U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Hvala mile88. 2/2 danas
Sumnjiv mi je taj kentaki 2, al odigrao sam. Prva je u nizu, tako da se ne uzrujavam bas mnogo. :)
Gazi, ja ne bih jer sam bas sad gledao i uglavnom dolaze manje. A ja cu jedan iz zajebancije da odigram hokej i bejzbol mada nemam pojma o timovima al gledacu statistiku i kvote.
ja sam stavio preko 134,5 pa ko im jebe mater :)
Jukon uzima ovo na2.40
Čelsi - Psž X-2 (11.00)
Borusija - Real 2-2 i 3+ (4.79)
Svojevremeno bih ja zategao danas i sutra
Notingem 2+pp
Dortmund 1+1 (pada gol u prvom i u drugom)
Barsu 2
i jos nekog Engleza 3+ ili Wigan 1....
Ali posto mi je budzet za kladzu 100 din, onda cu da cepim par engleza 1+pp&2+drugo, Celzi 1i 2-3 gola, Dortmund-Real 1gg i da se nadam najboljem. :)
I Čelzi i Dortmund moraju da se otvore, a mislim da će Real i PSG da ih jebu iz kontri. Ja igrao da Real daje 3 gola, PSG 2 gola, i vezao to sa ovim sutra obe GG&3+. 100 kinti na to, ostalo na pivo i gledanje fudbala.
https://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1190-2075495-1177
I ja sam sledeća dva dana bez hrane i vode
MANCISTER 2 ILI X
DORTMUND X
CELZI T12+
Париз даје го 1,5 квота. По мени чисти поклон.
Nece dati
Seka nacicu te i ubiti
ZNAS LI TOOO!!!
COVECE!
lolololo
Jel zna neko kolika je kvota prolaz čelzi?
3.5
Ja sad odigrah prolaz Čelzi, a u Dortmundu x.
Dajte neki nba za veceras, ne mora velika kvota do 5.