Кладионица

1. Ја ћу одиграти један "преконедељни" тикет, као што и увек чиним (један у уторак за преко недеље, један у петак за преко викенда) и нашао сам ове парове:

САК - Рид 2 1.30
    Турс - Амиенс 1 1.40
    Лил - Оксер 1 1.30
    Селта - Барселона 2 1.25
    -----
    Тотенхем - Хул 1 1.35
    Јувентус - Катаниа 1 1.20
    Валенсиа - Алмериа 1 1.40
    -----
    Рома - Киево 1 1.20
    Гранада - Атлетико 2 1.65

Једну утакмицу ћу морати да избацим (или две), а проблематичне су ми:

Селта - Барселона = не знам зашто, ово је неки чист осећај лоло
    Тотенхем - Хул = јучерашњи меч је довољан разлог, плус игра се тај фамозни лига куп у којем је мотивација дискутабилна.
    Гранада - Атлетико = пре свега висока квота, да ли то значи да се нешто десило у саставу Атлетика што им умањује шансе? Јер здраворазумски гледано, то је јака двојка на Атлетико.

2. Totenhem ima dobru klupu, cak i da AVB izvede pola prve postave mislim da dobijaju.

3. Ja bi turs izbacio to su francuzi. Barsa mora, Atletiko tek a i Totnam da bar nešto osvoje.

4. Не знам Баносе, јуче победише са пенала, мука беше, а Хул тврда екипа, мало даје ал мало и прима.
    Турс, јес французи, али лидер лиге 2 против лоше екипе из 3. лиге, једино да наместе лоло.

Моцарт није избацио целу понуду, тако да можда буде и додатака и измена.

5. Da probam...

Gonzalez A. - Belluci T. 1 2.40

Ulog 2000
    Dobitak 4800

6. Prejaka ponuda tenisa! :)

7. Medvjedicu stavljaj tipove ,za tenis sam duduk ,znacilo bi mi dosta,unapred hvala :)

8. Neki dan sam ostavila, sva tri tipa pogodjena za jedan isti meč, Federer osvaja set, over prvog seta, over gemova cijelog meca, ako se dobro sjecam :)

Za danas, samo ću reći, ganjajte ove kojima treba za London.

9. Video sam ,svaka cast ,ali tad je bilo fudbala kojeg najvise igram,za danas nema pa bi mi dobro dosao neki tenis ,kvota ne mora velika,a kao sto rekoh duduk sam za tenis ne znam kome treba za london :p

10. Prvih 8 ide u London, Murray neće ići, dakle i deveti na listi ide.

Evo liste

http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx

Tsonga je deveti, ali on ovdje brani ČETVRTFINALE, dok deseti Gaske ne brani puno poena, ne zaostaje puno za Tsongom, pa realno ima šanse velike za London.

Istina, Tsonga ima loš skor sa kosookim, a i Nando umije da zada problema, kad ga hoće servis, ali vrijedi probati dubl. Srećno!

11. janowicz ivanovic juznji za sad mislim da to gadjam ,izgleda mi realno?
    mozda i gaskea da ubacim? necu rizikovati za tsongom.

12. Требало би да дође. Сад гледам скочил квота на Турс а пала на Атлетико, са оне моје листе сам избацио Тотенхем, тако да то сада изледа овако:

САК - Рид 2 1.30
    Турс - Амиенс 1 1.40
    Лил - Оксер 1 1.30
    Селта - Барселона 2 1.25
    Јувентус - Катаниа 1 1.20
    Валенсиа - Алмериа 1 1.40
    Рома - Киево 1 1.20
    Гранада - Атлетико 2 1.65

13. Сивас 1, Лил 1, Емен 1, Висла 1, Ман утд 1, Кидерминстер 1, Арсенал гг, Бирмингем гг, Барнли гг...квота 34.

14. Jebemu sve bojim se tursa mamu mu u pičku jebem.

15. Moguća dva iznenađenja u hokeju:

VIK Vasteras HK - Bjorkloven
    Dvojka na goste, kvota 4.7

Zug - Rapperswil
    Dvojka na goste, kvota 4.8

Ukupna kvota 22.56 u Mozzartu. Srećno!

16. E pa pocinje NBA sezona nocas, pa ko voli pare preporucujem da odigra ovo jer je rakticno BOMBAAAAAA OPAAAA!

MAJAMI-CIKAGO odigrao sam 2@ 3,15 u mozzartu
    LAL-LAC 2 @1,30

17. Zasto je vako mala granica na majami - cikago za poene?

Tu ide preko, dodajem barcu 2+ prvo , birmingem daje u drugom, fulam daje u drugom.

I pogledajte kako je dobra kvota na Spartak protiv Radnickog. 2,45.
    Po mom misljenju tu dolazi dvojka, al je i H2 dobra varijanta, na kvotu 1.9.
    Odigrao bih i to,al mi se ne uklapa termin.

18. Janovic 1
    Halep 1
    Conga 1
    Slavija 1
    Barsa 2
    Manča 1
    Sivas 1
    Lil 1
    1.25

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.