Кладионица

1. Ja sam cuo za ovu utakmicu jos pre neki dan, ali posto utakmice od tog lika ni pre nisu prolazile, nisam hteo da pisem ovde.

2. videcemo, malo mi je cudno sto je tako rano pa mi deluje ok.

boli me penis

3. Nameštene utakmice se znaju i pre početka prvenstva...
    Zadnja dojava od ovog lika skoro zatvorila jedinu kladionicu u Padini... tog vikenda imali minus od par hiljada evra..

4. Zadnja dojava od ovog lika skoro zatvorila jedinu kladionicu u Padini... tog vikenda imali minus od par hiljada evra..

a onda je dosao random ponedeljak, i ostvarili su plus od nekoliko desetina hiljada evra. Kakvo bre zatvaranje kladionica, to moze da se desi samo nekoj kladionici kojoj je primarno pecenje rostilja i sluzenje tocenog valjevskog piva..

5. Zadnja dojava od ovog lika skoro zatvorila jedinu kladionicu u Padini... tog vikenda imali minus od par hiljada evra.

http://www.harrymedia.com/img/data/media/161/baron03.jpg

6. Selo od 6.000 ljudi sigurno ne može da stvori profit od deset hiljada evra u danu jednoj seoskoj kladionici..
    Ako i ovo prođe, ne znam kako će opstati...

7. ne moze par hiljada evra minusa da zatvori kladionicu, jer kolko je ta kladionica bila u plusu svih prethodnih dana?
    svaki dan su sigurno u nekom malom plusu, tako da taj minus sto su ih ojadili moguce da nisu ni osetili...

jel igro neko nesto?

8. Ja nabac'o neke dvoznake, malo da ubijem vreme.

9. Nameštene utakmice se znaju i pre početka prvenstva...

Zato ti i kazem. Sad opet imas fore za lazne dojave koje kladionica pocinje da seri, + za njih svakako.

10. dajte neke igrace za nba nocas

11. Bruklin-Majami 1 @ 3,35

12. Vejd preko 20,5 -- 1.70

13. Evo danas opet bukmejkeri pokazuju kako se zaradjuje plata. Hendikep na CSKA 15.5 i oni dobiju sa 15. Srecom pa odigrah doh1 na 12,5 inace bih im se najebao keve.

Cekam jos cibonu H2 (+5.5), keca na Efes, Real daje vise od 42.5 u prvom i Kaha daje vise od 75.5

14. Filadelfija - Detroit 2
    Minesota - Šarlot preko 201.5
    Juta - Klivlend H2 (-3.5)
    Klipersi - Lejkersi preko 209.5

15. na dalas - pelikansi granica valjda 201,5...to bi trebalo da udje

16. Da li je realno da tim kome Stimac udje u igru vodi u gostima.?

17. 12 utakmica NBA večeras, šta odigrati,hm hm

18. Izaberi 8 i odigraj dop> (dodatni poeni vise).

Ako ne znas koje utakmice. koristi neki od sajtova za random izbor.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.