Кладионица

1. Сити - Барселона 0:2
    АРСЕНАЛ - бајерн 0:2
    Олимпијакос - Јунајтед 2:0
    Галата - Челси -:-
    If you know what I mean

Шалим се, мислим да је иста ситуација као и јуче код Олимпијакоса. Сјајни Галатини фанови би требали да буду довољни за најмање 1х на сјајну квоту 1.7

2. Juta- Finiks 2
    Portland- Bruklin 1
    Čikago- Golden Stejt 2
    Boston- Atlanta 1
    San Antonio- Detroit gost <49.5 pp

Luol Deng < 17.5
    Monta Elis > 17.5
    Blejk Grifin < 26.5
    Pau Gasol < 18.5

3. oce neko da mi objasni zasto vec drugi put na meridianu dobijam pare na bonus racun?

jednom sam dobio 200din, pa sam jedno vreme opet puco pare i mesec dana nisam igrao nista i sad vidim 150 dingera da imam....a taman hteo da idem do kladze, ustedeli mi vreme

4. Tako i ja jednom, ne znam zasto.

5. ja odigro kad ono kontra ! iks de

6. nzm dal se i vama dogadja ali nekako u zadnje vreme nmg da uzmem pare na kladionici?

7. A ja te još ispratio za te dve. Ostalo došlo. Hehe, al' dobro, uzeo sam somića na 20 kinti prošle nedelje na enbieju.

8. E, ako danas idem da se upisem za mozzart karticu, je l' odma veceras mogu da igram live ili moram da cekam karticu.

9. YeahBatch

http://www.betting.sms-oglasi.com/
    Ево вам овај курац, ја не знам шта је не разумем се, ваљда неке дојаве. Правио мој другар па да му учиним и изрекламирам га мало да вам отме паре.

Значи бановао бих тебе и твоје праунуке због рекламирања ових превараната и најгорих смс гамади која су се накотила нетом.

10. Ako ja stavim pare na real i celsi znaci li to da sigurno neko do njih remizira?

11. Kolege kladioničari, da li staviti crvenu na ova tri para?
    Makabi - Galata 1 (1,30)
    Efes - Barsa 2 (1,40)
    Milano - Panatinaikos H2 (0.5) (1,85)

12. Zajebi PAO. nepredvidivi su ove sezone, a Milano kuci odlicno igra.

ja za veceras igram tacnre rezultate na LS

Real 1:3 ; 1:4 i 0:2
    A celzi 0:0 ; 1:1 ; 0:1

Inace real mi je 2u2 i tri plu
    Celzi mi je tako X

13. Real 1:3 0:2
    Čelzi 1x

Sa petaka

14. ne znam da li se racuna u kladionicu al ja sad ubo 270000 na onom kinu u mocartu

15. Koliko tebe sere jebem ti srecu da ti jebem..

16. Galatasaraj - Čelzi 2-X

17. Moze neko da mi se javi da ga pitam oko mozzart kartice?

I zhajk, kolko je sigurno?

18. Mozzart kartica je extra, dobiješ je na uplatnom mestu za 5 minuta.
    Loša je, kao i sve kartice, zato što izgubiš osećaj da igraš pravim novcem i spičkaš sve za čas. Navlakuša klasična.

19. Uzo je, vido sam.
    E to je problem :)
    Znam i sam to, i cuvam se lagano.

20. ja sam puko preko racuna na meridianu sigurno preko 20 000 dindzi za jedno dva meseca....to je 20 000 koje sam uplacivao, tu ne racunam kad dobijem pa spiskam....navlakusa klasicna

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.