Кладионица

1. Oba bendera dala gol u 5. minutu za leverkuzen i dortmund eeeeeee

2. U ovaj se uzdam i samo njega vam kacim:
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3600583-1156

Ostala dva su neka lupanja cisto da povratim kintu

3. rendzers mrtvi, sta ja igram covece, nikad necu nabosti.

4. pa sta si igrao koji kurac sigurnu pobedu? inace siti gubi od votforda doma eeeeeeeeeejejejejqas

5. ajmo rendzers , jos jedan

ma siti moze da dodje od 4-6, to sam igrao.
    al sam igrao i real to

kakav danak neiskustvu

6. SITI GUBI 0:2 KUDA IDE OVAJ SVET

7. a ovi realovi igraci ne ynaju loptu da prime

8. ahahahahhaha sta radi ovaj ronaldo ahhaah smesan je, ne prolaye mu vise fore, najbolje da batali fudbal, mlatara nogama ko folkloras, hahaha jebote, nek se baci na manekenstvo to mu je do jaja
    kakav baletan jebeni

9. Мајку им каталонску!!1

10. radi neko biciklo, vamo tamo, onda probao makazice ahah kakav degen pozerski, smesno

11. Ставио сам изкецаукеца на оба тикета...

12. Ала код Шваба сипа...

13. kako kurac dan za kladjenje nemci svi dosli kurac rezultati nijedan realan

14. Odigrah jos viljareal i juve iz x-2 za 200din i evo primi ga viljareal u 42. majku vam jebem u picku ,sad i psg ga primi izgubice izgleda ,napoli gubi od JEBENOG KIJEVA,koji kurac danas KOJI KURAC

15. sad malopre prvi put odigram i ovo uživo i dade Porto gol kao što sam odigrao
    ali ne treba to igrati

16. Opet sam pao na jednu. Pa dokle vise!?

17. Jel moze neko da mi objasni ovo? Igrao sam lajv kada su klipersi gubili sa 11 razlike. Zar ne bi trebalo da je 1 manje, a 2 vise?
    http://www.dodaj.rs/f/1E/Qj/41Jfw7xY/ttt.png

Inace, izgubili su sa 1 razlike.

18. Serem se mocartu u lajv bet kad tokom celog drugog seta nemož da se kladiš

19. Da im je ocajan lajv, to je opstepoznato.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.