u grckoj drugoj panegialios-panilakos.tako nesto.kvota na 1 je 3,20,a oni em u formi,em su bolje plasirani na tabeli,pa jos i domacini.ko da im je tim pomro.
U ovom slucaju jos gore. Treba da idem do banke da izvadim karticu da bih mogao da uplacujem pare online kladzi, pa onda kad budem radio isplatu da mi banka uzme 15 evra, a ja planiram da igram tikete fazon uplata 2 evra dobitak 10..
Dzanki filozofira, skoro napunio 18 pa sad uziva u svim "carima" punoletstva otvaranjem naloga u bankama i odlascima u kladzu
Male peripetije su samo dok izvadiš Virtuon karticu, tačnije to je 15ak minuta posla. A što se tiče skidanja keša sa kladionice ni to ne bi trebalo da bude problem jer možeš da izvadiš Skrill (nekadašnji Moneybookers) karticu za bankomat i čim povučeš pare sa online kladionice, odeš na bankomat i podigneš keš. Verovatno sve to nije toliko brzo i momentalno, ali u roku od 24h sigurno da je izvodljivo (povlačenje keša sa kladže i dizanje sa bankomata). Ne znam ni koje su provizije u pitanju, ali verovatno manje nego kada skidaš na bankovni račun.
Šarlot- Denver H2 (5,5) (1.85) mora se probati
Majami- Vašington 1 (1.40) dosta je crne serije
Milvoki- Orlando 2 (1.85)
Juta- Atlanta 1 (2.25) mislim da bi mogli da iznenade, valja pokušati
Bruklin <99.5 (1.85)
može Juta- Atlanta i manje od 201.5
Retardiran im je sajt, moraš da otvoriš gore svoj nalog, odeš na pretragu tiketa, namestiš tipa ,,od 10. do 11. marta'' i klikneš -traži (pretraga, šta već). Onda ti izbaci sve tikete koje si igrao (možeš da namestiš čini mi se i samo dobitne itd).
aha,taj rad.nesto sam tu babarao,pa sam se pogubio.hvala brate.
treba jos juta da dobije i da klipersi igraju minus i eto tiketa.
sto je najgore lupetala riba tekme.pogodila sve ove prethodne nba tekme.svasta.nego uplatila 15 dindzi,kaze nece da se razbacuje.
edit:ne sme juta da dobije.ova tlanta vodi,valjda ce ih nagruvati.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
u grckoj drugoj panegialios-panilakos.tako nesto.kvota na 1 je 3,20,a oni em u formi,em su bolje plasirani na tabeli,pa jos i domacini.ko da im je tim pomro.
Torima, pomesao sam bet365 sa planet365...
U ovom slucaju jos gore. Treba da idem do banke da izvadim karticu da bih mogao da uplacujem pare online kladzi, pa onda kad budem radio isplatu da mi banka uzme 15 evra, a ja planiram da igram tikete fazon uplata 2 evra dobitak 10..
Dzanki filozofira, skoro napunio 18 pa sad uziva u svim "carima" punoletstva otvaranjem naloga u bankama i odlascima u kladzu
Male peripetije su samo dok izvadiš Virtuon karticu, tačnije to je 15ak minuta posla. A što se tiče skidanja keša sa kladionice ni to ne bi trebalo da bude problem jer možeš da izvadiš Skrill (nekadašnji Moneybookers) karticu za bankomat i čim povučeš pare sa online kladionice, odeš na bankomat i podigneš keš. Verovatno sve to nije toliko brzo i momentalno, ali u roku od 24h sigurno da je izvodljivo (povlačenje keša sa kladže i dizanje sa bankomata). Ne znam ni koje su provizije u pitanju, ali verovatno manje nego kada skidaš na bankovni račun.
Šarlot- Denver H2 (5,5) (1.85) mora se probati
Majami- Vašington 1 (1.40) dosta je crne serije
Milvoki- Orlando 2 (1.85)
Juta- Atlanta 1 (2.25) mislim da bi mogli da iznenade, valja pokušati
Bruklin <99.5 (1.85)
može Juta- Atlanta i manje od 201.5
Džej Ar Smit > 15.5
Goran Dragić < 22.5
Denver sinoć igrao produžetak i to jako. Možda pokriju hendikep ali mislim da Šerlot može do pobede. Tek sinoć videh da je Veseli trejdovan u Denver.
ne znam da l' Denver manje od 102.5 ili Loson manje od 20.5
Big AL preko moooomciiiii!
Denver manje! :D Evo mojih predvidjanja https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1420-9339216-1168
Ne znam Bandi, ja od igrača imam samo Čendlera manje od 16,5.
kritični su igrači večeras jebežga, baš nezgodni
Meni je Džejms enigma, da li će konačno pokriti hendikep, obzirom da Vejd ne igra...
Vilson Čendler 9 već
Gaziii Big AL! 40+ opusteno
Ostao Čendler na 9, baš mi je bio jak fiks. Al' džabe kad je francuski ciganin Monfis izgubio sve mu jebem.
de se dene tiket kada odigras na meridainu onlajn?ili sam obnevideo ili ga nema...
Retardiran im je sajt, moraš da otvoriš gore svoj nalog, odeš na pretragu tiketa, namestiš tipa ,,od 10. do 11. marta'' i klikneš -traži (pretraga, šta već). Onda ti izbaci sve tikete koje si igrao (možeš da namestiš čini mi se i samo dobitne itd).
aha,taj rad.nesto sam tu babarao,pa sam se pogubio.hvala brate.
treba jos juta da dobije i da klipersi igraju minus i eto tiketa.
sto je najgore lupetala riba tekme.pogodila sve ove prethodne nba tekme.svasta.nego uplatila 15 dindzi,kaze nece da se razbacuje.
edit:ne sme juta da dobije.ova tlanta vodi,valjda ce ih nagruvati.
OĆEMOLI JEDAN TIKET ZA IZBORE!??!?!
http://eizbori.com/wp-content/uploads/2014/03/parlamentarni-izbori-srbija-kvote-600-x-337.jpg
SNS -
SPS +
LDP -
SRS +
DOSTA JE BILO -
16,41
Po meni sasvim pristojan tiket, šta mislite?