Кладионица

1. Ne mozemo mi da budemo dobitnici nikad zato sto je za to potreban pocetan kapital, koji ce da isprati varijaciju, uglavnom svi su breakeven gubitnici, to jest maksimalan domet nam je pozitivna nula. A ni ta nula nije opravdana kao to da se igra radi zabave, jer i kad igras za 500 dinara, izjedes muda do zadnje tekme....inace preklani prodao sam Soni da kupim Dzordanke 5ce i skrcao sve na razne oblike kocke.

2. pa torima, po ovome ispada da si ti bio u minusu nešto manje od 1000 dinara...il ja nešto dobro nisam izračunao

3. Nisam bio u minusu Pezose. Početna banka bila mi je 500 dinara. Na kraju meseca bio sam dobar 756 dinara. Ne drži me za reč, ali svaki mix tiket odigran je za tipa 100 dinara, čim ne piše 50 EUR što znači 50 dinara.

4. biće neizvesno do kraja večeras hendikepi će poulaziti na autsajdere verovatno

5. Koliko me je iskidao ovaj Toronto u tri pizde materine. Taman se pomirim da su pukli, oni ulete u 14-1 seriju, imaju trojku za pobedu - i kurac. Nema, ja uhvatim basket da se dupliram, ovi pederi pobede posle dve nedelje duvanja. Tuga.

6. Ako fejs ne laze, danas nam dzankara puni 18 godina i moci ce sa ponosom da ulazi u sve kladione!
    Sad da vidite kad odjednom dzankara pocne da igra i fudbal, iz fazona, kad mogu da idem u koju god ocu kladzu, mogu i da igram sta ocu!

7. separatisti pustili pedere.

8. Ne ne Gazi...fudbal i dalje preskacem :D

9. Aj dajte neke predloge za evrokup danas i za ls naravno. Ocigledno da numem sam nista,pa onda da pocnem da prepisujem.
    Mog u manje kvote..

10. Benfika 2, Leverkuzen gg, Juventus 3+, Siti 1&3+, PSŽ 1, Real M. gg... kvota 18

11. au al sam gruno sinoć 2000 ko iz pičke...jebem ti kad me nije srčka pukla na toronto, bilo 11 razlike na 2-3 minuta do kraja...kad odjednom 102-100 i toronto poslednji napad...prvo sam mislio da će da idu na produžetke, i kad sam video da mu baca pas na stranu za tri preseko sam se i kurac...ko je šutiro uopšte, Lovri?

a golden stejt mi falio 2 poena za granicu...nema veze idemo dalje, pravi šampioni ustaju uvek kad ih sruše na zemlju....samo što ja nisam nikakav šampion jbg

12. benfika 2-3
    juve 1-1
    leverkuzen PiK x
    siti 1i3+
    psg ppx
    sahtjor 2-3

13. Ja za danas 'vako

Šajthor - Sosijedad PK1
    Pariz - Olimpijakos 1
    Real - Galata 1&3+
    Juve - Kopenhagen 1&3+

I povezao danas i sutra

Siti, Real, Juve, Pariy, Sevilja i Dnjepar sve kečevi

14. Glasajte koju kladionicu danas zatvaramoi:

A) Mozzart

B) MaxBet

C)Meridian

imam male tipove velike prolaznosti....

15. meridian!!
    da ih useremo toliko da moraju da otpuste radnike i ne isplate im plate za prošli mesec

16. I mozzart. Cisto da odem da im se smejem malo :D

EDIT: I balkanbet, smaraci nemaju online kladjenje!

17. ja volim mocart, opljačkaću ih, pa im vratiti pola, AL' ĆU IH IPAK USRATI