сам измлатарао енбиејове за педез динара:
    минесота -
    хјустон п -
    њујорк п+
    индијана -
    јута п+
    бруклин хендикеп 2
    мемфис +
    ако се деси да ово усере и да овако узмем паре, на еципецирање, ја батаљујем кладионицу. а убошћу бар једно 4-5, на срећу.

11. Bruklin ti je korektan i Memfis a moze sve da dodje realno

12. Galata - Real GG4+
    Dortmund - Mlaga 1GG
    Bradford - Bristol tm1 2+
    PORT VALE - ALDERSHOT 1-1&3+
    Mansfield - Macclesfield 1-1&3+
    Alfreton - Barrow tm1 2+

Za 60 djutni, 28k i izjebu me za jedan gol. Ista prica ceo zivot.

13. Dzankaro, dosao Toronto. Odigrao sam ga na nekom tiketu od 50 dinara i uzeo 400 na racunu :)

14. Jbg Dzankee, moje izvinjenje! :(

15. Kad malo bolje pogledam dosao je toronto i svi favoriti. Niko nije kiksno.

16. Ja sam doktor jebeni. Igram 1 na barsu dodje iks u basketu. Igram 2 na albu dodje iks u basketu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.