Prijava

ХАЈДЕ БЛЕКПУЛЋАНИ, БУДИТЕ ЉУДИ ИАКО СТЕ ЕНГЛЕЗИ

Допуна: Па не црвени картон, пичка вам материна!

ЛОЛ! Два црвена, јебем ти сумпор.

Ako mi enbiej ne uleti noćas, ja sam ga završio sa kladžom.

dajte 3 utakmice sigurne da uplatim sutra 10eura

ТРИ ЦРВЕНА ЗА БЛЕКПУЛ! Па шта раде они сад, је л' их кољу? Ае судија поништи текму.

jebeni ličester...al dobro, odigro sam sistem i tu bar će da se vrati uloženo, pošto sam ova dva ostala para pogodio

Robene, torazlu je kačio kako se računa sistem...
na primer odigraš tri para, jedan je A: 1.50 drugi B: 1.60 treći C: 1.70 i uplatiš 300 dinara.
kod sistema 2/3 će ti se računati ovako:
ovih 300 uplaćenih se deli na broj kombinacija (AxB, AxC, BxC), znači u ovom slučaju imaju 3 kombinacije i onda se 300 deli na tri i ispada da je po jednom paru 100din.
Ako ti dođu A i B, onda računaš (AxB)x100 = (1.50 x 1.60)x 100 = 240din...to ti je minimalni dobitak. A moće da se desi da ti dođe i BxC, onda bi bilo 1.60 x 1.70 x 100 = 270din

a maksimalni dobitak bi ti bio u ovom slučaju da sva tri uđu (AxBxC)x100=408din

ovo su male kvote, ne isplati se ovako, al to samo kao primer...

nije baš tako, smanje još malo jer je sistem, nije baš kvote puta uplata

a maksimalni dobitak bi ti bio u ovom slučaju da sva tri uđu (AxBxC)x100=408din

Контам да намерно пишеш погрешно, да би неко дошао и правио се паметан, али опет је јаче од мене. Добитак би се рачунао овако (у случају да погодиш сва три):

АхБх100 + БхЦх100 + АхЦх100

ВЕСТХЕМЕ БУДАЛО И МАЈМУНЕ

nije baš kvote puta uplata

pa i nije kvota puta uplata, nego je uplata podeljena na broj kombinacija...znači ako je uplaćeno 300, podelićeš tih 300 na tri kombinacije koliko ih ima u ovom slučaju...tako i bude kad izračunam po tiketu...

jeste stevane, ovo sam slučajno zbrzao što sam napisao za max dobitak, moja greška

Stojke, ovo će biti dobro, realno.

pa to sam i mislio, nije uplata po kombinaciji puta kvota, džornu jošte malo

Gde ima vaterpolo da se odigra?

ima u Mocartu al' nema ništa u ponudi