Кладионица

1. Sve novce* na Nadalaa -4.5

2. S tim da ima nekih začkoljica, ako je tenis npr.predan meč, kvota 1, taj par se uopšte ne broji ili ako si kombinovao neki live meč, ako nije to veče odigran, nastavljen sutra i to je kvota 1, čak iako prođe taj par, takođe ako igraš draw no bet i bude nerješeno na kraju, i to se ne broji kao par. Tako da ako imaš 7 parova, vrlo lako može da se desi da ti ne broje sve...

3. I zato lepo otvorite nalog na bet365 i skontate da je meridian tragikomicna kladiona, kao i mozzart.

4. Jeste dzanki, a u beogradu imaju 3 lokala..

5. Ne vjerujem da ima ta opcija online u meridianu, jer znam da moraju zvati centralu da im odobre. Premier ima to da sam zatražiš, ali oni skidaju da li 20% od dobitka, nisam sigurna baš ako tražiš tu, kako se već kod njih zove, turbo isplatu.

6. S tim da ima nekih začkoljica, ako je tenis npr.predan meč, kvota 1, taj par se uopšte ne broji

E ovo sam baš hteo sada da pitam. Igrao sam noćas over gemova u prvom setu na nekom meču koji je posle predat i piše da je tip pao (došlo 8 gemova). Kod Mocarta bi ovaj meč bio poništen i ne bi se računala kvota dok se kod ovih izgleda računa rezultat koji je bio aktuelan do prekida?

I zato lepo otvorite nalog na bet365 i skontate da je meridian tragikomicna kladiona, kao i mozzart.

Imam već tamo, čuvam malo novca zbog live prenosa koje ne seckaju :D

Jeste dzanki, a u beogradu imaju 3 lokala..

Bet365?

Sve novce* na Nadalaa -4.5

Baš sam gledao ovaj par, po meni 10+ prvi set zicer. Šta kaže Medvjedić? :)

7. ima to i u bet365...''close bet'' se zove

8. Igrao sam noćas over gemova u prvom setu na nekom meču koji je posle predat i piše da je tip pao (došlo 8 gemova). Kod Mocarta bi ovaj meč bio poništen i ne bi se računala kvota dok se kod ovih izgleda računa rezultat koji je bio aktuelan do prekida?

Ako prvi set nije bio prekinut, onda se računa, i ako meč nije nastavljen naredni dan, a uživo je odigrano.

9. 2:0 Nadal 1,30 dovoljno...
    Mada meni je i čista pobjeda 1,12 solidno :)

10. Nije odigran uživo.

11. Kako postoji u meridianu over 7,5 a da nije uživo?
    Osim ako nisi igrao kao slobodnu igru, mada ne znam da li to ima online, ima u poslovnici, označe kao da su pale, bez da gledaju da li je prošlo, ako si pao neki drugi par na tiketu.

12. Pa bilo je 8 gemova, nije over 9,5 :D

13. Napisao si da si igrao over 1.seta a došlo je 8, pa sam pomislila da si igrao over 7,5...

14. Pa da, reko' podrazumeva se da je default granica za prvi set 9.5 pa da ne pišem :) Znači ovaj sam faktički pao, tako ga gledaju?

15. Pa da prvi set se prizna, jer je završen, nema veze što je meč predan kasnije u 2.setu.

16. Sve domaće kladionice da se udruže pa da se dobije jedna solidna.

17. Šta poznavaoci tenisa misle o Nišikori - Has? Meni deluje da Has može do seta u najmanju ruku, a možda i do pobede?

18. e gde si torima, cao!

19. Ćao BDM, priznajem da mi nedostaju tvoje najave utakmica, pomoću novca stečenog tvojim predlozima sam osvojio jednu skupu ribu, ali sam je brzo i izgubio jer sam upao u crnu seriju a ti prestao sa predlozima!11