Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ma de uplacujem, slucajno gledo fudbal ponudu i izvalim ovu ''saradnju''. Kakogod, izjebase cigani. Nema sta da se igra, smesna ponuda.
EDIT: Rezultati ovih dana su takvi da sam sacuvao nekih 5000 lolo
Zvanicno, uplacuje po 1000-5000. Nezvanicno, jede govna.
EDIT: Jer da stvarno uplacuje samo ono sto je napisao ovde unapred, bio bi u minusu otprilike ko Kolubara.
Ima Džanki, hoćeš da stavim sliku? :)
Jao be Gazimudo, i dalje mi ne verujes? :))
Ja ne bih nikada uplatila nečiji prijedlog, a da ne vidim da je bar 10 evra stavio.
Ja uso 23 kvotu na fince treceligase
http://zaslike.com/files/vx58qmjejostrsndo21.jpg
Opa, grankulla jebe...
Polozih ispit danas, sveca me casti sa 1000 kinti, odoh da stavim na ovo:
Bazel - Zvezda 1
Shamrok - Birmingem 2
MSADASJDNASJD - Dortmund tim2 12GG (dortmund daje gol u oba)
Ukupna kvota 3.7
Oko podneva sam uplatila AH na Basel 1,30 sad je 1,20 :)
Ladno kvota 1.5-1.6 na keca. Jebote Bazel je bi trenutno bambusao i fuzionisanu CZV I PFK, a ne ovako raspadnutu zvezdu. I to jos na domacem terenu.
igrao sam ovih dana malo tekmi iz kazahstana,belorusije,trece norveske,svedeske.nije to toliko ni lose.malo propratis rezultate,mos nesto i nabosti.ako igras na sitno.ja igrao iz prelaza sve.nema golova po tom kazahstanu,pa dolaze iz x cesto.kasnije kako te usere.
Ali imaš i po 1,70 na pobjedu Bazela, u Williamsu, super tip.
Polozih ispit danas, sveca me casti sa 1000 kinti, odoh da stavim na ovo:
Bazel - Zvezda 1
Shamrok - Birmingem 2
MSADASJDNASJD - Dortmund tim2 12GG (dortmund daje gol u oba)
Ukupna kvota 3.7
Kad sere, sere za sve pare :)
Juče mi reče ortak da njegov neki rođak što je igrao jednom crnogorskom klubu ima informaciju da nisu primili platu dugo vremena, i da su namestili sad za cetvrtak kako bi uzeli pare na kladioni. Meni se cini prilicno ozbiljno, s obzirom da znam da ponekad ima takve neke informacije. Pa, ako zelite podelicu sa vama.
Vule, iskljucivo inbox, ne ostavljaj ovde javno, ima snajperista koliko oces
sibni to u pvt...
Može u inbox.
moze pvt
vazi se. ja cu danas, sutra, jos jednom proveriti to, da vidim da nije nesto promenjeno.
na 20 uplacenih,cekam 62 ljade.dolazi.
вуле ај и мени, нисам игро тикет од 21. маја, нисам добио од 21. априла