Кладионица

  1. Moglo bi se danas probati i Selta, barem 1X ako ne i 1 cist.

  2. Teniseri, šta mislite o Haas - Robredo? Gledao sam Robreda juče, bio je dobar, ali Bagdatis je indijanac pa mu i nije bio neko merilo. Publika je bilo malo, tako da to nema neku prednost za Robreda, a sumnjam da će danas biti više.

  3. Mita97

    Može li Troicki da skupi muda danas da dobije Nišikorija?
    3.15 kvota, milina,samo da ga dobije

    Au brate, da sam mod banovao bih te trajno.

  4. moze li Hantuhova da uzme set Kvitovoj?

    Ne znam, ja sam to izbjegla danas.

    ne lici na sebe od one osvajacice Wimbledona..

    Istina, debela je, mora 10 kg da smrša da dobije na brzini.
    A ne sviđa mi se stav Hantuchove, jednom je izjavila da ne želi da kvari svoje tijelo sa vježbama u teretani, što je niđe veze... Jer je i fotomodel, manekenka, šta li već... Mislim da teniserke moraju da nabace bar malo mišićne mase. Pa i naša Ana vježba u teretani, ne kontam je nikako, mislim Hantuchovu.

    Dosad nikad nije uzela set Kvitovoj, a igrale su 6 puta.

  5. Džanki znam da obožavaš da igraš protiv naših,ali pitao sam samo, šta me napadate odma
    Elem,stavio sam tr. 2:1 za Nišikorija

  6. Bogme sad sam pogledao.. Nece joj ni prismrdeti. Pre 2 meseca ju je odrala 6:2 6:3, jes da je beton bio,al sve u svemu, ova Hantuhova ima 30 godina.. ko je jebe nek ide nek se izgladnjuje..

  7. Ne protiv nasih, nego protiv Troickog. A zene gadjam kad su u losoj formi, nista vise...

  8. Majami Cikago h2 12,5 msm da se nece ponoviti scenario kao Njujork Indiana
    San Antonio- Golden State dop 1.6
    probati Zvezdu h2 ili cisto dvojka 3.05

  9. Mislim da bi ovde moglo biti muljaze, tj da bi mogla doci dvica, a kvota je preko 4:

    http://www.rezultati.com/utakmica/viBvIfkL/#detalji-utakmice

    U sezoni 07/08 su odigrali 3 za 3, i to uz dva kontra prelaza. E sad ne znam da li su im se od tad menjale uprave,al ja cu mozda da odigram.

  10. ја се и даље надам да ова кузњецова може да добије кербер. слепчина глупа, имала је 2 брејк лопте малопре у другом сету, па издува курац у следећем гему. сад опет, губила 2:0 у трећем, па стигла на 2:2 и имала брејк лопту, и подува курац. ако дође - суперишка. ако не дође, имам још овај тикет:
    војводина 2 (баскет)
    мега визура 2
    војводина 2 (фуца)
    звезда - раднички 1х. (ватерполо)

  11. Jel zna neko gde ima da se odigra ko dobija finale kupa.
    Al ne ono 1x2 , nego ko na kraju dobija, jebe mi se da li ce na produzetke penale ili u 90 minuta.. I ako zna nek kaze koja je kvota na madjare

  12. Ja bio u Meridianu i Mozzartu kacam isao na faks. Nema ni ovde ni tamo.

  13. PAŽNJA, PAŽNJA! Otkriveno je da jedan jako, jako popularan član Vuke obmanjuje ljude prodavajući im nepostojeće dojave na fejsbuku i to od 7. marta 2010.! Nikada nije postovao na ovoj temi, što ide u prilog tome da nije želeo da privlači pažnju. Njegove obmanjivačke aktivnosti slučajno su otkrivene u primopredaji dojave iz Nigerijske druge lige koju sam preko čoveka iz Kambodže kupio za masne novce. Nije Džanki u pitanju! Da bi delovao uverljivije svojim kupcima, na profil je postavio svoju fotografiju, umesto novčanice od 500 evra kao što mnogi iz njegove branše rade. Budite strpljivi i sačekajte detalje, a u cilju uspešnog javnog linčovanja ovog člana ne mogu vam otkriti ko je u pitanju dok se još neki detalji ne budu prikupili! Očekujte sve detalje u narednim satima, možda čak i minutima! PAŽNJA, PAŽNJA!

  14. Posto sam juce dobro prosao, za veceras sam odigroa jedan sigurniji kosarkaski duble i ovaj single za 300 kinti ,posto je kvota bruka:

    Celzi - Totenhem 1GG 4.1

    Da ga jebem, ne zna se kome vise treba, tako da cenim da ce da prsti..

  15. Gazimudo
    Mislim da bi ovde moglo biti muljaze, tj da bi mogla doci dvica, a kvota je preko 4:

    http://www.rezultati.com/utakmica/viBvIfkL/#detalji-utakmice

    U sezoni 07/08 su odigrali 3 za 3, i to uz dva kontra prelaza. E sad ne znam da li su im se od tad menjale uprave,al ja cu mozda da odigram.

    0:2 FT
    I naravno ne odigrah, jer mi se termin nije uklapao sa ostaim. AL bar sam javio ortaku tako da imam pivo veceras , sto opet i nije tako lose :)

  16. PAŽNJA, PAŽNJA! Kao što sam i obaćeo! Da li znate koji član je u pitanju? https://www.facebook.com/pages/Dojave-Najsigurnije-drugaruka/253502054784239

  17. Ma jeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssteeeeeeeeeeeeee da

  18. ахахахаахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахаха

  19. lololo Džoni. E Gazimudo da l' bi mogao da mi uplatiš neke tikete? Ne bih ti tražio nego mi ćale otišao a neću da rizikujem s radinicima u sokeru pošto mi jedan daje da uplatim a ova drugi mi jedva da da uđem lolo O balkanbetu i da ne pričam, njima fali samo detektor laži s obzirom na to koliko strogo kontrolišu.
    Doći ću gore da ti odma dam lovu

  20. Nastavak istrage pokazaće da li je ovaj član imao uticaj na prethodno takmičenje u definisanju nedefinisanih izraza i koliko je novca tražio Seji da ne prođe u četvrtfinale! Pazite se!

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.