Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
juve -galata 2-1.vole i jedni i drugi namestiti.
Otkad ovdje ništa ne napisah :)
Htjedoh mećati ono što sam danas igrala, al sve bi navijački, pa rekoh neću :)
Igrah Arsenaloa, Dortmudoa i Barsenaloa i singlirah Arsenaloa i prođoh.
Shakhtjor - Bayern 3+
Siti - Benfika 1-1
Ako nije problem, i ja bih malo tvoje droge, da svi zajedno tjeramo šegu, šalu i komiku.
Viš da troluje čo'ek, neka ga.
Ako ako, nek se igra dijete :)
Leri, ćorima, ja sam igrao tiket gde mi je dobitak 560 kinti, tako da ako ti je nešto značila kvota 5, da znam da ubuduće i to podelim. :D Kapiram šta si hteo da kažeš i stvarno bi bilo fino da svako od nas predloži šta bi igrao, naravno ako se seti. Jer ja kad god se setim predložim (ono jes', ne često, ali jebiga ololo).
Jedan sigurniji za sutra:
Leverkuzen - Sosijedad 2-4
PSŽ - Benfika 3+ (može i gg3+)
Juve - Galata 1
Anderleht - Olimpijakos 0-2
Šiti - Bajern x2
Malo zajebaniji:
Šahtjor - Junajted x
Leverkuzen - Sosijedad 3+
Real - Kopenhagen 4+ (ovo ne bih preporučio jer ne znam koliko ih boli kurac da se jebavaju s njima pa da izvode najjaču postavu i odvaljuju ih od k00rca;alternativa je tačan rezultat 2:0, pa izaberite od ta dva)
PSŽ - Benfika 1&3+
Juve - Galata 1&2-3
Anderleht - Olimpijakos x
Šiti - Bajern x.
Predlagaj, jebomusve, ja i manje kvote ganjam, meni je kvota 5 još i visoka :D
Ja će singliram Bajrenoa.
Tek sad kapiram šta vas buni...
Siti - Galatasaray 1: to znači Siti i Galatasaraj kečevi, ta dva meča kec, dakle siti protiv Bayerna kec, i Juventus - Galtasaray kec, na Juventus.
Isto i za ostalo što sam napisao. Šahtjor i Bayern 3+, i ovo treće. To su tri tiketa po 100 kinti.
Izmena: Nije siti u prvom tiketu nego cska, ali skapirali ste sigurno.
Važi se Sele. :) Jebote, razmišljam se večeras da li da tražim od ćaleta da mi vrati kintu koju mi duguje i bar 2 soma, ako ne i sve (4 soma) da stavim na Čelsi. Kvota u Milenijumu - 1.80! Ja kadarizneverov'o! Međutim, naravno, pitam ja ortaka za njegovo ''stručno mišljenje'' i naravno kaže mi k'o i uvek: čim mi stavimo neku iole ozbiljniju kintu na to, sjebaće. I svakako da je došlo čim ja nisam stavio. Valjda će mi pasti na jebenu pamet da vam sledeći put to alarmiram, jeb'o me pas.
Ganjajte CSKA u singlu sutra. Boriće se direkt sa Viktorijom za 3. mesto i o(p)stanak u Jevropi. Mada su mi sumLJivi ti Rusi, majke im ga nabijem pijane... Posebno onaj Leonid Slutski. Baja k'o da je 24/7 janpi.
Dabl čens ili čistunac?
Ја нешто мислим да би тај цска могао да их добије, уз нешто мало голова, типа 1:0, 2:0.
иначе, блејче, фалабогу да ћеш да даш и тикете с малом квотом ако имаш нешто да ваља, ја гледам да само те и гањам, ово кад се намлатим с прелазима и головима значи да не знам шта бих играо, па 'ајде реда ради.
ал' сам одлучио да сачекам папита с предлозима па да стварно гађам две текме за веће паре.
Tkoe Papito? :D Ma ja ove sigurice igram realno, to možete i sami da skapirate. Evo ti taj dobitni:
Asnl - Napoli 1x
Bazel - Šalke x2 (kvota ŠOKANTNIH 1.42, i to narafski zbog onog iznenađenja u Londonu; ko je ispao pametan to je spojio s još nečim za neke jače pare)
Dortmund - Marsej 1 (njih igram jaaaaaaako dugo i bukvalno ne pamtim kad su me sjebali)
Ajaks - Milan x2 (još jednom fala mafiozima).
Tako da vidiš da je to jako lako moglo i da ne prođe, tj. Milan je mog'o da proda i da bude ista priča 125.533. put.
A ove sprdnje koje igram moraću malo da smanjim doživljaj, ako mislim da mi išta od toga prođe. :D
Ja ne kontam kako mećaše na Arsenal kvotu u Wwin-u 2.05, a rekoše mi ja je meščini u Bet lajvu bila 2,55. I još kod kuće igrali.
Još ne znam, će vidim sutra. Al vrlo vjerovatno čistu dvojku, što je sigurno - sigurno :) Ovaj vikend su u ligi baš frljavo odigrali, kontam da su se čuvali za LŠ.
Da da, i na Asnl bila bruka kvota. Pa jebežga, kapirali da je i Napoli u formi (što realno i jeste) i mnogi su očekivali veći otpor.
Pa nije baš da je sigurna dvojka. :) Tom Šitiju bi valjalo da gleda ove godine da konačno prođe grupnu fazu, a za to bi im valjao i bod kod kuće. Sumljam da će ih dobiti, mada ni to ne isključujem. Nekako mi je tekma za izbegavanje ili za 2-4. olololo
Ja sam debil, kontala da mepitaš hoću li mećati iz 2/2. Mojne zamjerite, malo se popilo :D
Ne vjerujem da će Šiti tako lako proći Bajernoa. Ko što rekoh, jošš će vidim šta ću. Budem li meača X2, moraću naći još neku utakmicu :)
Imam na onom doetu nekih besplatnih para gdje mogu samo singlirati pa ću to vjerovatno tamo uraditi, tj. mećati čistu dvojku.
Jebemu, i Arsenal je u formi u tri lijepe i još igrali kod kuće. Malo puno su se zajebali.
Jebote, još sam, ladno, provjeraval jesam li sve dobro otkucala i tek sad vidim kako je to "dobro" ispalo -.-
EDIT: Otkucala tipa napisala post, ne odigrala tiked :D
Nadam se da ce za Šiti igrati Joveta i Isus Navin mada je to malo vjerovatno, nešto mrzim onog Milnera što ga Pelegrini fura.
Real 1-1 i 3+ ide prvi tim 90% jer se klizaju u prvenstvu
Mančester J. gg
PSG 1
CSKA 1
Ostale ne smijem mećati mada će i ovo da me zajebe 3 od 4 :)
Ma kul Blejkaro, kači što da ne, ja i kad ne ispratim volim da navijam za vas sa teme. Mada, ti i postavljaš skoro uvek.
Idi bre Tomo, sad kapiram, ja mislio teški trol. :D
I mene CSKA onako baš vuče, dobra kvota, 1.60 (ista je bila i na Siti protiv Plzena), ali me plaši što raspalom Anžiju nisu dali gol... Valjda su se čuvali.
A nešto mislim da će Siti i Bajern da bude X, verovatno 1:1. I to će da bude fazon iz 2 u X ili iz 1 u X.
@coa, danas stvarno ne vidim neke 2 za veci ulog. PSG bi trebao i to je to. Golove ne umam da gadjam.
Ako bude nesto za vikend, ti ces prvi saznati :)
Ово уплатих за 50 кинти :)
ПСЖ 1, Леверкузен 1, Реал М. 4+, Јувентус 1, Шахтјор више голова у другом, Бајерн М. 2...квотта 28.
Blejim sa ortakom u kladzi, on hoce da sastavi tiket zbogom sirotinjo.. Pita on mene, sta sam igrao na Ajax, ja mu rekao GG3+ a na zajebantskom da ce da daju gol u oba poluvremena. I on kaze , odlicno, meni se nesto motao kec po glavi.
Covek je odigrao svih 8 utakmica LS, na 100 dinara, isplata mu bila 47 000
U poslednjih 10 minuta ulazimo tako sto ceka bilo koji gol na Porto - Atletiko (imao GG3+), jos jedan gol dortmunda (imao tim1 3+) i keca na Ajax.
Daje dortmund, Daje ga atletiko, ostaje samo Ajax.
I kazem mu, vise onako da ga ohrabrim, da ce ajax da ga mune tamo pred sam kraj!
Samo sto sam to izgovorio, na teletekstu zatreperi Ajax - Milan 1:0! Lik skoci od srece, gleda u onaj teletekst, kad ono vrate na 0:0! Psujemo sve redom, kad pljas , opet 1:0!
Cela kladza se skupila oko jednog televizora, svi gledaju samo njegov tiket, tj Ajax da ne primi gol.
I pljas.
Lik nije progovorio nista od sinoc.