Кладионица

1. Што сте толико убеђени у Јунајтед, лоша форма а Сосиедад добра, традиција на страни Шпанаца. Мада, јесте примамљива квота лоло.

2. Oni moraju da upale motore, a na kvotu 2.25 može sam van persi da ih jebe. Mada i GG nije loš.

3. Oni moraju da upale motore

Morali su svašta, pa me izjebali kol'ko puta već ove sezone. I u Engleskoj su poveli u 2. minutu posle autogola pa prc, ostade 1:0. Ima da bude mrtvilo opet, ne bi me čudilo da bude 0:0, eventualno 1:1.

4. Највише поверења имам у Галату и Базел, а овај Лион ме копка, очајна форма француза, са друге стране балкански менталитет губитника и јака квота, шта ће да превагне?

5. са друге стране балкански менталитет губитника

Ne bih se složio u ovom slučaju. Lion je u debelom kurcu, na putu su da ostvare najgoru sezonu u poslednjih ko zna koliko, a Rijeka je u grupi igrala nerešeno sa Betisom kod kuće, i jedva u Francuskoj izgubila 1:0. Doduše, napunili su ih Portugalci, al' to je zato što su oni naloženi. A da ne pričam o tome kako su izbacili Štutgart u 90. minutu. To definitivno nije mentalitet gubitnika.

6. SEKO DA PREPISEM PA ZAJEDNO DA IM JEBEMO KEVU KAD PADNEMO, A!?

7. И то је много што су остварили до сада, погледај резултате екс ју екипа у европи задњих, па много година, све беда до беде.

8. Ja ću sjutra probati sa malo jačim kvotama.

Junajted 2&GG
    Benfika X
    Galatasaraj 2&GG

9. Dobar Shomy. Samo je ovo previše utakmica na jednom tiketu.

Uzeću odavde Siti, Bajern i PSG za jedan tripl. Mislim da je to lagan prolaz.

10. Ma ovo je jedan od tiketa za sutra, 100din ću da stavim čisto da ispoštujem :)

11. Memfis- Boston 1 (1.15)
    Filadelfija- Golden Stejt 2 (1.40)
    Klivlend- Minesota dodatni poeni >191.5 (1.60)
    Hjuston- Klipersi dodatni poeni >201.5 (1.60)

Samo CLE- MIN jbg... a i Winnipeg pobedi protiv Detroita lol, valjda je došao red da prekinu L3 seriju a ovi W3...

12. ao sunce ti jebem, šta juče padoh, kvota 143.9
    tek sad i skontah, nisam ni pratio tiket
    ček da slikam

13. Играо си на Бронби, имај мој риспект лоло. Ја тачно кад видим тај Бронби дође ми да фа играм само из фазона, због Кенгура.

14. Kontao ako padnem samo na njih, da napravim poster sa tekstom "Jebem ti Brondbi, da ti jebem Brondbi" ali ipak oni ispoštovali.
    Jebem ti Lifering, da ti jebem Lifering. :)

15. Popušio sam jeben stomačni virus, sklopio juče po' sata spavanja, stomak me boli kao da sam progutao cirkular jebeni, ali sam si zadao da do 8 uveče ima da se izregenerišem kao u Vorkraftu, jer je LŠ tiket preči od zdravlja. Evo, već mogu da hodam i da izgovaram rečenice bez bolnih grimasi, opaaa.

Ubedjen sam da će se Marfi smilovati na moj tiket jer će biti odigran pod haos bolovima, i pružiće mi novčanu utehu da brišem suze Teslama dok cirkular renda.

Koji sam paćenik, sunce ti jebem.

16. Čaveze kod mene isti slučaj, sinoć išo da se rehidriram u bolnicu, 4 sata sam ležao tamo, a još uvek boli, al tiket mora da se odigra

17. Moglo bi večeras da bude dosta ikseva u LŠ.

18. Moglo bi večeras da bude dosta ikseva u LŠ.

Upravo to. Maći PSG, Siti i Bajern i opaliti sve ikseve u sistemu.
    Vrijedi pokušati.

Dajte mi neki sajt đe mogu da vidim suspenzije i povrede igrača. Nešto me kopka da li dolazi ovaj PSG dupla pobjeda.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.