Кладионица

1. Хахаха хвала момцови, ал' колико ја видим ништа од ових ...

2. Ne seri nouver, ja jednom dobio secam se Juventus, gubio 2 gola i u roku od 3 minuta dao oba.
    Dok se ne svira kraj nista.
    IDEMO!

3. EVO GA JA NASLUTIJOOO

4. MANE GA DAO

MANE KUJUNDŽIJAAA OPAAAAA

5. OPAAAA I DE MOO

STA SAM REKO NOUVER BRE A!

6. IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

7. Ух добро је. Нисам хтео ништа да пишем док се не заврши, да не малеришем.
    Хвала свима који су делили ову напетост са мном кеке.
    4300, сасвим пристојно што се мене тиче

8. OĆU 300 PROVIZIJE

9. večeras Al Džeferson bi trebalo manje poena, i Minesota 2, GSW 1 i WAS 1, Džef Grin više poena

sve ušlo

al' ja se sjebah https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1087-7794182-1164 .... jebeni Skot dođe i da 30 poena šutne 11-14 čovek nije video parketa ove sezone pu jebemti

10. Đe ono deranje? Oću još enbijeja! Sad imam dvajes i pet centi, naguzi me Dortmunže na drugom tiketu :( Dođem ti skamatom!

11. Majami- Čikago 1
    Toronto- Orlando H2
    Denver- Sakramento više od 204.5
    Lejkersi- Bruklin 2
    Portland- Minesota H2
    Finiks- Hjuston 2

12. Jebeni memfis jebo vas on :D

13. Posto evropsku kosarku poznajem mnogo bolje od enbea, evo predloga, pa ko voli nek izvoli:

Zvezda - Partizan 2 @2.7

Zvezda verovatno bez Radenovica, i sa Nelsonom koji je imao problema sa sakom ali ce igrati. Partizan posle duze vremena "kompletan". Kinsi je 20 odmarao zbog zgloba, vraca se veceras i spreman je, Pavlovic imao dodatnih nedelju dana da se uigra, a bude se i centri i Tepic, dok su Bogdan i Zofri standardno korisni.
    Sa druge strane, zvezdi forma u padu u odnosu na period decembra, ostali su bez Silba a nemaju zamenu.. Jos uz ove probleme sa kadrom, mislim da nisu nedodirljivi. A i jos jedan bitan faktor je pritisak. Mislim da zvezda ne ume da igra pod pritiskom, za razliku od Partizana kome je to skoro svakodnevnica, pogotovo ove sezone.
    Ne kazem da je sigurica, al na ovakvu kvotu se isplati rizik pa iako je u "gostima".
    A H2 (+4.5) je vec sigurica.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.