Кладионица

1. Jebotelebac, odigram tiket: engleska x2, makedonija x1, turska x2, srbija x2, grčka 1, danska 2. Ona otkuca, krenem i vidim da je loše otkucala, stavila finsku 2 umesto danske. I vratim se, prepravim (dođu posle danci ali i finci) ali mi na tom drugom umesto srbije x2 odigra severnu irsku x2 i oni slepci gube sad od luksemburga, a vodili su. Jebem li je u usta mutava baš.

2. Čista psihologija brate, koju god utakmicu da ti otkuca pogrešno, a ti kažeš da prepravi, uvek, ali uvek ćeš da se pitaš šta bi bilo kad bi bilo... i tako dalje, i tako dalje :-)

3. Uvek je tako i uvek ja jedem govna i prepravim, al' evo ih Irci i Grci, al' sad Makedonci jedu govna. 'ajde stoko južnjačka, jedan gol!

4. Taman kad ja pišem post - Irci primaju gol. TRI GOLA OD LUKSEMBURGA, PA ALO BRE, KOGA VI JEBETE?

5. Nisam uzeo pare ne pamtim.
    Al' kakva je dvojka bila na Tursku bruka, a kvota preko 3.

6. Evo makedonci izjednačiše. PA STO TI MAJKI KLADIONIČARSKIH JEBEM, TI DA KUCAŠ TIKETE? Jeb'o me otac ako joj ikad više uđem u onu kladionicu.
    Edit: Dobro je, primiše makedonci u 89.-om, spasili su dupe onoj kurvi, idem i dalje kod nje. Al' je slepac.

7. Ja cekam jos samo nase 0-3

8. Samo zamišljam situaciju u kojoj mi lik prilazi i pita me da li može da slika moj tiket. Pa manje je gej da me pita da mi popuši nego da slika tiket.

9. italijani i francuzi iskusno...njihov stajl!

10. Mene englezi oborili samo, prošo nas, šveđane, talijane i bosance. Fak!

11. Pa kaze:
    Srbija 0-3
    Englezi 0-3
    Bosna X2

Na 2000, 4080. Ako treba dokaz, mogu da prinskrinujem i dodam u pejntu da UMEM I ZNAM.

12. Sve bliži sam dobitku od 1, 000, 000 dinara.
    Pored tzv normalnih tiketa, svakoga dana odigram i ovaj nenormalni za
    20 dinara i dobitak od milion.
    Ovoga puta sam pao samo jednu, ne računajući
    Eupen - Alst, koja je odložena.
    Goias - Kruzeiro se još uvek igra, ali vidim da sam i nju prošao.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-1409168-1117

13. Au ljakse, za malo..

14. Pošalji Mocartu za 'Ludi tiket', verovatno će objaviti

15. Ljakse, s obzirom da si nabo kvotu vecu od 999, mislim da ces imati 2000 dinara dobitka na ovom tiketu i pored jednog promasaja..
    Mozda je cak i 20 000...

16. Au ljakse :O
    ako samo na ovu padneš, imaš onaj bonu što kaže Gazi, idi to provjeri, au jebote štete, meni krivo

17. Mita97
    Pošalji Mocartu za 'Ludi tiket', verovatno će objaviti

AKo nisi dobio 10 000e, barem majicu da uzmes :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.