Кладионица

1. ne ti si prokleti kuvar lolo

:(

2. Zhajk
    Galatasaraj - Čelzi 2-x

Zhajk
    ako pogodim
    napuštam vukajliju

Nisam igrao ništa, ali zbog ovoga - IDEMO TURCIIII.

3. ŽAJK BJEŽI SA VUKAJLIJEEEE VUHU

4. TAKO JE! ZBOGOM! A kurac, i on će kao dzanki, haha.
    (Jebem mu seme ludo kako ga seru ovi prelazi koje okači ovde ponekad, neverovatan kenjator).

5. Cutite jebote ja igro to sto zajk postavio.

6. МУРИЊО ПИЧКО ЦИГАНСКА СВЕ ТИ ЈЕБЕМ

7. ДА ТИ ЈЕБЕМ МРТВО ЦИГАНСКО ГОВНАРУ ПРОКЛЕТИ

8. Ma dolazi opušteno, pa murinjo bi branio rezultat i da je gubio sa 1:0, lolo
    Edit: sale, častiš sutra!

9. Žajče, neće sajt biti isti bez tebe. Živ bio.

10. HVALA TI ZHAJKE BRATE MOJ!!!!

11. ЗНАЧИ НЕ МОГУ ДА ВЕРУЈЕМ ДА ПОСТОЈИ ТАКВО ЦИГАНСКО ГОВЕДО КАО ШТО ЈЕ МУРИЊО. ДАБОГДА ИХ НАГУЗИЛИ ТУРЦИ У СРЕД ЛОНДОНА ПИЧКЕ ЕНГЛЕСКЕ. ИНАЧЕ САМ ИГРАО 3+ АЛИ ГАЛАТА ЈЕ БАР НАПАДАЛА А ОВИ ФЕГЕТИ СЕ СТИСЛИ КАО ДА СУ БОРАЦ КЛИСА А НЕ ЧЕЛЗИ. МАРШ У КУРАЦ ГОВНАРИ ЦИГАНСКИ

12. Nadam se da će Murinjo umrijeti i tako što će neki doktor odlučiti da mu održava postojeće stanje a da ne pokuša da ga liječi.

13. Ал Банди
    uplata/ dobitak?

Pa brate jednostavno je. Pomnozis kvote dva najmanja rezultata , i pomnozis sa uplatom po kombinaciji (ima 9 kombinacija = 3x3).
    A za maximalnu isplatu mnozis 2 najvece kvote sa uplatom po kombinaciji.

Na 100 kinti, uplata po kombinaciji je oko 11 dinara. Ovde minimalni dobitak bio oko 700, a max 1800 (iako retardirani mozzart napisao 10 000 i nesto, posto sabiraju sve kombinacije, a ovo iskljucujuci tipovi).

I da, jebem ja mater Realu. Prvo natovarise ovaj Salke, a onda kad sam uzivao bar sto cu uzeti u fantaziju lepe bodove na klin sit, posere mi se Huntelar u zivot i tako.
    A Celzi je bio vidjen X, isto ko i Real dvojka.

Zhajk madjija, Ljakse madjionicar, Gmudo bogotac

14. Ma radio sam nešto, a razmišljao i ja dodigram, nisam imao vremena da se drkam da sastavljam tiket pa da vidim, znam da preduvaju, zato sam te i pitao pošto si računao ako si uplaćivao

15. Све кецови, остаје само чекање.

http://i.imgur.com/4fZtGND.png

16. Prodjoh jedan od dva...cist plus 1600...bolje nego nista

17. Не знам дал да ставим кеца на Милано или Кућу Лаборал...

18. Дајте неки сајт за евролигу добар, за саставе вечерас, прогнозе, тако нешто?

19. ja sam sajt, reci sta te interesuje , he he

Evo ti moji predlozi:

Makabi - Galata 146.5 + @1.6
    Barca daje u prvom vise od 37.5 @1.85
    Laboral - Unikaha X @15.0
    Armani - PAO 141.5 + @1.85

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.