Кладионица

1. Ма није, добиће, има још 6 минута да стигне 30 разлике, шта курац :Д

2. Juče naplatim onaj tiket sa odloženim utakmicama i tih 300 stavim danas na Romu, PAOK i Real. E sada, pošto računam da Real ovo dobija, da li za taj dobitak singlirati Monako sutra? Monpelje igra k'o kurac, Monaku treba osveta zbog kiksa sa Valensijenom, ali mi kvota nešto velika..

3. Bitno da je OLIMPIJAKOS DVOJKA , al MAKABI JE SUMNJIV KEC.
    Samo Partizan ispostovao.

4. Efes - Unikaha 2H (-3.5)
    Cska - Žalgiris 2h (-15.5)
    Solnok - Cibona 2h (-5.5)
    Krstić < 12.5
    Erceg < 9.5
    Kvota 21.67

5. REAL MADRID - GALATASARAY

ddpp > 42.5
    1.85
    CAJA LABORAL - PANATHINAIKOS

ddpp > 37.5
    1.85
    I.BOUROUSIS(REA)

idk > 8.5
    1.85
    N.MIROTIC(REA)

idk > 13.5
    1.85
    Z.ERCEG(GAL)

idk > 9.5
    1.85
    Kvota 21.67

6. jel H2 znaci da ovi drugi invalidi nece izgubiti sa vise od 39,5 poena?

znaci ako stavim h2, proce mi tiket ako ta ekipa izgubi sa recimo 38 razlike

7. Колика је минимална уплата по тикету на моцарту онлајн. И колико је минимум на сингл?
    Да ли може да се клади 24 сата нон стоп, и дали могу да се играју поени играча онлајн?

8. Minimalna na tiket je 25 cini mi se.
    Singl mislim da su promenili i da sada moze 100.
    Moze 24 sata i imaju poeni igraca. Doduse dostalosija ponudanego u maxbetu.

9. sta ima da se igra danas

10. Ovo je dojava kolko sam obavešten... danas stigla. Blokirana je u većini kladionica ili su drastično smanjene kvote. Probajte uplatiti u nekim manjim kladionicama ili u nekim seoskim kladionicama gde je slabiji protok informacija...
    Gubbio - Perugia (1-2) ---nedelja 14:30

11. Дојава 2 дана пре текме? Грохотом се смијем.

12. opusteno, uzecemo neke pare danas

13. KAKVA DOJAVA NISAM LUD DA STAVLJAM VISE DO 100 EVRA NA DOJAVU

14. sretsam
    Ovo je dojava kolko sam obavešten... danas stigla. Blokirana je u većini kladionica ili su drastično smanjene kvote. Probajte uplatiti u nekim manjim kladionicama ili u nekim seoskim kladionicama gde je slabiji protok informacija...
    Gubbio - Perugia (1-2) ---nedelja 14:30

Ovo kod mene moze ladno da se odigra, probacu bas. do sad ni jednu dojavu nisam nabo a javili su mi sto puta. ili mogu na planetwin365, tamo sve moye lolo.
    vamo je kvota 36 lolo. sad cu 2 eura da metnem

15. Koja je to italijanska? Izgleda da nema na Meridijanu.

16. Italy - Lega Pro 1B

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.