Кладионица

1. Za Livebet: pašće još jedan gol u prvom:
    Jordan - Urugvaj.

2. Pogodio sam. Nema na čemu (ko igra lajvbet i ko je ispratio).

3. Još bolje se sećam da je Gazimudo tada pogodio svih 8 parova, ili čak 12 (ne sećam se koliko ih je bilo u ponudi tog dana) igrajući samo više poena od ponuđene granice.
    Kad se tada živ nisam pojeo što nisam igrao to isto!

Lolo, prvi i jedini put da sam uzeo kintu na NBA. Ne secam se koliko je parova bilo,ali sam igrao umanjenu granicu vise poena. Sve kvote su bile 1.6
    Sad si me podsetio na to, i izabracu jedno 7,8 tekmi da i veceras odigram isto to.

Srecno nam bilo.

4. Cibona - Kantu 2 1.90

Ulog 7000
    Dobitak 13300

EDIT: 11-2 im napravi Cibona seriju...jebem im mater

5. oko 80% svih tekmi koje se odigraju u NBA ode u plus...Lejkersi ce uci u plus najverovatnije nocas

6. 22-7 ovo je smesno

7. Minnesota manje od 104.5? Ili možda ukupno manje od 201.5?

8. ukupno manje makaronac...ovo su bile poklon kvote za EC

9. 60-70 na kraju 3/4...valjda me nece sjebati

10. igro maribor(vec dobio) cekam jos meksiko veceras i sutra u 12:00 egipat 1x ,kvota smrdljiva 1,5 al dosta na 2 soma ,crvenu da uzmem nije lose :P cekam lige uletela mi neka kinta sad cu da se sprdam sa velikim ulozima

11. Lagane parice...+13300

12. Bravo, Dzankaro. Ja sam juce uzeo karticu u mocartu i danas sam uzeo neke pare na kladjenju uzivo. Ako vidim nesto pametno za veceras, izbacujem ovde.

13. Ja uzeo lepe pare na deranjove predloge. Danas prepisao tenis od nekog lika, opet doslo. Odigrao neke zajebancije od fudbala, cekam jos samo Meksiko. Ko bi rekao da se Sredom uzimaju pare :)
    Do kad traje "sezona" u tenisu. AKo uopste i ima neki rok. Vidim da su ovi top teniseri zavrsili sezonu sa Londonom, a ovi neki levaci jos igraju... Do kad ce oni?

14. Evo jednog lepog singla za nocas Denver-Los Angeles Lakers h2@9,5

15. banos bananos
    Majami prvi kvoter preko 50.5. Ocekujem divljanje u prvoj.

Pogodio sinoc Majami prvi kvoter preko 50.5. Za sat vremena novi predlozi.

16. J.Harden (Houston) (25,5) Više
    Atlanta(101,5) Više
    New Orleans(96,5) Više
    B.Griffin (LA Clipers) (22,5) Više
    Можда дође...

17. Ladni će Island da dobije 'rvate, igraće se po snijegu i na -10 C. Kvota na Island 4.00

18. Taj fazon, 1.72 dupla šansa.

19. Srbija osvaja DC, trenutno 1,85 u meridianu.