Кладионица

1. Пази, час ме вуку оба кеца, час ме вуку обе двојке на тим текмама(милано и уникаха). Мислим ова Лаборал кућа пуши курац реално, ал не знам јел вечерас представљају Одома, па да не буде неко пржење. Са друге стране, Уникаха има добар тим, и добре шансе за даље. А и тражим квоту 2.50, тако нешто да ставим 50:)

2. Pa iskuliraj onda te gde se dvoumis

3. А знам, ал овај УЕФА куп је зајебан као кратко ћебе, тешко ћу ту да нађем нешто. Имам Бајерн(сутра), Севиљу и Сан Лоренцо за сада, треба ми још један пар

4. Pazte.
    Juce sam sa racuna Mozzart najavio pare u 22:00.
    Pa u 3:00 iste veceri.

A dobio sam samo ovu prvu najavu.
    kad dobijam drugu?

5. SEVILLA - MARIBOR 1
    VALENCIA - DYNAMO KYIV 1
    TOTTENHAM - DNIPRO 1
    BENFICA - PAOK 1

Jel sigurno ovo?

6. Prekosutra. Odnosno sutra, jer mora da prođe 24h. Tako sam ja jednom jeo govna, najavio neku isplatu od 4-5 'iljada, i morao da čekam dva dana jer sam je najavio uveče posle 12, a uopšte i ne mora da se najavljuje isplata ispod 10 soma. Čak i ako imaš recimo 11000 na računu, deset možeš da digneš bez najave, a ostalo da ti ostavi da se igraš.

7. Jes?
    Picka materina.
    Nema veze, ionako mi ne treba preterano.
    Fala coa drugar :*

Gazi ispratio sam te sem X

8. Чекао да Жајк окачи неки прелаз...
    http://prntscr.com/2warxt

9. Salke 30+
    Galata 30+
    Crucero 1
    Independiente 1-1

NI JEDNA NIJE DOŠLA hahahah koji sam majstor

10. Betis bi danas trebao da dođe X

11. дође курац, то је кец к'о кућа, и из икса у један и од нула до два.

12. јувентус из икса, имају резултат, у првом ће да играју катанаћо мало к'о класични жабари смрдљиви, у другом ће трабзон да крене да напада, ови из контре муну гол и опет катанаћо и курац, 0:1 крај.

13. салцбург гг квота 1.65, ало бре. дакле на гг3+ око 1.85-1.9. поклон, не може салцбург да им се посере у уста и у гостима и кући, не иде то, сад ће мало лежерније да играју, капирам 2:2 или нешто тако.

14. е а генк је кец. и севиља. тотенхем бих прескочио, као и валенсију, ту може свашта да буде, ал' зато би наполи могао да да бар два и прими један, сем ако де лаурентис не једе нешто говна да им се јебе за ЛЕ.

15. Napoli može da se proba 1&gg ili gg2. za genk se slažame, mada bih pre igrao na malo golova.

EDIT: slažem se za salyburg i juve

16. Јуве, Тотенхем и Фиорентину заобићи...ужасно смрди...

17. Barsa 34pp+
    Galata 147+
    Napoli 1&GG
    Genk 0-2
    Ajax GG
    Sevilja D1+dp

18. Bazel - Makabi 1
    Napoli - Svonsi 1
    Genk - Anzi 1
    Lion - C. Odesa (prvi put cujem za ove) 1
    Totenhem - Dnepro 1

8.8 kvota

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.