Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Lijepo ja reko sinoć na četu, došo klivlend.
selma hayek
http://prntscr.com/2jj4n4
To je za danas
gazmene, jebem ti zvezdu lol....kako su pateticni samo, pickice smrdljive, ko usrani igraju
http://www.dodaj.rs/f/c/RA/1zY8e3zd/cx-vdv.png
valjda neće sje_ati
EDIT: upravo sje_ali
Ако су. А шта те боли курац, умало да добијеш 180 динара, капирам да си 30 уплатио.
мршупичкуматерину и ти и николас што качите тикете након што прођу, М'РШ, М'РШ, М'РШ. и лион с вама нек' се тера у три курца.
pa ovaj mi nije prošao
Hoće doći Mirotić i Brajant plus poena?
Ima li negdje da se može pratiti to?
edit:A nisam Brajanta stavio, ipak samo Mirotića.
Gdje može da se vidi trenutni učinak?
Onaj moj post bi trebali u udžbenike da stave, uključujući sve te vrste.
Како да играм на поене играча на моцартовом сајту?
Košarkaška lopta> košarka-igrači
Дошо сам до дела кад кликнем на кошаркашку лопту и онда не знам шта да радим даље xD
Нашо, какав сам хакер!
Strelica pored košarkaške lopte, imaš opciju košarka- igrači.
Ja preskačem danas Evroligu, sutra su mnogo bolji mečevi
ono sto sam juce postavio sve se tako zavrsilo evo novih dojava
Singlovi:
18:00 Estoril - Belenenses 1 (Kvota 1.70)
20:00 Villareal - Sociedad 1 (Kvota 1.80)
18:45 Zalgiris - Maccabi T.A. 2 (Kvota 1.50)
20:00 Olympiakos - Barcelona 1 (Kvota 1.70)
Dubl1:
18:00 Spain - Iceland 1
20:15 Hungary - Norway 1
Ukupna kvota: 2.10
Dubl2:
22:00 Getafe - Barcelona 2
20:00 Villareal - Sociedad 1
Ukupna kvota:2.00
Tiket:
22:00 Getafe - Barcelona 2
18:00 Spain - Iceland 1
18:45 Zalgiris - Maccabi T.A. 2
20:00 Unterhaching - Belchatow 2
Ukupna kvota 3.50
jel igra neko hokej?ja pokusavao malo da gledam neke rezultate,statistike,odigrao jedan iz zajebancije.sve obrnuto doslo.5/5 promasio.malo na golove,malo na fikseve.
Ja iz zajebancije odigram hokej lajv(jer nije bilo ništa drugo da se igra a sedeo sam u kladži i pio pivo) i brate ljudi posle dve trećine vode 6:0 al treća trećina je trajala fazon čuku vremena i na kraju 6:6, ja prso. Kada sam odigrao odigrao sam na ove koji su vodili 2:0, izneverovao sam šta se dešavalo. Zajebi hokej.
i ja tako nesto kontam,treba bezati od toga.bilo mi zanimljivo da igram na one golove,al i to je zajebano.prva trecina 4:0,igrao 6+,zavrseno 4:1.o jebem vam mamu.najjace mi je sto sam video da ima iz 1-1.sta koji kurac?samo ako prva trecina uleti,onda je to iz 1.