Кладионица

1. I zvezda prelagano dodje + a ja slusam razne "strucnjake" i ne odigrah PU

2. I zvezda prelagano dodje + a ja slusam razne "strucnjake" i ne odigrah PU

Šteta, baš sam razmišljao da l' si stavio na kraju... Ja nisam stigao da odem do kladže.

3. metnuh 2000 na congu i gaskea te uzeh 500 bez imalo muke :) pa mi ovo i nije vazno
    sad za vikend sledi prava poslastica posle ovih pauza

4. sutra gadjajte nica-marsej i reims-tuluz oba x mislim da dolaze 85%

5. ово је јуче био "чупачки" тикет на две 'иљаде, унакази ме панатинаикос. пао сам на ПАО, сто им мајки јебем.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1188-7818615-1127

још данас покушавам квоту 10-12 на 2500, и одустајем од јаких тикета, стога дајте неке мале квоте ако има нешто, и саставе за рома - наполи.

6. Pao je ladno dosao x prva cetvrtina, x prvo poluvreme i x kraj utakmice...ovo se ne vidja cesto.

Radmilo, nemoj danas da juris malu kvotu, nego za vikend, kad je ponuda veca.

7. Mons-Anderleht 2, Oly-Unikaha bezh 1, Man Utd - Sautempton 1, Zvezda - Novi Pazar 1

Ulog 300 dinara
    Moguci dobitak 1097

Ovo cu da stavim

edit: evo ga https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1599-4881209-1128

8. sutra gadjajte nica-marsej i reims-tuluz oba x mislim da dolaze 85%

Ja odigro nica-marsej GG.
    DA BUDE 1:1 STE CULI MOMCI!

9. Ja ću vrlo verovatno da stavim za sutra ovo:
    Njuka - Liverpul x2
    Čelsi - Kardif 1
    Real - Malaga 1
    PSŽ - Bastija 1
    Na 500 kinti nešto malo preko soma zgoditak. Ali se opasno razmišljam da li da stavljam, jer po dobroj staroj navici, tj. kad god igram te manje kvote u poslednje vreme, uvek se nađe neki idiotski tim da izjebe. A posebno bih ispizdeo ako to budu fašisti. Mada ne verujem da hoće, jer su luksuz spičkavanja bodova istrošili.

10. Mislim da imaš i sigurnijih utakmica za tu kvotu.

11. sasvim je realan tiket trebao bi 96% da dodje ,mada prmeijer lgia se nikad ne zna ali ne moze livepul valjda da izgubi da ga jebes,u svakom slucaju odigraj ,sve sam isto odigrao osim livepula samo sto sam dodao jos par ,prepisi neki slobodno ,jes ciganski tiket al na 650 dodje lepo :) https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-3783820-1127

12. Čekam romu gg3+, isto kao i onomad sa interom. Jeb'o sam im mater žabarsku ako ne dođe, kvota 8 na tiketu. Prošao leverkuzen pk2, bajern 2 u basketu, anderleht 2 i ovo samo.

13. Auuuu brate. Znam kako ti je. Mene otkad su ujebali za 12 somova (verov'o ti ili ne, IDENTIČNA TEKMA, 'nači gostovanje Nici, i IDENTIČAN REZULTAT, 1:0), od tad ih ne stavljam nikad ili jaaaaaaaako retko. Mada uglavnom nikad. :D
    Cire Leri, koje bi to tekme bile, a da su baš za sutra? Možda ipak odložim to za nedelju, videću...
    Coa, moje iskreno saučešće po ne znam ti ni ja koji put...

14. Jebiga, sad kad pogledam, dosta zajeban vikend. Šta znam, ako ti deluje dobro stavi, više sam postao paranoičan koliko sam padao na gluposti u skorije vreme.

15. 85.min reims-tuluz 1:1 rezultat kojim mi prolaze oba tiketa i dobijam soma,ovako crveni i penal u 87. i u minus odo soma...

16. E danas se valja kladiti iz fotelje preko mocartovog sajta.
    Man utd - sautempton 1&t1 2+
    Vojvodina - Sloboda 1&t1 2+
    Svonsi - Sanderlend 1&t1 2+
    Arsenal Norič 1-1
    Čelzi - KArdif 1-1
    Stouk - WBA 0-2

17. Platih neku mrtvu sms dojavu evo sta mi stize ko hoce da se posluzi:
    Brussels 2-1 (belgijska druga liga)
    aldosivi x-1 (argentinska druga)
    cesar vallejo 1 (peru prva liga jadna je kvota 1,3)
    ABC 1 (brazilska prva kvota oko 1,6)

18. Ovo su pare danas Buducnost-Cibona H2 @ 1,85 ili cak cista dvojka @ 3,05
    Cedevita-MZT 1 1.20
    ..............................

Kao iznednadjenje Mega-Krka H2 prevelika je kvota na Megu, Krka ima sasvim pristojnu ekipu.

19. Јавор - Рад 1 Рад се распада, нема председника, не видим други исход.
    Стоук - ВБА Х Очекујем тврду текму
    Милан - Удинезе 1 Морају да прораде или одоше Рома, Наполи и Јуве

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.