Jel koristi neko Mozzart aplikaciju na telefonu?
Duduk sam za telefone, a ocu da uzmeme neki najjeftiniji Android da bih mogao da se kladim sa telefona. Jel ima nekih ogranicenja sto se tice verzije operativnog sistema, minimalna podrzana i te fore?
Predražinjo
Duduk sam za telefone, a ocu da uzmeme neki najjeftiniji Android da bih mogao da se kladim sa telefona. Jel ima nekih ogranicenja sto se tice verzije operativnog sistema, minimalna podrzana i te fore?
Ja imam verziju androida 2.3.4 , to je jedna od starijih, i sljaka mi aplikacija. Ne verujem da ima u prodaji telefon sa starijom verzijom androida. Inace, aplikacija radi 5x brze nego sajt, jedino je smor sto jos uvek ne mogu sistemski tiketi preko nje da se prave, al najavili su za nove verzije to!
PuppetMaster
Jel moze neko da mi objasni ovo? Igrao sam lajv kada su klipersi gubili sa 11 razlike. Zar ne bi trebalo da je 1 manje, a 2 vise?
Ako su ovde Klipersi favoriti, onda su oni hendikepirani sa -9.5.
Posto su Reptorsi dobili prvu cetvrtinu sa 1 ralzike, ovaj tip sto si ti igrao bi trebalo da je dobitan. ne znam zasto pise gubitan.
Puppete, sta ti nije jasno?
Klipersi su gubili, dakle Toronto je bio favorit u tom trenutku, njemu se oduzima tih 9,5
Svodi se na ovo:
11:0
sa hendikepom
(11-9,5) :0
1,5:0
U prevodu H1 znaci pobjedu najmanje s 2 poena razlike.
A dobili su sa 1 poenom razlike, dakle tip 1 je gubitan.
i evo jos uvek vozi! posto je u vanbracnoj zajednici ziveo, hoce sad to sa zenom tom da ozvanici, skupio malo para od tih mojih tipova, i nagovestio mi je da mu ja budem kum,eto vam,...!
Nienna
ja imam galaksi s+, i isao sam na sajt 5 x jebaniji od mozartove, planetwin365, i do jaja mi je islo.
Nienna, al nisam pitao za sajt, nego za aplikaciju :)
Ja imam verziju androida 2.3.4 , to je jedna od starijih, i sljaka mi aplikacija. Ne verujem da ima u prodaji telefon sa starijom verzijom androida. Inace, aplikacija radi 5x brze nego sajt, jedino je smor sto jos uvek ne mogu sistemski tiketi preko nje da se prave, al najavili su za nove verzije to!
Ciganski folirant počeo da igra.
Mislim da je Gazimudo rekao da koristi.
Sad sam pukao i na CSKA lajv, koji kurac vise?
Jel moze neko da mi objasni ovo? Igrao sam lajv kada su klipersi gubili sa 11 razlike. Zar ne bi trebalo da je 1 manje, a 2 vise?
Ako su ovde Klipersi favoriti, onda su oni hendikepirani sa -9.5.
Posto su Reptorsi dobili prvu cetvrtinu sa 1 ralzike, ovaj tip sto si ti igrao bi trebalo da je dobitan. ne znam zasto pise gubitan.
ja imam galaksi s+, i isao sam na sajt 5 x jebaniji od mozartove, planetwin365, i do jaja mi je islo.
Puppete, sta ti nije jasno?
Klipersi su gubili, dakle Toronto je bio favorit u tom trenutku, njemu se oduzima tih 9,5
Svodi se na ovo:
11:0
sa hendikepom
(11-9,5) :0
1,5:0
U prevodu H1 znaci pobjedu najmanje s 2 poena razlike.
A dobili su sa 1 poenom razlike, dakle tip 1 je gubitan.
jedan sega mega
caljari-milan 2-2 3+
parma-udineze x-1
werder- braunsvajg 1-1 3+
hamburg-salke 4+
gaziajantep-galata 1-2
dobitak na 50 dindzi mnogooooo
DANAS IMAM 3 FIKSA, VELIKI ULOG, VELIKI DOBITAK, SVE VELIKO U SUSTINI, BEZ DRKANCIJE I NEOZBILJNOSTI:
MIA-SA BEZH1@1,60
BOS-BRK DOH2@1,65 1,5
DAL-DET DOH1 @1,65 3,5
UPLATITE, PODIGNITE DOBITAK, KORISTITE NOVAC ZA SVOJE POTREBE
HAHAHAH
evo jedne anegdote! bio jednom covek koji nije ima kola, imao decu zenu al nije imao kola, i pocne on da prati moje tipove, malo po malo, malo po malo on ti za 2 meseca kupi ovo
http://www.carautoportal.com/car-images/fiat/fiat-stilo/fiat-stilo-new.jpg
i evo jos uvek vozi! posto je u vanbracnoj zajednici ziveo, hoce sad to sa zenom tom da ozvanici, skupio malo para od tih mojih tipova, i nagovestio mi je da mu ja budem kum,eto vam,...!
deranje kolko si siguran za ovaj majami ,kako nema neki tip da se osiguram od iksa u picku materinu pa nek ojade kvotu
pratim te sa poslednjom crvenom ko mu jebe mater , TI SI MOJE SVJETLO U TAMI DERANJE
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1420-8143765-1156
MONAKO - MARSELJ >>> tr 2:1
FJORENTINA - ĐENOVA > tr 3:2
BARSELONA - MALAGA > tr 3:1
FJORENTINO JEBEM TI SE SA MAJKOM
ode poslednja crvena u kurac
Nienna, al nisam pitao za sajt, nego za aplikaciju :)
Gazi, fala, to je odgovor koji mi je trebao :)
Žajće svaku si za gol falio