Кладионица

1. sta sam rekao za veronu...

2. koji kurac, dali dva gola za minut

3. kud ne singlirah Veronu, padoh neku košarku au jebote, padnem 2 tiketa za jednu, onda ubodem 2, pa opet padam 2 za po jednu, aj sad da se nastavi krug

4. Evo mojih tiketa.
    Sampd. - Milan pX
    Newcas. - AVilla pX
    Osasuna - AMadrid pX
    Nant - Ren pX
    Maritimo - Belen. pX

Drugi tiket:
    Kijevo - Katanija od 0-1
    Nant - Ren od 0-1
    Olhanen. - Gil V. od 0-1
    Brondby - Aalb. od 0-1

Treći:
    Inter - Kalj. 1
    Norič - Totenh. gg3+
    Ajntraht - Verder 1
    Sampd - Milan 1x
    Udine - Atal. 3+
    Lacio - Sasuolo 1
    Betis - ABilbao 3+
    Lil - Lion 1

EDIT: koji sam nemač pojma.

5. Teшка срца се слажем са Газимудом, Партизан данас МОРА да добије како би повратили сигурност у своје редове и како би повећали шансе за Ф4.

6. Ma jedi govna.

Igrao sam dva na partizan, isto i h2, 2i-, samo -, mislim da će biti nekih 70-68. A boli zvezdu kurac, bolje da partizan bude drugi nego četvrti, da se ne ukrštamo odma'.
    Lil je za iks, juve iz iksa, trabzon kec, lacio iz iksa, atletiko 2i2-3, porto kec, ostale koje sam ganjao po tiketima su počele, pa da ne pišem.

7. igrajte Lil - lion - 1 ili 1-1

8. odigram na lajvu
    norvic - 1 pred kraj poluvremena
    bilbao - rest match 2 kad je bilo 0-1
    i cekam lil 1
    za dve crvene

i
    lil 1-1
    valensija x-1
    osasuna x-2
    porto x-1

9. Haha, crni trabzon, iz dvojke u keca. Mislio se da vam kažem da probate uživo ko ima para na lajvu, i vidi... klasična turska nameštaljka. A dobro, nisu odavno, bio je red.

10. sad slabije rade preokrete
    obicno idu na iz keca u iks, ili iz dvojke u iks

11. Cobresal 2
    Banfield H1
    Aurora 1
    FMP 2&-
    kvota 48

12. Jes da su 2 vec prosle i vecina pocela, al jebi ga, ne stigoh ranije da okacim :(

http://imgur.com/iZnofWV

13. Ау. Баш штета што ће те изгледа само мртви Фенер сјебати, као што је и цели свет данас вероватно.
    Надајмо се да ни Наполи неће претеривати, па да ти буде колко-толко лакше

14. Ја сам се тотално разочарао у овај спорт....

Мушки, дал може сутра двојка у Атини?

15. Imao je ortak sistem da odigra turke

5 njih, poluvrijeme protiv favorita u sistemu 2/5... Fino je prolazio, nije sad imao neke velike pare od toga, al bio je u plusu, 10 ,15 eura skoro uvijek... al onda je krenuo vece pare da ulaze i prokockao to sto zaradio.

16. Мушки, дал може сутра двојка у Атини?

Тешко. Бар ја тако мислим. Паклена атмосфера+променљиви Јунајтед = 1х, на врло лепу квоту 1.6
    Него мене овај Дортмунд више јебе. Не знам дал могу до победе ?

17. Nouver, zaboravio si Šćepakadabru :)

18. У то јесте ! Онда кец без дилеме лоло

19. Real protiv tradicije. U poslednjih 25 mečeva u nemačkoj, bilans im je 1-6-18...

20. http://www.betting.sms-oglasi.com/
    Ево вам овај курац, ја не знам шта је не разумем се, ваљда неке дојаве. Правио мој другар па да му учиним и изрекламирам га мало да вам отме паре.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.