Кладионица

1. Skrletnik čije je to?
    Tvoje?

2. Prodje mi totenhem i zenit iz x-2 odigrao u petak i skroz zaboravio na njega danas ispratih polako,na 50 din uzeo 1200,nije neka para ali nije ni lose ,isplatio sam tiket tako da nema slike a ni linka oprosticete mi .

3. Zaboravih da sam stavljao i za petak ,hvala ks037 :)

4. Armine imas pivo od mene, ako se sretnemo nekad, ispratih sve, dobar sam 4000. Zamalo sva tri da dodju

5. Лепо сам се издуплао данас:

Рома 2+
    ПСЖ 2+
    Бешикташ 2+

2,18

и

СИти 2+
    Милан 2+
    ПСВ 2+
    Бриж 2+

2,31

Имао сам и још један тикет који је зајебо ајакс

Коринтијанс 1Х
    АЈакс даје гол
    Интер даје гол

6. @Raze Jbg malo je falilo :) Hvala sto si ispratio.

7. Za sutra jedan ciganski ali jebiga:
    atletiko-osasuna H1
    malaga-almeria 3+
    aston vila-totenhem x2
    swindon-celzi 2
    fulam-everton x2
    hul-hadersfield 1x
    minhen-dortmund 2
    barselona-sosijedad 1i3+

ukupna kvota:17

Jos jedan:
    udineze-djenova PiK(poluvreme ili kraj) X
    sautempton-bristol siti PiK x
    city-wigan H1
    marsej-st etjen ppx

kvota:13,3

I ovo:
    dortmund 2
    st galen w1
    everton x2
    totenhem x2
    atletiko madrid h1
    malaga 3+
    celzi 2
    cska 1
    lion x2
    psg 2
    basel x2
    milan x2
    napoli 1
    roma x2
    valencia x2
    hacken-syrianska 1
    spartak moskva 1

kvota:200

4. edit:

marsej-st etjen ppx
    aston vila-totenhem ppx
    fulam-everton ppx

kvota:9,5

8. Квота да наши одбојкаши освајају такмичење је 15. Па ко воли...ја ћу сомачу да испоштујем наше.

9. Tesko brate, idemo na zabare u cetvrtfinalu..a i ako njih prodjemo, tu su ruje..
    Jaci su od nas, a nasi i ne igraju nesto specijalno,stavise..

10. Патриотски брате, свакако ћу навијати за њих а квота је и више него добра...

На Русе је само 2 :)

11. Dobro, po mom skromnom misljenju smo treci favoriti.. A s obzirom da niko vise nema pravo na gresku, mozda nas ukenja pa ruje ispadnu ranije..
    Podrzavam predlog, rizik se definitivno isplati :)

12. Koliko se igra utakmica u ovom engleskom liga kupu? Kuci i u gostima ili samo jedna?

13. Mislim da je samo jedna. ima produzetaka i penala

14. samo jedna. ima produzetaka i penala

Tek u polu finalu se menja.

15. Ova tri prođoše, srećno sa preostalima.

16. E, pa, hvala sa lepim željama, ali sad vidim da sam se zajebao:
    Velez nikada nece dati gol u prvom, a zatim u drugom. A, što je najgore, možda uopšte neće dati gol.

17. Данас први пут играо онај грчки кино у моцарту лоло. http://www.mozzartsport.com/korporativne-vesti/grcki-kino-nova-igra-u-mozzartu-sreca-se-pise-brojevima
    Интересантна ствар, прва два пута уплатио по 50 динара са ортаком на 2 и 4 броја. Пушиона. Затим смо играли одвојено и ја узмем два пута за редом 412 динара, уплата 110, али на 1 број, јер ми победа на два делује веома тешко. Трећи сам испушио и баталио. Шта мислите о овоме? Чиста срећа је у питању наравно, али може ли неки математичар да срачуна ко ту може и колике су шансе да се добије?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.