Bataliću kladionicu. Igram borusiju iz 1 u 1 padnem , na istom tiketu roknem da će rojs da da gol. Na istom tiketu me baci alba koja u košarci jemenoj igra X , na istom tiketu baci me kardif u 96 minutu.
Ostalo je Nba.
колико је 1 денар? алал му курац, какав усер.
сутра лепо псж из 2-х (то сам већ млатнуо вечерас док сам гледао фудбал), а млатнуо и неке енбиеје, седам утакмица +, -, п+, п- и те спрдње. дакле псж 2-х и јувентус 1-1 и крај.
а што псж 2-х?:Д
ма то сам ја млатнуо вечерас псж, а хтео да вежем и јувентус, него реко' 'ајде сутра, пошто ћу свакако до кладионице увече. а нешто верујем да може да дође, нек' буде и 1:0, ал' опет...
но, занима ме, 'оће ли да бију сутра сви фаворити у баскету?
цска се гађа кец, јасно, и реал. а ефес, да л' може хендикеп 2?
и има ли ко нешто избосне, ко ће сутра да дели бодове и то, да гађамо?
е, да ви'те што сам измлатарао енбиејове за педез динара:
минесота -
хјустон п -
њујорк п+
индијана -
јута п+
бруклин хендикеп 2
мемфис +
ако се деси да ово усере и да овако узмем паре, на еципецирање, ја батаљујем кладионицу. а убошћу бар једно 4-5, на срећу.
Ma gotovo sad lolo odvratio si me :D nema ljutnje...cekacu nesto sigurnije onda :) veceras su dosta zanimljive tekme u nba :)
Gospoda iz Borusije. Hvala vam.
Bataliću kladionicu. Igram borusiju iz 1 u 1 padnem , na istom tiketu roknem da će rojs da da gol. Na istom tiketu me baci alba koja u košarci jemenoj igra X , na istom tiketu baci me kardif u 96 minutu.
Ostalo je Nba.
SVE PARE NA BOOZERA! gazde meksickog narko kartela i makroa
http://www.youtube.com/watch?v=42UnEUTxrVY
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1571-3019761-1073
Лик камшотовао Моцарту у фацу.
Svaka mu cast, al na ovo nije otislo vise od 20 kinti....
Без обзира, риспект. Ево и тикета:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525181_398984070209598_687383809_n.jpg
vrh!!
Sutra prolaz Juve, prolaz PSG... verujem da će biti iznanađenja, Farsa je smorila, a mnogo bi bilo da 2 nemačka kluba prođu :P
колико је 1 денар? алал му курац, какав усер.
сутра лепо псж из 2-х (то сам већ млатнуо вечерас док сам гледао фудбал), а млатнуо и неке енбиеје, седам утакмица +, -, п+, п- и те спрдње. дакле псж 2-х и јувентус 1-1 и крај.
Zasto Juve 1-1?
1 denar = 1.82 RSD
а што псж 2-х?:Д
ма то сам ја млатнуо вечерас псж, а хтео да вежем и јувентус, него реко' 'ајде сутра, пошто ћу свакако до кладионице увече. а нешто верујем да може да дође, нек' буде и 1:0, ал' опет...
но, занима ме, 'оће ли да бију сутра сви фаворити у баскету?
цска се гађа кец, јасно, и реал. а ефес, да л' може хендикеп 2?
и има ли ко нешто избосне, ко ће сутра да дели бодове и то, да гађамо?
е, да ви'те што сам измлатарао енбиејове за педез динара:
минесота -
хјустон п -
њујорк п+
индијана -
јута п+
бруклин хендикеп 2
мемфис +
ако се деси да ово усере и да овако узмем паре, на еципецирање, ја батаљујем кладионицу. а убошћу бар једно 4-5, на срећу.
Bruklin ti je korektan i Memfis a moze sve da dodje realno
Galata - Real GG4+
Dortmund - Mlaga 1GG
Bradford - Bristol tm1 2+
PORT VALE - ALDERSHOT 1-1&3+
Mansfield - Macclesfield 1-1&3+
Alfreton - Barrow tm1 2+
Za 60 djutni, 28k i izjebu me za jedan gol. Ista prica ceo zivot.
Dzankaro, dosao Toronto. Odigrao sam ga na nekom tiketu od 50 dinara i uzeo 400 na racunu :)
Jbg Dzankee, moje izvinjenje! :(
Kad malo bolje pogledam dosao je toronto i svi favoriti. Niko nije kiksno.
Nocas 10 tekmi...
Ja sam doktor jebeni. Igram 1 na barsu dodje iks u basketu. Igram 2 na albu dodje iks u basketu.