Кладионица

1. Uplasio se Levante pobede...

2. тек ћу да се запалим ако остане 0:3 до краја, квота била 35! опустиће се ваљда ова рома, а примила тек један гол од почетка, ред је за други.

3. Sutra čekam samo Zvezdu za 2200 (uplata 200). Jel se isplati braniti ?
    Kontam sad su napaljeni posle 5 komada što su uvalili Spartaku.. Čuka ima kod kuće gol razliku 1-0 posle tri meča..

4. Do kurca, da sam branio onako kako sam hteo sad bih imao 7 'iljada. 35 kvota na 0:3. A ko ga jebe sad.

5. Imaju igraca vise, mozda ga i muljnu

6. Muljnuli su mi kurac, vidim :)

7. Au, kakav si maler...

8. Pu majku im jebem nesposobnu. Bas sam imao merak da dobijes, gadjas dobro u zadnje vreme al te nece. Mene je onomad 6 ili 7 tiketa zaredom zajebala po jedna utakmica.

9. Раднички Ниш данас поклон квота!!!"1245+1359

10. С обзиром да сам издувао већ на првом тикету (јебемматерглупомеспартаку)

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1417-5032405-1124

да пробамо нешто овако:

https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1417-2784049-1124

11. šta ti znači ovo -30
    mislim da padaš na totahemu, cenim da će oni ove nedelje biti rušitelji

12. @smrda_mudic

шта је ово -30? до 30. минута пада први го?
    Мени се свиђа све сем арсенала, колко год деловали моћно и незаустављиво једном и они морају да попусте, да не малеришем дај боже да прођеш

едит: лепо изгледају тикети у олимпу :D

13. pada prvi gol u prvih 30 minuta, zakljucno sa 30-tim. :D A sad treba da pokazu mogu li sta uraditi ove godine. :D A Totenhem isto. Kad ce skupljati bodove ako ne sad? :D

14. Naravno da ima šansi. Da pukneš. :D Z'ebavam se. Fino izgleda tiket, samo je pitanje hoćeš li imati sreće. Ja se nadam da 'oćeš, k'o što se nadam i za sve živo. Samo nisam se nešto ovajdio od tog nadanja, al' 'ajde... :)

15. Teško je danas zamisliti tiket bez bar jednog od sledećih na istom: Napoli, Arsenal, Totenhem, Čelsi. Mislim da neko mora sjebati. Arsenalu će danas biti sedma utakmica u poslednja 22 dana, skoro svaki treći dan su igrali, a znam da je WBA umeo jakim ekipama da uzme bodove. Ja ga sigurno neću igrati, dovoljno je što sam odigrao na Čelsi za sada :)

16. Pada jedan od ta tri iz engleske, ako ne i dva 100%.

17. Molim za malo pozitivne energije! :D

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.