U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Radmilo bem ti sisu, pogadjaš opasno :) brani Benfiku, turi keca, ne verujem da će ovako dostane.
кец 400, двојка 1000. да л' ће бајерн да дође дупла победа? то ми је битније.
Doć će . Ako bog da 3:0.
Lolo, jel nas ložiš ? :)
http://i.imgur.com/WE8zDlk.png
хаха, ћути, бранио сам и то са мало пара :Д
ко би га знао, немају шут, а ако усере - усрали су ме. бранио сам и манчестер, победник остатка меча сосиједад. сад сам миран, видећемо колико сам добар на крају.
Znaš šta je bedak? Kad padneš rukomet za jedan gol...
Čekam Junajted da da gas i dobar sam.
Čekam još Bajern 2+II, Benfika da da gol i da Mančester ne zasere za 11000.
Боме вечерас све долази "како треба".... штета што сам ставио на тикете само Манчестере... тачније жао ми само за ПСЖ и Галатасарај.
Ajde još Benfika, ajde Matiću životinjo.
e sjebo me PSG da daje od 2 do 3 gola i to samo sto nisam mogao da nadjem jebeno da ce da dati 2+ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Gledate li Benfiku? Kisa ubija, teren bazen, lopta ne moze da ide ali oni igraju
оће ли овај јунајтед да даје тај гол јебем их уста ја
Eo je benfika...
Jebeni Mančester. koliko su mrtvi...
јебем им бре матер
I, da, pobedili su 1:0, golom u 2. minutu...
аутоголом*
I coa ubo kvotu 120.
COA IZVESTAJ.
KOLKO SI U PLUSU
odigrao sam za sutra totinhem tacan rezultat prvopoluvreme 0 2, na 50 dinara 50 000 XD
Шомара узо паре, браво, само пљачкај мафију. Ја сутра чекам на једном ПСВ 2 и Лацио 2, а на другом Тотенхем 2, Фиорентина 1 и Свонси 1. На оба по 6к.