Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
hahahahahahhahaha sto ne rece prije
Ima na mocartu?
Da.
Pa ja ga ne vidim na netu, kako da singliram to cas lololo
https://www.mozzartbet.com/sr/live-bet#1303217
hahahhahahahha
Nikolas.
Mislio sam za dikaprija :D
Ali ako ima za dikaprija daj da povezem torontoa i golden state..
jebem ti zivot vise ,nastavljaju da me jebu svi ,morala je naravno to biti poslednja utakmica ,da bih se lomio ceo vikend i jebao sa idiotima ,a pare nikad potrebnije nabijem ih na kurac sve ,zivote kurve pogledaj me ,nastavlja se agonija
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1548-5665975-1166
Идиот си што ниси бранио.
Друг ми јутрос прича, јуче гађао тикет на 40 динара:
Ајакс х-2
Гронинген х-х
Салцбург 7+
Хофенхајм 7+
и Реал 1-2. Реал сањао, само због тога и отишао у кладионицу. И све ишло, чак и Реал на време изједначио, имали још 10 минута... А добитак 268 'иљада. Пој'о тикет, опростио се од повраћаја. :)
Ономад ја на селтик - ајакс за 'иљаду евра, он сад за две и по. А једном ћемо тако да усеремо моцарт, кад се најмање нада!
Шта беше ти чекао на Селтик-Ајакс, тј како је било, нешто ти је ишао резултат до пред крај?
Играо т.р. 2:0 и ајакс га да у 90+3 чини ми се.
Ова тема је плакала те ноћи, мени мука кад га се сетим што немам никакве везе са њим. Не могу себе да замислим у том стању...
у деведесет четвртом, и одмах после гола судија свира крај, нису ни изводили с центра :)
лоло, како си преживео то, али стварно?
Ја једном кад сам пукао у задњем минуту за неку да кажем сићу, сањао сам како шутирам у дупе Ибрахимовића на сред Парка Принчева. :)
Kako se to radi?
Ako ti je ostala samo ta utakmica za dobitak samo singliraš suprotno. I onda si na dobitku u svakom slučaju. To radiš naravno ako je dobitak vredan cimanja.
Мала њему квота била, ако није био неки већи улог, није имало смисла бранити.
Pa nek je stavio i 300 kinti na dvojku, bio bi u plusu bar 200,300 kinti cisto. I to je bolje od krompira.
Gazi pricaj nesto izvuci me iz gomnova leba ti :*
Ima nesto za sutra?
Ima za nocac, sutra cu da vidim za sutra. Znaci ovako neko moje misljenje iz enbea lige, koje je cvrsto zasnovano na cistom osecaju i minimalnom poznavanju timova i igraca koji tamo igraju.
Vasington - Memfis dop> @1.6
Cika go (hhehe neki se lik skino) daje vise od 91,5 @1.85
Majami daje vise od 104,5 @1.85
Dosta ti je to, kvota 5,5.
A ako si bas alav, dodaj i Portland - Lejkersi manje od 222.5