Кладионица

1. Ma dobićemo ih sigurno, sad da li sa dovoljnom razlikom ili ne, videćemo

2. Dundee - raith - 2
    Schalke - werder - 1-1
    hoffenhein - hertha - 1
    Tirol - magna - 1
    Roda - GAE 1

Chelsea - wba - 1-1
    liverpool - fulham 1-1
    Crystal P. - everton -2
    burnley - bournemou. - 1
    derbi - sheffield - 2+
    berwick - culter - 1
    ross country - celtic - 2

PSG 1
    INTER 1
    ROMA 1-1 3+
    REAL 1,3+
    HAJDUK 1
    PARTIZAN 1-1

novi pazar - spartak - 1
    chelsi - H1
    leverkuse n 1
    vitese 1
    psg H1
    inter 1-1, 3+

3. šta treba da uradim da mogu da se kladim od kuće na ovom mocartu? Ja se registrovo tamo al nije dovoljno

4. izvadis karticu(das licnu popunis formular ,bukvalno 5min treba) ,a onda povezes karticu sa tim nalogom,zatim uplatis pare na kraticu(min 500din) i kladis se.

5. znači moram idem kući da se aktivira kartica sa nalogom, pa se vratim i uplatim pare?
    i kako se onda diže novac? ustvari glupo pitanje, odem tamo i kažem dajte mi sve pare sa računa?

6. http://ibet.maxbet.rs/ibet/ticketstatus/ticketstatus.html?ticket=%7B4A735F73-8E51-4803-9B4D-A8BC5D230966%7D

Срање ужас :S

На други сам их имао из икса. Трећи је сјебо челзи.

7. ma cim izvadis karticu stavi pare na nju ,a na nalogu imas opciju negde povezi sa karticom i samo ukucas broj kartice tu i to je to ,a pare podignes samo kazes skini mi toliko i toliko ,ali max ti je 10 hiljada ,ako hoces vise moras da zakazes tako neki fazon

8. Pezose, mnogo ti je bolja opcija da napraviš nalog u Meridijanu. Ima mnogo više igara, a i ne moraš da se jebavaš sa karticama. Dobiješ ID kad se registruješ na njihovom sajtu, odeš u kladžu, kažeš im broj i uplaćuješ koliko hoćeš. Ista fora i sa isplatom. Plus možeš da igraš LIVE 24h, a ne ko u pišljivom Mocartu do 12.

9. Ал се зато квоте много мање у меридијану

10. haahahha penal sto svirali celsiju....nasmejase me dobro

11. Pardon, Makaronac, to je bila reakcija na Digging Billa, tj. nešto u vezi njegove reakcije na nešto drugo.
    Evo mog današnjeg učinka:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5282462-1134

12. Kazao je vama Leri kako duzmete pare danas. Jebem ti posao i sve, kad nisam stigao da uplatim.

Sutra kvota na Federera 1.90 ili 2 (protiv Del Potra).
    Na Zvezdu protiv Pro Reka 2.85!

13. Lari, u Mozzartu je na zvezdu bilo 1.85.

I da... Jebem mater onom Murinju. ZASTO TI MATA SEDI NA KLUPI?

Utero mi kurac za 6000.

14. Čelzi za 100 eura.

15. Lari, u Mozzartu je na zvezdu bilo 1.85.

Sinoć je bilo 2.85, k'o što sam i napisao, ali nisam imao pare, a danas vreme. Ma i na 1.85 crvena i mašala. Ili 500 na to i Fedeksa. Bio sam ubeđen da Zvezda dobija.

16. Jel imaju u Mozzartu poene igraca u NBA?
    Svi nesto pricaju o tome, a ja ne vidim na sajtu...

17. Kaže Gazmen da ima, ali ni ja nisam video na sajtu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.