ahahahahhaha sta radi ovaj ronaldo ahhaah smesan je, ne prolaye mu vise fore, najbolje da batali fudbal, mlatara nogama ko folkloras, hahaha jebote, nek se baci na manekenstvo to mu je do jaja
kakav baletan jebeni
Odigrah jos viljareal i juve iz x-2 za 200din i evo primi ga viljareal u 42. majku vam jebem u picku ,sad i psg ga primi izgubice izgleda ,napoli gubi od JEBENOG KIJEVA,koji kurac danas KOJI KURAC
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Oba bendera dala gol u 5. minutu za leverkuzen i dortmund eeeeeee
U ovaj se uzdam i samo njega vam kacim:
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3600583-1156
Ostala dva su neka lupanja cisto da povratim kintu
rendzers mrtvi, sta ja igram covece, nikad necu nabosti.
pa sta si igrao koji kurac sigurnu pobedu? inace siti gubi od votforda doma eeeeeeeeeejejejejqas
ajmo rendzers , jos jedan
ma siti moze da dodje od 4-6, to sam igrao.
al sam igrao i real to
kakav danak neiskustvu
SITI GUBI 0:2 KUDA IDE OVAJ SVET
a ovi realovi igraci ne ynaju loptu da prime
ahahahahhaha sta radi ovaj ronaldo ahhaah smesan je, ne prolaye mu vise fore, najbolje da batali fudbal, mlatara nogama ko folkloras, hahaha jebote, nek se baci na manekenstvo to mu je do jaja
kakav baletan jebeni
Мајку им каталонску!!1
radi neko biciklo, vamo tamo, onda probao makazice ahah kakav degen pozerski, smesno
Ставио сам изкецаукеца на оба тикета...
baletan dao gol
Ала код Шваба сипа...
kako kurac dan za kladjenje nemci svi dosli kurac rezultati nijedan realan
Odigrah jos viljareal i juve iz x-2 za 200din i evo primi ga viljareal u 42. majku vam jebem u picku ,sad i psg ga primi izgubice izgleda ,napoli gubi od JEBENOG KIJEVA,koji kurac danas KOJI KURAC
sad malopre prvi put odigram i ovo uživo i dade Porto gol kao što sam odigrao
ali ne treba to igrati
Opet sam pao na jednu. Pa dokle vise!?
Jel moze neko da mi objasni ovo? Igrao sam lajv kada su klipersi gubili sa 11 razlike. Zar ne bi trebalo da je 1 manje, a 2 vise?
http://www.dodaj.rs/f/1E/Qj/41Jfw7xY/ttt.png
Inace, izgubili su sa 1 razlike.
Serem se mocartu u lajv bet kad tokom celog drugog seta nemož da se kladiš
Da im je ocajan lajv, to je opstepoznato.