Кладионица

  1. Mislim da je realno zato sto se provlaci da Pekovic ima neku povredu, Jenings i Sanders nisu sigurni za Milwoki, a Sarlotu je kraj sezone pa mozda uloze koji atom vise...

  2. E ljudovi, ja sam u medjuvremenu pokrenuo SMS servis gde ce za 60 kinti (0.5e) biti nekoliko predloga za taj dan. Konkretno danas je je 3 singla na SMSu.
    Juce i prekljuce sam imao skor od 5/6 :)

    Брате немој погрешно да ме схватиш, али ово је жешће срање и не верујем да ће ико да наседне. Кад кажем наседне, не мислим да си преварант неки, да се разумемо, али прошло је то време одавно кад су људи слали смс-ове да би добили предлоге од неких рандом ликова. А и мало су бедни они статуси типа " лајкујте ми статус да нас крене срећа ". Мсм омг рофл шкк ?! Лајковао сам ти страницу још од самог оснивања, али мени је све то мало иритантно и сад ћу да се ишчланим. И понављам, немам ништа против тебе, само се у неким случајевима осећам жешће трансферисано кад видим да сте избацили нешто.

  3. @Shomy23

    Nikakav problem brate. To je tvoje misljenje, i u svakom slucaju bolje je da UNLIKE stranicu,nego da mi kenjas tamo ko neki retard.

    A kad smo kod retarda , zeleo bih da porucim gospodinu KENJA MI SE OD REKLAMA da mi posisa kurac!

    EDIT: A sto se tice toga da mislis da je vreme slanja SMS proslo, imaj na umu da ljudi i dalje uplacuju kojekakvoj deci sa fejsbuka po 20-50e za "dojave" iz premijer lige, primere i tako toga..

  4. Већим делом се слажем са овим што је рекао Шоми23. Али, ако неко прати дешавања по кладионицама, спортовима, тимовима, ради анализе, наравно да је већа шанса да погоди резултате. Сад је питање колико је таквих на фејсу?

    Газимудо, пусти овде или мени на пп те парове које наплаћујеш..за сутра рецимо и за следеће коло. Ако видим да знаш, ја ћу први да ти пуштам смс, али превише је превараната да бих пустио одмах без провере. Вероватно већина нормалних размишља слично мени.

  5. Evo par stvari ukratko.
    1. Stranicu imam vec preko godinu dana i nikog nisam zajebao.
    2. Nikad nisam lupetarao sa dojavama i slicnim glupostima
    3. Statusa u kojim trazim LIKE na status je bilo , ali se trudim minimalno. Ipak, ko drzi neku stranicu zna koliko je aktivnost stranice bitna za samu promociju. Stvarno nisam debil da verujem da ce mi 10 LIKE doneti srecu,al ce mi podici aktivnost stranice..
    4. Imao sam jedno vreme i VIP grupu. Svi odavde koji su se javili su imali mesec dana dzabe. Videli su kako analiziram utakmice.
    5. Kao i svaki kladionicar, NE MOGU da pogodim sve tekme. Pogadjam oko 60-65%, sto je sa kvotama koje izbacujem dovoljno za zaradu.
    6. Svi koji na fejsu tvrde kako imaju na duge staze prolaznost od 90 ili 99% su LAZOVI I PREVARANTI, posto da odigras 10 kvota 1.3, jedna ce te zajebati,a da ne pricamo o vecim.
    7. Nikog ovde ne teram da salje. Na stranici i dalje ima besplatnih predloga, pa ko voli da izvoli.

    I za ovo poslednje, okacicu,al kad prodju tekme. Realno, pokazao sam dosta razumevanja za drugare sa teme, al mislim da vi meni ipak niste nista drugo osim "internet poznanika" pa da imate vecno besplatno.
    Ako ne zelis, ne moras. To je tvoj izbor, i ja ga postujem.

  6. Partizan uhvaćen iz 2/2
    Dortmund 2/2
    Wolsburg 1
    PSG 2
    Rapid 1
    Vojvodina 1

    60 jevreja

  7. Ја се размишљао да ставим ПСЖ али сам одустао, доста пута су ме продали, ставих Арсенал из 1 у 1 и 3+, видећу да ли је одлука била исправна.

    ЕДИТ: Борусија јебе кеву!

  8. Vukovi štekaju usta ih jebem.

  9. Ipak je Lids pobedio.
    Srećan sam.

  10. Газимудо, пусти овде или мени на пп те парове које наплаћујеш

    Prva dva para su bili

    Wolfsburg - Hofenhajm GG i Bristol - Bolton GG

  11. Pescara - Siena 2
    Karabukspor - Galatasaray 2
    Genk - Lokeren 1
    Atalanta - Fiorentina GG3+

    Prva 2 para prosla cekam jos ova 2 za 3500, valjda nece zasrati neko, al znajuci kakve sam srece...

    EDIT: Jebo me kurac i kad sam igrao Atalantu GG3+, 0-2 se zavrsilo i naravno samo to padnem, a u picku materinu vise i kladionca i sve da se nosi.

  12. Jebo me tren kad stavih vošu na tiket.

  13. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1164-4112082-1074

    još samo Tvente da ispoštuje.

    EDIT: EVO GA GOL,PUNI STOKU HAŠKU BRE!!!1

  14. Tedoh da igram
    Vukove kec
    Kliperse minus
    Milvoki 2
    Boston 2

    zatvoriše kladžu u 9 jebem im mamu

  15. Koliko si uplatio Mitke?

  16. Јебем ти срећо мајку, пређи више на неког, окани ме се у курац красни.
    погодим радничке (ниш и крагујевац) 0-2, погодим партизан двојку, пазарце кеца, хајдук двојку, погодим звезду кеца, уз то и виган... и наравно, временски последња утакмица витесе... 0:3 су водили до шездесетог, видели сте и сами, у деведесет четвртом 3:3. на 100 динара, 4600. туга једна, мислим да никад овако нисам пао.

  17. Радмило Топола
    Хендикеп кец на звезду, двојка на партизан, хајдук двојка фалабогу, раднички крагујевац кец, нови пазар кец углаву.

    само крагујевчани зајебали овде што вам синоћ рекох.
    а још ја индијанац, имао сам неки осећај, хтео на полувремену да одем да браним витесе, да ставим ових 600 динара на х. па 10 минута пре краја реко' да зовем овог радника у кладионици да уплати бар 300 на икс, квота је била макар 20-30. и нисам. јесам бре слепац, ко ме јебе.

  18. 200 dinara,3000 dobitak