Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Hvala Pap, au kasno, ništa od lajva u kladži, odoh uplatiti
Ne zaleci se sa 100 maraka, Istomin prvi servira pa zato igram, Murray je ocajan tesko da ce mu uzeti 2 brejka. Vidis da ja idem na 2000 ulog, sto znaci slabiji ulog, nije kao prosli parovi... ne verujem da ce mu Istomin uzeti brejk al nek drzi svoju servu Marej bar. I ako hoces dodaj Djokovica, prvi ce servirati. Naravno Djokovic minus, a i ovaj je umoran.
Evo prodje Djokovic minus...
Ej ljudi, jel Berdih i Wawrinka kreću uskoro svoj meč ili je to odloženo za sutra? Jel zna neko kako stoje stvari?
Igraće nakon što se završi meč dublova Paes / Stepanek - Qureshi / Rojer
Jebena veverica izgubi brejk, ne znam dal da se smejem il da placem.
0-40, ajmo ENDI
4-5, i prodjooooh :D nastavlja se jebanje, bez gubitnog tiketa vec 10 dana hnjo hnjo hnjo...papete i makaronac nadam se da ste ispratili. Odo sad da gledam mec na miru.
Ja ispratio sa 500. Nisam smeo vise :) Sad mi zao. 'fala Dzanki
Ispratio sam sa 30 maraka. Bravo Džanki!
Maki PVT.
KAZE DANAS MAJKO ZENIS SVOGA SINA! OPA! POCINJEMO!
ovako ce izgledati danjasnji tiket sa malim varijacijam dok ne uplatim!
Spanija-Hrvatska DOH 1 1,6
Kleiza visep 1,85
Rale vise skokova 1,8
Bo vise poena 1.85
i mozda ali mozda Grcka-Swedska doh1 i Slovenia-Ceska doh1
ovo za prolazak grupe i dueli repki, ko ima malo vise kesa da singlira moze da se odvali od para
Deranje, jel realno Spanija VISE od 81.5 ?
Nzm brate, moguce je, al mi nekako realnije doh1...
Pitanje jedno stručnjaci. Imam tiket, na tiketu odigrano Švecka-Grčka poluvrijeme 2. U zagradi hendikep (12.50). Znači li to da Grčka treba da dobije preko 12?
Takođe i Španija-Hrvacka, odigrano poluvrijeme 1. U zagradi piše (-7.50). Jel to da Španija treba preko 7 da dobije?
Nikad nisam igrao ova govna sa hendikepom pa nisam siguran.
Ja igrao 2 tiketa za danas, zakasnio sam da napišem ovde
Dakle, tiket 1
Rusija-Italija 2
Litvanija-Srbija 2
Makedonija-CG 2
Ukrajina-Belgija 2
kvota 35
Tiket 2
Španija-Hrvatska 1&minus poena
Makedonija-CG plus poena
Slovenija-Češka 1&plus poena
Francuska-Nemačka plus poena
Litvanija-Srbija plus poena
kvota 25
Preko toga što je u zagradi, znači bar 13 razlike u prvom slučaju, odnosno 8 u drugom.
Znači prošla su oba koliko vidim.
Fala pobro. Ovo .50 me bunilo majku mu njegovu.
Nema na čemu.
Jebeni Mocart, nema kvota za sutra (basket)! Pa kad ćete da stavite pička vam materina, u tri popodne?
Jedan singl danas, ulog nek ostane tajna...
Samper-Montana J. - Westerhof B. 2 2.10