Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ја ово налупао за пар минута, без да гледам табеле или коме шта треба.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-3231303-1081
едит: само једну сам погодио лололо
Boxer faktički ja i ne igram kladionicu, dam kevi papirić i ona uplati,takođe i podiže pare
Meni ide 70% dobitka,njoj 30%, pošteno :D
E to je već ok.
Шта је бре ок, рођена кева подржава малолетног сина да се коцка и још му узима 30% лололо
Pa pazi,ona ostala bez posla, tako da joj je to trenutno jedini izvor prihoda, a i meni,jer pare od mojih ne uzimam,ni za trošak
hahahahahah +1
Па жао ми је да то чујем, али опет колико ти често излазиш да би живели од тога, свеједно не подржавам да кева шаље малолетног сина на коцку, моји другови су рецимо за распуст радили на грађевини..можда сам ја затуцан, јебем ли га, али тако размишљам.
Slažem se sa tobom,i ja sam preko leta radio na bazenu, nosio gajbe i to.
Ali ako već može ovako da se zaradi,a može,što da ne
Ако си довољно стабилан да се не навучеш, а стално узимаш кинту, онда ок.
Mislim da jesam, ne igram svaki dan,recimo 3-4 tiketa nedeljno igram,mislim da to nije previše
Mito ja se zajebavam, meni moji ništa ne kažu za kladžu a skoro uvek šaljem ćaleta kome ne dam ni 5% lolo
Hahahah,pa jebiga,bar neku zaradu imam
да л' да бијем овог ђовака уживо, 1.4 квота?
СВЕ ПАРЕ НА ДОРТМУНД У ФИНАЛУ ЛИЗЕ ШАМПИЊОНА!
bajern svaja
http://www.flashscore.com/match/p69udsk0/#match-summary
ХАХАХАХА, ЈОК БРЕ, ЕНГЛЕЗИ НЕ НАМЕШТАЈУ!
Prodjose singapurcani, tako da moze fino da se igra u nastavku dana.
Jedan kosarkaski dublic:
Zadar 2
Efes 1
S obzirom da dublic fino ide, a i neki tenis koji sam odigrao , odigracu veceras single
Vigan - Labudjani GG3+.
Izjebao me tenis, glupa Ana je morala da osuri,al sam sasvim zadovoljan danasnjim danom. Zhajk ue, Zhajk za
Pare na Memfis i Indianu!
Može li Troicki da skupi muda danas da dobije Nišikorija?
3.15 kvota, milina,samo da ga dobije
Ne može. Kosooki dobija, nažalost.