Кладионица

1. AKO SE NE OBISTINI DABOGDA JA PROŠO NA TIKETOA.

2. sve je to ok,la zasto te duple pobede.to mi je igra koja je zajebana,a ne donosi mnogo.
    ja cu ludjacki veceras na milan i 3+.veljekano -valensija iz x-2,numansija x,olimpo lanus x.ovaj poslednji par dao 1 gol na 4 utakmice.

3. Bravo siti! u 90tom uletese u hendikep pobedu, a uz to i iz dvojke u keca.
    Lubim kulac Jaji Tureu

4. za 500 kinti
    Olimpiakos 1&t12+
    Zadar 2
    Totahem H1 1t12+

5. Pusite kurac labudovi jebem vas usta

6. Баш ми криво за овај тикет, леп је био, и Свонси га прими из пенала у 85мин.
    https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-9623503-1166

7. Немам вољу за било шта сад....... Олимпиакосе курво циганска.

8. А и ти си нашао да играш на Олимпијакос који је на +20 у односу на ПАОК. И то на 1.30 квоту, и то против највећег ривала. Боли њих курац сад за лигу, то је завршена ствар, чувају се људи за Манчестер.

9. Дерби јебему матер, ко Звезда - Партизан да игра.

10. Дерби је за навијаче, њима пола тима јужноамериканци, објасни ти њима шта је дерби лоло, боли њих патка што ће сутра клинце из Пиреја да урнишу зелени другари у школи од зајебавања. Али ај да не мрсим муда, штета, видео сам ти тикет, није мала кинта, верујем да би ми полупао пичић сад што кењам лоло

11. Upravo sam slucajno dobio 3900 na live bet.
    Ovako se to desilo.
    Danas sam igrao 1 na Olimpijakos.
    I gledam gubi 0:1, pa mune Pao drugi gol gubi 0:2.
    I ja odigram pobednik ostatka meca 2, kvota 19.75, 200 uplata.
    I mislim da je to da Pao pobedi do kraja, znaci da moze da ostane taj rezultat.
    Kad vidim kako vreme odmice, smanjuje se kvota na X a povecava na 1 i 2.
    I mislim se koj kurac sam uradio.
    KAD GA PAO MUNE U 89.
    I eto.

12. Ахахах дал си стварно мислио да ће да ставе квоту 20 на тако нешто.

13. Nisam razmisljo shomy iskreno lololo al dobro ispalo :D

14. Ако не окачиш пре него што одиграш ко да ниси ни играо. Јебем ти Наполи мајку.

15. Probajte X na Toronto - Golden Stejt... Kvota 10

16. Kvota 11 da Di Kaprio uzima oskara. Ako ga ne uzme sad, jebem ga ja, ne znam kad ce.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.