Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kazu nislije da se po gradu siri prica da dolazi zvezda 1-2. Mozda ispratim sa sicom taman kad odem do kladze da gledam el klasiko .
И сад гледам, синоћ само на Гројте, цц....
arsenal 2
liverpul 1
mančester x
real 2
Danas igram za kafu i pikado. Za sto kinti:
Vila gg3+
CUkaricki 2+
Weder GG
I jedan za 30 kinti
Barca 2&GG
Bresa 2GG
Cedevita 2&-
Zvezda 0-4, to sam sinoc sanjao.. Poluvreme 0-2. I Sanderlend 2-1... Ja sam prorok.
Koje govno od sudije usta ga jebem škrbava. Arsenal igrač manje.
tačan rezultat
bars real 0-0
mancester stoka 1-1
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1178-3845772-1130
odigrao sam lic gg2+ i on mi iskuca 3+ jebote bre!
I time mi sa 6.50 spustio kvotu na 2.25 JEBOTE!
Sunce ti jebem.
Al aj ionako cu da padnem ololo
Samo da se unapred najebem majke mančesteru, u slučaju da ne okrenu. Šta ih koji kurac i stavljam sad, kad ih redovno izbegavam... Nego reko' zbog Mojesa, otpustiće ga ako ne dobije.
ne seri da gube?!
sunce ti jebem hahaha
Dobroe, cekamo sutra 5 tekmi :v
Na jednom još mančester, marsej i zvezda, na drugom partizan i tvente. Al' bi bilo jako dobro da mančester okrene.
Hahaha, u dva minuta! Sad marsej da okrene, 'ajde valbuena, dva komaTa!
Tuluz Ren 2
Levante Espanjol 1
Tenerife La korunja 2
Данас са другарима причам како би могла звезда да уради прелаз 1-2. За сад иде по плану, овај Радош БУлатовић је пањ највећи и сад је добио жути, очекујем да добије црвени до краја меча и да звезда лагано упише 3 бода
jebo mater puknem danas 4000, sjebe me marsej na 2 tiketa, , za malo stouk siti da nabodem 2-2 .
stavio sam inter 1, i ajaks 1-1, 3+ na crvenu
ја решио да прескочим ово колко кладионичарско. осећам да ће све контра да долази
Jeste namestila Zvezda, isto kao i protiv Cuke i Vozdovca...cak i da dodje iz 2 u 1, garantujem da nije namestaljka.
LKOLOLOLOLOLOLO OSTAVIM TIKET U KLADZI, REKO PUKO SAM BARSA REAL BILO 1 0 A JA IGRO GG 3+, SAD SAM TRCO NAZAD PO TIKET DA GA NE BACI RADNICA. CEKAM JOS INTER 0-2 I AJAKS 1-1 3+, A PORED TOGA SAM NABO DANDI 1, I LEVERKUZEN 1
E, Dauda, budalo, pa posle si trebao da ga das.