U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Baš.
Odigrah jedan ''realan'':
Lion - Gimaraeš 1
Trabzon - Lacio x2
Rubin - Zulte 1
Anži - Totnm 2
APOEL - Ajntraht x2
Elfsborg - Standard x2
Černomorec - PSV x2 (KVOTA NEVERA, 1.32; da mi je sad jedno 100.000 jevreja da drknem na ovo).
Na 100 kinti izlazi 1300.
http://www.rezultati.com/utakmica/EqCwY1JO/#detalji-utakmice
tako su neki kontali i prije 2 sedmice...
Znam, ćorima, baš ti zbog toga i ka'em. Ne smeju sad da se zajebavaju. Ako ne sigruna dvojka, onda x2 da mu jebeš mater majčinu. Pa nisu oni Zvezda jebote... :)
Psv 2, alkmar 1, bordo 1 i valensija 2. Bacih dvesta dinara.
Sumnjivi su mi tu i Alkmar i Valensija.
Зајебао сам се много. Заказао исплату пара у моцарту синоћ после 12, и сад морам да чекам до сутра, и данас ми стагнирају паре на рачуну, могу да пушим курац. Одиграо један онај фин тикет са претходне стране и то је то. Опет ћу да их отресем, у зинат!
п.с. другу на оном тикету што је пао већи бенефит од моја два тикета заједно који су добитни, лоло
Sutra psv 2, lacio gg, legia 1 i lion 1. Dosta, mislim da samo to igram s malo više para.
Ja ovo otela, tako da ćeš, jebga, vrlo vjerovatno otresti i ti :)
Sviđa mi se kvota na Legiju, @1.50, a PSV mi više vuče na X... Razmišljam da danas ne stavljam ništa.
Kako nisu, u ligi evrope nikad ne znas na cemu si i koliko ozbiljno je timovi shvataju i koliko im znaci, plus sto mislim da se namesta mnogo. Verovatno je najbolje igrati golove, mnogo golova.
A ovo sam sastavio za dva minuta i to prema imenima klubova i iz zajebancije a nije nerealan tiket.
АЗ - ПАОК Х ко кућа са све окућницом !
селе, узимамо паре, немој да бринеш, ред је. само што сам ја лацио ставио гг3+ ипак, квота већа за 0.5, а то је само један гол. буде ли 1:1 поломићу себи прсте.
MOj izbor za vcrs:
fiorentina dva plus drugo
Ludokurac kec
Panduri vise golova drugo poluvreme
wigan go go tri plus
Ukupna kvota oko 23
EDIT: posle duze vremena , tiket mi ima vecu kvotu u mozzartu nego u balkanbetu. I to za citavih 5 na 4 utakmice.
Prva definitivna odluka za danas - ne igram ništa od Sovjeta (ovih u 18).
Odo' duplatim moja dva tiketa pa postavim za 5-6 minuta kad dođem kući.
селе, узимамо паре, немој да бринеш, ред је. само што сам ја лацио ставио гг3+ ипак, квота већа за 0.5, а то је само један гол. буде ли 1:1 поломићу себи прсте.
Skontala sam, al kod mene u jebenom wwin-u nema tih kombinacija, pocrkali dabogda. Sve kladionice imaju npr 1&3+, GG3+ a samo oni jedu gomna.
Šta mislite o ovome?
Lion - Gimaraeš 1
Vigan - Maribor GG3+
Esbjerg - Salzburg 1X
ČernoGorec - PSV X2
Dnopr - Fiorentina GG
Kvota 20.69
Evo mene, evo i tiketa :)
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-2365770-1123
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1655-7575574-1123
Makarone, koji ti je najsigurniji od ovih 2+?
Ne znam stvarno, mrsko mi bilo da gledam statistiku, samo sam bezveze mlatio po imenima klubova :)
Možda Svonsi i Sevilja.