Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
jeste, geldam tekmu
царски! дакле добио сам паре, само је питање да л' преко десет 'иљада или неку сићу, пошто ћу да браним рому вечерас.
идемо газимудо, навијам за те жабаре сад да се натрпају.
дајте савете, како је најбоље да браним интер - рома гг3+? да л' 0-2 и гол-не гол (с тим што то морам на одвојеним тикетима, па и није тако исплативо), или неки бољи систем?
Bravo Coa mađijo. Brani s gg. :D Pa 0-2 bi ti bilo ok, jer jaaako teško da će Inter dobiti Romu 3:0 ili obrnutno.
Jebem ti sunac, 'teo sam sebi muda da pojedem što nisam odigrao ono što sam napis'o za 600 kinti, kad ono vidim jebeni Elče dobijo Espanjol. Ovo ostalo sve isprolazilo. Za Šalke mi je najviše krivo što nisam imao muda da singliram ili da ih povežem s još jednom tekmom. U stvari, nije sve prošlo, još Briž treba da igra, ali nema veze.
Odigraj 0-2,NG u singlu za 5000 npr, zavisi koliko imaš za branjenje i koliko hoćeš da daš. Ako oba dođu, dobar si 10375, ako dođe jedan od njih dobar si 125 din. Ako bude 1:1 na kraju, najebao si. Zato se tip na utakmicu koja poslednja počinje i potencijalni je materijal za odbranu, ne stavlja da bude tipa gg3+ i slično jer su šanse da tip dođe 25%, već uvek stavljaš GG, NG, i slično, tj oni tipovi koji imaju 50% šanse za prolaznost...
Цоа ја не бих бранио :) зато што ми је то брањење тикета одувек било пичкински :) а и верујем да ће да дође :)
Јебига, ја вам и оставио тикет, мог'о је још неко д'одигра, убадам понешто ових дана.
е јебига, торима, и ти ме сад усра :Д
по 1500 на ГН и 0-2, два тикета. Ако дође гг3+ добар сам девет 'иљада, ако дође неки резултат 0:0, 1:0, 0:2, оба ова којима браним пролазе, ако дође 1:1 у плусу сам нешто мизерно, пошто је квота за 0-2 2.1, те сам у плусу готово ништа. а гол - не гол је 2.05, па ако дође 3:0 или 0:3 опет сам у плусу ништа. дакле најгори могући сценарио је 1:1, 3:0 и 0:3. синглирао бих и тачне резултате, ал' ту ће онда да ме усере нешто типа 4:0 :Д
едит: шоми, јеси у праву, пичкарски је, ал' опет, боље и једно пешес 'иљада него ништа. како је усрано све дошло до сад, могло би и ово да дође лаганије, а верујем да хоће.
Ti maćori očigledno ne igraš dovoljno dugo kladžu, nou ofens. :D Kapiram da si verovatno bio u takvoj situlaciji i kad nisi branio da te je to sjebalo. Što pičkinski? A nije pičkinski od kladže da zarađuje od najraznijih klošara i da ne pitaju odakle im ta kinta i je li tipa tih 1000 dinara koje je uložio trebalo da ostavi za sutra da ima šta da jede? Cilj ti je da uzmeš kintu. A posebno bih branio takav tiket kakav je ovaj Coin. Stvarno svaka čast. Najviše cenim takve tikete: prilično realne s jakim kvotama. A veruj mi da je je jaaako teško ubosti takav tiket jer je to isuviše puta pitanje sreće više nego znanja.
AJOJ KVOTE SUTRA NA ČELSI, SVE TI NORDIJSKE BOGOVE JEBEM!
Kapiram da na ovo drknem 500 kinti:
Norvič - Čelsi 2
Napoli - Livorno 1
OM - PSŽ x2
Eštoril - Benfika 2
Atletik Bilbao - Valensija x2.
Videću sutra šta ću da radim.
Mislim da ću vezati Čelsi s Patlidžanom u basketu.
Ма шалим се, битно да се узме кинта... ја сам једном братнио тикет где ми је излаз био 1100 динара, па ти види :)
Навијаћу као да је мој :)
Sjebali me Dortmund i Zvezda... I tako...
Управо сам разматрао... добитак потенцијални 12100. Да уплатим 2100 у моцарту на картицу, да бацим 1430 динара на 0-2, добитак 3 хиљаде. 3:0 резултат за 200, добитак 5 'иљада, и 0:3 резултат за 200, добитак 7 'иљада. и ако буде у једном тренутку 3:0/0:3 ових 270 што ми претекне бацим на то да та екипа даје још један гол. У најгорем случају сам у плусу 'иљаду динара, није ништа, ал' опет, јебежга.
Или да не браним уопште.
едит: управо сам схватио да ме боли курац да браним, ако ће да дође нек' дође. Падао сам и на много горе ствари, шта сад.
Da znaš ubuduće ;) Navijam i gotivim Inter, Romu sam pratio ove sezone, večeras ne bi trebalo da izostane GG.
Тако је животињо, то је дух :)
Штета за овај тикет газијев, стварно греота, лепе текме набадао.
Баш штета, мада је можда извукао нешто пара, ако је био у кладионици и гледао бајерн, могао је да брани кијево, да падне мање од 2.5, ил' тако нешто.
Norwich vs Chelsea - -30
Tottenham vs West Ham - 1
WBA vs Arsenal - 2
Marseille vs PSG - 2
Parma vs Sassuolo - 1
Rad vs Vojvodina - 2
Sa 5e.
Sta mislite?
Vojvodina mi nije sigurna uopste, mnogo se ona muci u nasoj ligi...Psg ti je rizik, meni mirise na X, i Arsenal jednom mora da padne, ja mislim da ce to biti bas sutra...po meni taj tvoj tiket tesko da ce da dodje...ali nikad se ne zna. :)
Što da ne, samo je meni PSŽ sumnjiv malo, ipak gostuju Marseju.
Ali fin tiket.
sad sam video kvotu na Vosu, po toj kvoti se svakako isplati da probas 2
Evo je Roma, kontam da će dobiti vučica, ali da ga jebem i Inter mora da mune neki gol :D
Pa Arsenal ako hoce da pokaze da moze nesto ove godine, treba da napravi bas dobar niz, da dokazu da su jaki kao sto svi misle. Vojvodinu upravo zbog dobre kvote, a mislim da neko mora i da dobije, mnogo je ikseva bilo u JSL. I PSG mora da prati Monaka. Neki igraci se vracaju. Oni mi i dupliraju tiket, kvota je 1,9.
Ne kenjaj Šomi, jebemo vučicu do kraja, ovo ih je usralo, lopta je prošla tamo gde je jedino mogla :)