Кладионица

1. Ja cu vam sada dati kvotu jednu, ta kvota iznosi 3 okruglo, a sve zato sto verujem u kockara kao zasebnu jedniku, anomaliju koja se suprotstavlja konvencionalnom poimanju sveta i ukalupljenju coveka kao misaono bice u granice svakodnevnog.

Pa evo:

Cikago-Majami 2 @1,65
    Bruklin-Sakramento 1 @1,35
    Golden Stejt-Finiks 1 @1,35

sigurnost 97% eto vam za picke

2. Dakle, fora je kombinovati igre gde je sansa 50%. U kosarci recimo Broj poena na tekmi ili hendikep.

Taj rad.

3. Nymburk H1 igrajte, ne igraju Brown i Kalnietis. Ja necu stici nikako...opicicu neki tenis veceras pa ostavljam ovde

4. Где ти је тај Нимбурк, ја га не видим?

5. u meridijanu juce davali zenama soma dindzi na racun kada ga otvore.samo sto kada dobijes,moras sa njom da ides ili sa njenom licnom.

6. Jebem li mu mater trebo sam kevu poslat.

7. Turci danas za sad 3/3 prelazi jebem li im majku u PICKU ,je l igrao neko reči da si iskombinovao sve tri jao koja para jebem ti

8. Kad mi dođe X na košarci dođe mi da se obesim. Jebem ti život, najmanja kvota na tiketu kurčeva Cibona. I ladno ću ubosti ovaj ženski rukomet na 2.25. U kurac bre.

9. Brate gledah malopre Cigako - Majami.
    Majami prokockao 12 razlike, i pred kraj likovi igraju ko Partizan. Cekaju da prodje 20 sekundi napada, i onda daju loptu Dzejmsu. Ono je bilo dno kosarke...
    Sad evo pratim Lejkersi - Oklahoma. Trpala ih OKC u prvoj cetvrtini, pocela drugu sa serijom 9:0, bili na 18 razlike, i na kraju im ovi spuste do poluvremena na -5. Sad evo preokrenuli lejkersi i trpaju ih 15 razlike. EJ lejkersi, koje su redom svi trpali po 20 razlike..

10. Kad se odigraju poeni, a tekma udje u produzetke, jel se racuna rezultat do kraja cetvrte ili konacni rezultat?

11. U Mocartu se računa samo regularni tok. Ne znam za ostale domaće. Na online kladionicama obično se računaju i produžeci.
    Da li je moguće da lopovi iz meridiana ne daju da se vezuju poeni igrača?

12. Za meridian pitam.....
    I da, ne daju da se povezuju igraci

13. A je l' postoji fora kao u Mocartu da ako padneš tiket dobiješ povraćaj novca u zavisnosti od pogođene kvote?

14. Nema to u meridianu,al oni imaju foru za Ekspres isplatu, ili kako da se zove..

Ako si prosao 4 (ili 5) tekme na tiketu, a neke jos imaju da se igraju, mozes da odes i da zatrazis ispalatu pre tih utakmica. Naravno, na kvotu koju si do tad uhvatio.

15. Nije ni to loša stvar, hvala Gazimene. Je l' to moguće uraditi online i gde se nalazi ta opcija?

16. E to se zove turbo isplata, treba samo 3 pogoditi a da ostale nisu počele, možeš isplatiti nebitno kojih kvota.
    Povrat uloga je moguć, ako imaš 7 parova minimalnih kvota 1,40. S tim da je do prije godinu dana bio povrat sa 5 parova min.kvota 1,30 ako jednu promašiš...
    Bar je tako kod nas preko Drine :D

17. Novce na Nadalaaa -4.5

18. ja sam na online na meridianu dobio nekih 200 din bonusa kad sam odigrao neki tiket od nekih 2000 recimo, koji sam pao al sam pogodio odredjenu kvotu pa sam dobio tih 10ak posto

19. Verovatno je isto je svuda čim je ista kladionica :)
    A gde se konkretno nalazi ta opcija na sajtu za turbo isplatu, kapiram da je negde tamo kad se otvori lista uplaćenih tiketa?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.