Кладионица

1. Ceda mi je sumnjiv tip...

2. LDP ide preko 5%, DS ide manje od ovih 9,1%, SNS ide preko ovih 43,2% i Dveri bi mogle preko 3,2%

Koja je ovo kladza? Kvote su jadne jbt.. Sta 1,75?

3. tvoja omiljena kladiona meridian gazi lolo

4. Meridian place za nekih web dizajnerom i programerom koji je zavrsio osnovnu skolu

5. ali 1.75/1.75 .... UNIVERZALNE KVOTE hahaha idioti

6. svejedno to me neće zaustaviti da uzmem pare na izborima

7. LDP da pređe 5%? Teško...

8. jel treba da se odredi kladionica u kojoj se dizu pare iz meridjana?onaj onlajn racun...

9. Dzankee
    LDP da pređe 5%? Teško...

Racunaj da ce dobar deo Tadicevih da glasa za njega.. Zato i ocekujem LDP + a DS -

10. nece im to puno pomoci....e da, razmisljam i o Dveri +

11. jel treba da se odredi kladionica u kojoj se dizu pare iz meridjana?onaj onlajn racun...

Ne bi trebalo.

12. Ево сам испред клаџе, планирам да на ЛШ одиграм све кечеве и ставим неки мало већи новац, шта мислите о томе, вреди ли?

13. Ne. Ali tvoje su pare, nemoj da bude posle ako dođe ,,što ste me sjebali''. :P

14. Gazimudo

LDP ide preko 5%, DS ide manje od ovih 9,1%, SNS ide preko ovih 43,2% i Dveri bi mogle preko 3,2%

Ау ала се не разумеш у политику, Дс иде преко, Снс испод, Двери испод, ЛДП је ту негде.

ЕДИТ: А СНС је сигурица, шансе нема да пичкоусти узме 43%, попео се људима на курац са кампањом, има да испуши само тако.

15. Послушао сам вас за ЛШ, нисам уплатио 4 кеца и мало већу суму.

Одиграо сам на једном тикету све четри текме из икс у један, на другом из 1-1 и три плус, и на трећем нешто комбиновано из пр ва два. За по 50 динџи, спорцки.

16. Ne bi trebalo.

hvala brate.u meridijanu su nesto rekli da preko profila odredim,ona koja mi je rekla mi deluje da je glupa ko kurac.to nije...kasnije mi drug kaze da moze di ocu,a onda da vise ne moze.neka nova fora.oticu sutra ,pa cu videti.
    danas iznenadjenje kola,milan 2.

17. Nema na čemu, jedino ako nisu nešto novo smislili, nisam poslednjih mesec dana uplaćivao, igrao sam u Mocartu.

18. Ау ала се не разумеш у политику, Дс иде преко, Снс испод, Двери испод, ЛДП је ту негде.

Pa naravno da se ne razumem. A tebi savetujem da uplatis vecu svotu na svoje misljenje, greota da ne unovcis poznavanje.

19. hvala brate.u meridijanu su nesto rekli da preko profila odredim,ona koja mi je rekla mi deluje da je glupa ko kurac.to nije...kasnije mi drug kaze da moze di ocu,a onda da vise ne moze.neka nova fora.oticu sutra ,pa cu videti.
    danas iznenadjenje kola,milan 2.

Kada vršiš isplatu kod Meridiana, moraš da rezervišeš ta sredstva i odabereš u kojoj kladži podižeš, znači odeš gore na Moj nalog, Uplata/Isplata i pod isplata napišeš koliko hoćeš da podigneš i nađeš adresu kladionice u listi ispod pod Betshop. Tako sam ja radio.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.