Кладионица

  1. Dzanki, dobro si primijetio da je ovaj gore kontradiktoran skroz, ne vrijedi mu ni ime spominjati, zamisli koja lobanja moraš biti da predložiš da Errani dobija prvi set, a onda nekoliko minuta kasnije u drugom postu napisati da će možda Errani izgubiti, je l' to prelaz možda ili nas neko jebe ovdje?

    Na stranu sto si nepismen, pa pišeš

    Koliko neiskustva trebaš imati

    trebaš

    Glagol trebati je bezličan!

    Ni što ne znaš ni računati

    Hoćeš dojavu ? Kvota 1,02, nije mala jebiga, daš pedeset kinti, dobiješ pedeset dva dinara, a, m ?

    51
    Iz tvojih postova prosto pršti iskustvo hahah. Jadan pokušaj ironije.

    Ne bih da nekog uvjeravam u nešto, ko je iole mudar neće poklanjati kladi svaki dan po evro, jer klada na kraju i živi od takvih, jer je takvih najviše. Na kraju zar je bitno koja je kvota, bitan je dobitak, eto ja sam za sedam dana okačila dobitne u vrijednosti 200 evra, nisam naravno kačila lajv što sam dobila, ali za to vrijeme sam eto zaradila minimum toliko. Bez dokaza neko može pričati bilo šta, ali ne vjerovati nikom.

    Znam ljude koji žive od klade, ali takvi su veoma rijetki, primjer jednog lika koji samo igra tenis i redovno na svojim tiketima ima kvote 1,05 kvota ukupna oko 2 ulog po 100 evra nekad 500 pa i 1000 evra. Ali 100 evra je standard, moj je daleko manji, ali ja sam itekako zadovoljna. Ne zanimaju me pohvale tipa joj, da vidiš koju kvotu pogodih kao da je to bitno, bitan je dobitak, a ne kvota. Ko to shvati, ima nade za njega.

  2. govoriš nešto Džanetu, pa mu kažeš

    na stranu što si nepismen

    Brkaš zamenice međedeee.

  3. Ne zanimaju me pohvale tipa joj, da vidiš koju kvotu pogodih kao da je to bitno, bitan je dobitak, a ne kvota. Ko to shvati, ima nade za njega.

    Истина, највише сам зарадио играјући квоте које нису биле веће од 3.

  4. Ne zanimaju me pohvale tipa joj, da vidiš koju kvotu pogodih kao da je to bitno, bitan je dobitak, a ne kvota. Ko to shvati, ima nade za njega.

    http://up-ship.com/blog/wp-content/uploads/2013/07/no-3.jpg

    Mene ne zanimaju pohvale sa kvotama 2-3. To sačuvaj brate za sebe i ok. Kome se dokazuješ sa tim kvotama? Iritira me kurčenje sa tiketima koje ne objavite prije početka i onda posle izbacite dobitni sa kvotom 2 i stavite još i pečate, potpise i ostala govna na tikete. Brate, znamo da je tako najbolje igrati kladionicu i igramo i obične tikete i lajv dok smo u kladionici, ali mimo toga svaki put odigram tiket sa ogromnom kvotom i uložim 1-5 km. E sad, ako prođeš kvotu tipa 100 i više(izbacivao sam nekoliko puta), brate to izbaci da svi vidimo jer ne možeš svaki dan ubosti kvotu tu i imaš pravo da se u neku ruku kurčiš.
    Ako ćete svaki dan izbacivati dobitne kvote od 2-3 a da pri tome niste ni objavili ranije(jer ako padnete niko neće znati pa neće ni da vas zeza što ste pali na kvotu 1.05) onda treba uzeti veliki krst i staviti ovde i zaključati kapiju.

    Znam i ja dosta ljudi koji su mislili da mogu da žive od kladionice(pa su batalili školu, posao, porodicu ma sve) pa sad nemaju za kafe. To je taj trip kad povežeš nekoliko tiketa pa se utripuješ da je svijet tvoj. E moj medvediću, pazi se da se ne "oklizneš" to ti je moj savjet.

    Ko to shvati, ima nade za njega.

  5. Danas bi Mancester morao da dobije Sevilju. Spanci su sinoc igrali utakmicu LE, sto znaci da ce verovatno izaci u kombinovanom, ili cak potpuno rezervnom sastavu.
    Kvota na ManUtd je 1.5,al moze to da se pojaca sa onim da ce dati 2 gola, ili prelazom, ili hendikep pobedom..

  6. Мене не занима ни курчење, ни клађење као хоби, ни да ли је естетски дојајан изглед мог тикета, ни шта ће ко да мисли, само паре.

    Iritira me kurčenje sa tiketima koje ne objavite prije početka

    Ок, ово јесте прилично геј педерски.

  7. Makaronac, za proteklih 7 dana sam ostavila ovdje tikete kvota preko 5 dva takva, zatim 4 2,5 i 3 isključivo tenis, koji se ovdje ne gotivi iz meni neshvatljivih razloga, čak proziva. To je prosjek 4, dakle nije 2-3, ali činjenica je da nemam potrebu sad da stavljam ni na takve, već duplo manje samo oko 2. I najviše imam takvih tiketa.

    To je taj trip kad povežeš nekoliko tiketa

    Otprilike desetak povežem, uostalom ostavljala sam i ovdje prije uplate, nekoliko mjeseci upravo takve tikete oko 4 kvote, nekoliko dana zaredom, prolazilo je bar 90% toga što sam ostavila, a bilo je možda oko 5 tiketa.

    pazi se da se ne "oklizneš".

    Oprezna sam, možda i previše, jako rijetko bacam sitniš na narodne tikete.

    Ne znam zašto te iritira, jer npr. ja volim pogledati nečije dobitne tikete. I ja sam vidjela nečiji sistem klađenja i shvatila da je to najbolje.

    Kome se dokazuješ sa tim kvotama?

    I ti ističeš kvote, a to je nebitno u klađenju. Dobitak je bitan. Meni je dobar, ako je nekom malo 200 evra za 7 dana, onda je pohlepan i neće daleko dogurati.

    Rijetki su oni koji žive od kladionice, da ne rade, ne školuju se, ali priznaćeš oni koji svakodnevno ganjaju tolike kvote izgube puno više vremena, prateći, sastavljajući i nervirajući se za 20 parova na tiketu. A o prolaznosti istih da ne govorim.

    Mislim da se može nešto naučiti iz dobitnih tiketa, evo jedan http://i.imgur.com/EBKgyfm.jpg tiket od lika koji bukvalno živi od kladionice, kojeg spominjem uvijek u priči o rijetko uspješnim ljudima koji se bave klađenjem, Zvezdaš je, pa je Zvezda na tiketu, a inače se kladi samo na tenis. Ulozi standardno za njega 100 evra, a ovdje kao što vidite 500 evra. E sad bi neka budaletina, po običaju, pljuvala na neke kvote 1,05 i slično. Ali koga briga šta će neko da kaže? Moj sistem se ne razlikuje puno, osim što stavljam manje 10-50 evra. Svako bira dobitak.

  8. Medvedice, skrati pricu i daj nesto za danas ili sutra. Od ovih kilometarskih postova nema vajde.

  9. INFO

    20:15 Dukla Prag - Slavia Prag 0-2 (1.90)

    05.04.13 GAM Slavia Prag - Dukla Prag 0 : 0
    23.09.12 GAM Dukla Prag - Slavia Prag 0 : 0
    19.03.12 GAM Dukla Prag - Slavia Prag 0 : 0
    16.09.11 GAM Slavia Prag - Dukla Prag 0 : 0

  10. Sad će k'o za inat biti 3+ olo

  11. Jao bre Medvedicu, samo stavi tikete cim uplatis kao svi na ovoj temi i to je to..

  12. LITVANIJA RUSIJA 2 @ 2,30
    i MONTENEGRO UKRAINE 1 @ 1,40
    .....................basket veceras pripremne
    ako neko voli pare i hoce da ih poseduje!

  13. Kontam da ćeš pasti Alžir- USA, mora biti više otoga, daće im ove bar 75, a cenim da se Alžir može pobrinuti za ostatak.

  14. Nabacah neka sranja, čisto da ispoštujem petak :) http://www.dodaj.rs/f/j/gT/1TwMUuf2/11.jpg

  15. Deranje, nije ti Latvia Litvanija :D

  16. Pardoniram al svakako 2 :)

  17. Bandi pogledaj prethodne mečeve Alžira, retko 15 poena po setu pređu

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.