Кладионица

  1. IDEMO!
    Dajte nesto se oparim dodem u bege.

  2. Danas treba igrati tenis.
    Na Gofana i Benetoa.

  3. Ufff kako dobar dan: Mexico iz x-2, a Brazil već došao 3+ , a mislio sam da ipak pauziram do avgusta.
    Sve je na vama Španci

  4. Ufff kako dobar dan: Mexico iz x-2, a Brazil već došao 3+ , a mislio sam da ipak pauziram do avgusta.
    Sve je na vama Španci

    Ja igro Paragvaj 1:1, Brazil 2:3 i da Madjo pogadja prečku glavom u 79. Za milion dinara, uplatijo sam dvaes.

  5. e moj druže ...

  6. Neki predlozi za Vimbldon?
    Ajmo teniseri, javljajte se

  7. TENISERI
    dajte vimbljdon nesto

  8. Nadal gubi juce! Kvota preko 9!
    Paste sta sam reko!

  9. EsAM REKO?!

    Mudo ume , Mudo zna!

  10. Danas cu da odigram na Hrvate M20 protiv Uzbegistana M20 za 1.8, nema veze sto ne znam ni jednog igraca iz obe reprezentacije. Ana Ivanovic 1 za 1.17, ne znam kakva je ova sto igra protiv nje, ali nema veze. Igracu protiv nasih kosarkasica za 3.25, nisam pogledao ni jedan minut ove nase, ali nema veze. Jankovic igra protiv ove nase 1.15 je kvota na Jelenu, nemam pojma kako igra ova druga, ali nema veze. Babelsberg-St pauli 2+ za 1.1, nemam pojma kako igraju ova dva tima, ali nema veze, znam da je St pauli jos dok je bio u prvoj ligi igrao na puno golova. I na kraju Brazil-Urugvaj 2+ za 1.18, racunam da ce da bude jako tvrd mec, ali nema veze.

  11. Teniseri, sutra neki tip?

  12. Evo mene posle duze vremena sa ozbiljnim predlogom.
    Naime, svi znaju da su sa Vimbldona ispali Nadal i Federer. Sada su glavni favoriti za osvajanje Marej, i naravno Djokovic.
    Posto je Djovakovo prvo mesto bilo ugrozeno pre ovog turnira, sad svakako nije jer ce i Nadal i Federer puci dosta bodova zbog ranog ispadanja,a Marej nije pretnja za Djovakov tron.
    Djovak je prosle sezone ispao u polufinalu.
    Iz mog nekog iskustva, Djovak u ovakvim situacijama ne forsira. Njegova zelja je prvo mesto na svetu, i ako oce da ostane tamo dugo,onda mora i da kalkulise. To njegovo kalkulisanje se najbolje videlo u drugom delu one fantasticne sezone kad je posle Vimbledona ispadao u zavrsnicama turnira, cisto da pred sebe ne bi stavio nemogucu misiju za sledecu sezonu. Uz to, na Djokovicevoj strani zreba se nalaze Ferer, Has, Berdih, Del Potro , dok kod Mareja nema niko bolji od Juznog koji je 20. nosilac.

    Moja prognoza je da Djovak nece osvojiti Vimbledon, tj da ce puci u jednoj od naredne dve rudne (eventualno polufinale).
    Sledeci mec igra protiv Hasa , protiv koga na travi ima skor od 2 poraza i 0 pobeda. Svabo igra dobro, i vidim najavljuje neko iznenadjenje.
    Ja cu licno igrati protiv Djovaka od sutra pa na dalje. Kvota na Hasa je oko 8, mozda i vise. A ako kojim slucajem tu prodje, igrace protiv pobednika meca Berdih - Tomic. Obojica su dobri serveri sto je za travu extra, i mogu predstavljati problem. I tu ce kvota sigurno biti bar 5 ako ne i vise. A ako i tu nekim slucajem prodje onda ce u polufinalu najverovatnije igrati sa Del Potrom (mislim da ce pobediti Ferera). I tu ce kvota sigurno biti preko 5,6 . Dakle, ja cu rokati protiv Djovaka. Kvote su dobre da u slucaju poraza bilo kad imate kintu nazad.

    A ako neko hoce da igra sigurnije, nek gadja hendikep za setove ili gemove protiv Djovaka.

    U JEBOTE AL SE RASPISAH, KO DA RADIM NA SPORTKLUBU PAS IM MACKU JEBO!

  13. Gazimudo, nije bilo Noletu ugroženo prvo mjesto zbog Wimbledona, nevezano za ispadanje Rafe i Fedexa, ostao bi broj 1.

  14. 1. Djokovic Novak 11830 (SF-720)
    2. Murray Andy 8560 (F-1200)
    3. Federer Roger 7740 (W-2000)
    4. Ferrer David 7220 (QF- 360)
    5. Nadal Rafael 6895 (R2-45 )

    U zagradi su označeni bodovi koje prva petorka je branila na Wimbledonu. Čak i u najgorem slučaju da je Nole izgubio u prvom kolu imao bi 11 110 a Murray je mogao da osvoji samo dodatnih 800 poena, što ne bi bilo dovoljno da ga prestigne. Federer nije ni mogao da osvoji nijedan bod ovdje jer je branio titulu, Ferrer još uvijek može da osvoji dodatnih 1640 bodova opet nedovoljno da prestigne Noleta, ali dovoljno da prestigne Fedexa na 3.mjestu (bez obzira na dalji tok turnira) Rafa je mogao da osvoji najviše bodova ovdje, 1955 ali i tada bi imao manje od 9000

  15. Dobro, lose sam napisao,al mogli su da smanje dosta razliku. Citao sam negde da bi Novak mogao da izgubi tron oko US opena, cak i pre ako se poklope rezultati.

  16. Teoretski da, postoji šansa da Đoković izgubi vodeće mjesto, jer ako izuzmemo turnire iz serije 250 i 500 na kojem se sigurno neće pojaviti vodeći, onda do US Opena ostaju samo dva mastersa, koja su u avgustu baš kao i US Open.

    Murray brani titulu na US Openu, tako da nema šanse da poveća bodove tu, jedino na ta dva mastersa ima šanse jer brani jako malo poena (po 90 na oba mastersa) što znači da može da osvoji na oba po 910, ukupno 1820 bodova. E sad ako čak i uzmemo da osvoji sad Wimbledon, pa mu na trenutnih 8560 dodamo 800 bodova i ta dva mastersa to je 11 180 bodova. To je maksimum koje može imati zaključno sa US Openom.

    Đoković ima 11 830 i uzmimo da ovdje čak ispadne recimo sutra, što se neće desiti, ali ajde hipotetički imaće 11 290. Na mastersima brani jednu titulu i jedno finale, dakle može izgubiti 1600 bodova. Mogao bi do samog US Opena da padne na 9690 ako izgubi. A na US openu brani finale pa može da osvoji ili izgubi 800 bodova. Dakle ako ništa od danas pa do kraja US Opena ne osvoji i ne odbrani imaće 8890. Tako da šansa postoji i za Murraya i Nadala, ali ne i Fedexa.

    Fedex od sutra ima 7740-1955=5785 bodova, do US Opena brani jedan Masters samo dakle moze da izgubi 1000 bodova, ali i da osvoji drugi na kojem nije učestvovao prošle godine. Recimo da odbrani titulu i osvoji drugi, to je 6785 bodova, a na US Openu brani četvrtfinale pa može da osvoji dodatnih 1640, to bi bilo ukupno 8425. Tako da ne može nikako prestići Đokovića do kraja US Opena. Osim ako ne bude trčkarao po ovim manjim turnirima kojih ima 9250 i 2500 prije US Opena, ali sumnjam, jer je je odavno najavio da je smanjio učešće na turnirima koji nisu mastersi i grand slamovi.

    Rafa je u nešto boljoj poziciji bodovnoj od Fedexa, na Wimbledonu izgubio samo 45 bodova, tako da će od sutra imati 6850. A do kraja godine ne brani ništa pa može do US Opena sa dva mastersa od po 1000 bodova da ima 8850, što znači da ne može do US Opena prestićii Đokovića , ali eventualnim osvajanjem US Opena može osvojiti 2000 bodova, tako da bi imao 10850.

    Ferrer ima teoretski šansi, ovdje može još 1640 osvojiti, brani samo 250 jedan turnir, praktično samo 45 bodova sa mastersa, pa bi teoretski do US Opena mogao da ima 10 815 bodova. A u slučaju uspjeha na US Openu gdje brani polufinale i 720 bodova, mogao bi imati u idealnom slučaju 12 095.

    Kad se sagleda, svi osim Federera imaju šanse da napadnu prvu poziciju.
    Pod pretpostavkom da Nole zakaže na svim turnirima.

    Osvajanjem Wimbledona Đoković bi imao 11.830+1280=13.110 čime bi sa velikom prednošću otišao na odmor do avgusta. Mala vjerovatnoća bi bila da podbaci kasnije i ugrozi prvo mjesto. Posebno jer želi i taj Sinsinati osvojiti, jedini masters koji nije osvajao. Kad bi odbranio sve bodove na mastersima i ovdje osvojio Wimbledon, bio bi na US siguran jer čak i da podbaci u prvom kolu imao bi 13.110-1.200 =11.900 bodova , što je više nego što mogu osvojiti Murray i Rafa. A Fedex već nema šanse za prvo mjesto bar ne do kraja US Opena.

    Eto, zanimljivo od sutra poslije dugo vremena Rafa i Fedex nisu među 3 vodeća tenisera.

  17. Auuu koja dubinska analiza...
    Što reče Gmudo

    U JEBOTE AL SE RASPISA, KO DA RADIŠ NA SPORTKLUBU PAS IM MACKU JEBO!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.