Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Dal ce MZT da opali Partizana, fina je kvota (Gecevski u svlacionici slusa 50centa i dize tegove).
sad sam dosao da vas podsetim na to. Kvota 3.25 u Mozzartu. H1 mi je siguran, a i u keca cistog sam prilicno ubedjen. MZT ima verovatno jedan od najvrucih terena u ABA ligi. Partizan jeste dobar ,al pored obaranja forme tima radi podizanja forme odredjenih igraca, Partizan u cetvrtak igra tekmu u EL protiv Budjelara u gostima od koje ce mu mnogo zavisiti ostatak sezone. Da ne pricam o tome da je Partizan u petak igrao EL, i da je do MKD isao autobusom. Jos se pominje da mozda Bogdanovic nece igrati.
Prosle godine je Partizan pukao dole, i to u zavrsnici kad im je pobeda bila mnogo bitnija nego danas.
Po meni se rizik isplati.
Totnam 1i T1 2+
Atletiko 1i T1 2+
Roma 2
Sandrlend 2-4
Monako 1
34 kvota
Totnam 1
Monako 1
Atletiko 1
Juve 1
kvota 3.6
Zadnjih 3 eura što sam imao sam bacio na to, prazan sam do prvog.
Elem, i ja mislim da će Roma da kidne noćas, iako navijam za njih cio život, realno je da nikad nisu bili ekipa koja je nosila taj epitet favorita kroz višestruke utakmice. Sem doduše u onoj sezoni kad su pukli trofej od Intera u zadnjem kolu.
Monako će da jebe mutavi lion samo jer Monako mora to da dobije, a Lion je blago rečeno smiješno govno o tima. Monako je osvetnik svih kladioničara, i jebaće Lion JAKO!
Челзи гг у првом
Монако гг
Удинезе 1Х
Квота 12 и нешто
Uostalom, tiket govori više od reči.
Evo tiketa koji je u poslednjih sat vremena proglašen
kao najbolje odigrani tiket u mesecu oktobru 2013-te na prostorima bivše SFRJ i šire:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1086-5637829-1130
не видим по чему је ово најбоље одиграни тикет, па пућиће на 3 минимум
MRTVI PSV
Lolo, kasnio sam na Psv i ona u kladži mi reče ne smijem da ti uplatim ima 30 sekundi do početka utakmice... Ja reko nema veze, meći umjesto njega Monako.
DO JAJA ONDA MONAKO DOBIJA
BOŽJE PREDSKAZANJE.
Aj da vidim koliko vas ziljana misli da će Del Potro da osvoji turnir u Bazelu, mislim... DVOJKA KO KUĆA, A KVOTA PRELEPA.
Toтенхем и Динамо Киев за 13500, и наравно Јуве да не прода до краја.
Biće suplemenataaaaaaaa
Великог чипсоа, месоааа и туноааа
aj laki okači tiket ako ti prođe :D
Kako je mrtav onaj psv, jeb'o me otac i kad ga igram.
како би ме гол роме повадио јаоооој
ЏОКЕР БРЕДЛИ ГОЛЏИНА
I mene jebote, ali crveni imaju.
EVO JE ROMAAAAAAAA
лудница, попадао сам ко коњ на пола тикета, и падам на још 2 јер имам рому да даје 2 гола и на други имам 2+. ал добро, и овако да се заврши не љутим се после галата из икса и журка
Moja 2 idu za sad..