Кладионица

1. a u kojim kladionicama ima?

2. Prepisite ovaj tiket od mene, mora da bude dobitan. :) Ove kvote oko 5 pogadjam u 60-70 % slucajeva, a poslednjih 5,6 sam pao, znaci ovaj mora da dodje. :) Ako padne i on, na sledeci duplirajte uplatu. :)

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-1326238-1118

3. jebo si kevu sa kvotama...

4. ma dobar tiket mene jedino strah od dublova...

5. Да ли знаш то, човече, да ће од ових реалних барем један, а по статистици сигурно један, да те зајебе?

6. Pa bolje da je kvota 1.15 i da dodje, nego 6.5 a da ne dodje...

7. ko jebe statistiku :)

8. i treba da ulozim na nju 100 evra kako bi dobio 15.logicno...a te uvek dolaze,100 posto,pa ne bi rizikovao.

9. Ok, ti daj 20 dinara i napravi kvotu 650. sta te briga i ako izgubis, jebes 20 dinara.

10. Статистика неће да донесе погодак. :-)
    А ако имаш 100 јевреја, онда уложи на тикет, но проблемо. Ако уложиш 50 динара, онда мо'ш да после купиш једног Желе Зеку за добитак. :-)

11. koliko vidim ti si poslednjih 5-6 pao...koliko uplatis para?

12. Ако 'оћеш да појачаш, одиграј Манчу 1Д2+, Барсу 1Д3+/ГГ3+, ове неке можеш 1-1, мада ми Манча вуче на Х-1 итд.

13. vec si u minusu 1000-1200.sada ako dobijes,vracas se na isto.bolje stekaj pare sa strane,pa ih pokupis posle odredjenog intervala.u zavisnosti koliko cesto uplacujes.

14. Ko voli pare nek odigra ovako danas

Hrvatska-Italija 1 2,05 ubice ih Hrvati pogotovo u reketu tako da moze i Antic da prodje
    Slovenija-Grcka 2 1,75 Malo ce da ih stopiraju Grci

15. U vecem sam minusu u poslednjih 15ak dana. Dao sam jednom i 500, kad sam odigrao kvotu 2, ima tu negde sam je postavio...pravio sam i neke jace kvote na koje sam davao manje, kad ne mogu da nadjem nista " sigurno "...

Ne racunam bas toliko saldo, posto ne zivim od kocke...ali sto se tice ovakvih tiketa kvota oko 5, znam da ih vise od pola pogadjam, kao sto rekoh oko 60-70 %.

16. Deranje zasto na Hrvate? :( Ja kontam da Zabari dobijaju...

17. Ео неки полулудачки приједор од мене за данас:

Хал-Кардиф 2 2.9
    Сандерленд-Арсенал Х-2 4.75
    Ренџерс-Арброут 4-6 2.25
    Ајакс-Цволе Т2 ДГ 2+ (Цволе даје два и више гола) 3.25
    Дортмунд-Хамбург ПП 2+ 2.1

Квота 211,53. Ионако нећу много пара стављат на ово кекеке