Prijava

Jebem ti Zimonjića i Nestora. Od 10 utakmica, padnem samo na njih....Uvijek me neki naši sjebu....

MA samo igrajte na Romu i Aston Vilu,dobijaju redovno a dobre kvote.Pre neki dan sam izaso 20 000,al posle sest meseci....

Odigrah tri tiketa danas! :D

Шта сте играли?

Мислим да тренутно нема шта да се пржи у кладионици јер је скоро у свим лигама пауза, осим вијетнамској, јеврејској и сл., од бољих једино Енглези никад не разочарају па се крљају и преко празника ал' ето мене јуче срушио Челзи, јебо их ја. Једино тражити мечеве по нижеразредним лигама и надати се да неће бити одложени. Понуда јадна ал' јбг имају и фудбалери душу...

Не могу већ месец дана да изађем на тикет.Дајте ако оћете ваш јединствени фикс овде или мени на ПВТ :)
Има лига уефа , за викенд све и сја....

Daj da sastavimo jedan Vukajliji tiket za sledeći vikend, šta kažete? Svi predložimo po utakmicu-dve i na kraju sastavimo nešto i uložimo po 100 kinti. :)

Nikad na tiket više od tri para.
Nikad kvota veća od 13. (Najbolje da je manja od 7)
Nikad prelazi.
Nikad uplata veće od 10% love za kocku(po jednom tiketu), mora postijati "budzet" za kladjenje.
Nikad fiksevi na male kvote, manje od 1.8 (to se igra u hendikepu). Hendikep se igra u "mozzartu", na tu igru imaju najbolje kvote u evopi!
Nikad ne "ograničavati golove" (0-1, 0-2, 2-3 itd)

Igre: 1H, GG, Tim2 1+ i Tim2 2+

Nije cilj obogatiti se, nego napraviti dopunsku "zaradu".

Kad bi se svi pridržavali ovoga, kladionice ne bi radile bolje od pekara i apoteka zajedno.

Ovo sam počeo da primenjujem od početka ove sezone, i svaki mesec sam u osetnom plusu.

Е, ова тема је супер, први пут је видим. јНу - ев приједлог је добар, и ја сам доста пута размишљао о томе да на чету питам некога за кладионичарски савјет.
Хајде да за Лигу шампиона, која се игра ове седмице, предложимо сви бар по један исход. Али, само они који су БАШ убијеђени у пролаз тог свог приједлога. Пожељно би било и да се исти образложи.

Штета је, оволики број паметних људи на једном мјесту, да посјећујемо тамо неке друге кладионичарске форуме који немају појма :-)

Olympiakos - Bordaux 1

Mislim da će da dođe jer je Olympiakos uvek tvrd kod kuće, a u Ligi Šampiona je umeo da dobije i Arsenal i još par dobrih klubova, a pretpostavljam da će biti i okej kvota. Francky ne voli da igra na golove, ali bar statistika kaže da 0-2 ne gine na ovoj utakmici. :D

'Aj sad sledeći! :)

У јеботе, ти ко да пишеш за Тип... :-)

предложићу и ја нешто до сутра, док мало простудирам по Нету и по листама

Olimpijakos je dobio Arenal, ali je tad Arsenal igrao sa ne drugim ili podmladjenim timom, nego sa petlićima. Zaboga igrao je lik koji se zove Tom Kruz. Drugo, to je liga šampiona. Na to takmičenje(čast pojedinim utakmicama) ne bih uplatio više od 200 dinara. Mislim da je Bordaux za klasu jača ekipa od olympiakosa i da će proće dalje. Tako da ako već ovde ne dodje 2, u Francuskoj bi se mogo juriti 1H.

Olimpijakos-Bordo ??
Olimpi je imao mnogo lakšu grupu i bio drugi a Bordo je bio prvi u konkurenciji Bajerna i Juventusa (raspalih ali ipak Juventusa i Bajerna).Bordo igra jaču ligu.Bordo ima mnogo boljeg trenera i mnogo jasniji sistem rada.Olimpi igra kući,prva je tekma,imaju dobre pojedince...
Sve u svemu,utakmica za teeeško izbegavanje.
Naravno pošto mora da se odigra tiket,da bi se gledao neki fudbal zanimljivije,ja ću da stavim iksa u fiksu i da svežem sa Barsom i kojekakvim Čempionšipovima i trećim francuskim ligama na 100 dinara ali ako neko hoće da odigra ozbiljniji tiket,moja preporuka je IZBEGAVANJE.

Štutgart-Barselona 2
Samo ako ostane iznad 1,6.

CSKA-Sevilja ??
Rusima davno završeno prvenstvo ali će biti jedno -10 tamo...Realno bolji tim je Sevilja,ali prva je tekma i gosti su...opet,par samo za pijem pivo sa drugarima,gledam tekmu i zezam se tiket.

Inter-Čelzi 2
Nekoliko puta sam izbegavao da zakucam fiks protiv Intera zbog imena i tako tih sranja.Poslednji put kad su gostovali Barseloni i nisu prešli pola.Italijanska liga je jako,jako loša.Inter je tim koji je trenutno bliže klasi Sevilje,Fiorentine,Volfzburga nego Mančesteru,Barsi,Čelziju...Murinjo se puva,ali njemu bitne uloge u timu igraju Mota,Baloteli,Samjuel.Ja ću tu odigrati dvojku,mada hteo bih da napomenem da se ne osećam odgovornim za rezultate,ovo nije savet u pravom smislu reči,više razmena mišljenja. :) Odnosno ako ih Inter naguzi 3:0 nekako,ne javljajte se. :))

Pu, pu, dakle!:

Inter - Čelzi, roknemo dvojku ;
Štutgart - Barselonu, roknemo dvojku ;
CSKA- Sevilja? Šta kažete za X prvo?
Olimpijakos - Bordo, svako odigra svoju politiku, može?

Pa šta i da se pogreši, ionako je ovo Vukajlija - drkanje tiket, ko 'oće i ko ima viška sto dinara, nek' odigra, ko neće ne mora i to je to. :D

Na CSKA je možda gotivno odigrati da će Krasić da ga turi. :)
Ali prvo X deluje isto odlično.

Evo da i ja reknem koju

Za Olimpijakos se u suštini slažem sa Gvozdenovićem, treba izbegavati.Može svašta biti. Što se golova tiče, ne bi trebalo da bude mnogo golova, predlažem 2-3 ili 0-2

Što se tiče Štutgarta, teško da će tu biti većih iznenađenja, ali ne bih bio tako siguran u pobedu Barselone. Koliko god oni bili jaki, domaći teren je domaći teren a Švabe su Švabe( a ni Štutgart nema lošu ekipu uopšte). Barselona realno jeste mnogo jača, ali ja svakako ne bih stavio 2, pogotovu jer će kvota biti smešna. Možda X i zaštititi golovima, možda čak GG.

CSKA- Tu me ništa ne bi iznenadilo. Mada CSKA bi trebao da krene jače, ipak igraju kući. Ko ima muda nek stavi 1.

Inter- E, to će već biti zajebano. Inter je možda nije jak kao Čelsi, možda je italijanska liga ku*ac, ali ipak treba biti oprezan, ipak igraju kući(znam da smaram sa ovim domaćim terenima ali jebiga). Mislim da bi Čelsi svakako trebao da prođe dalje, ali u ovoj utakmici po meni realan X. Jedino čega se bojim je da Murinjo ne ubije igru nekom pičkarskom taktikom i na kraju bude 0-0. To bi bilo bezveze. Ili da Inter da prvi gol na početku i onda se zatvore, onako kako to već Žabari umeju, pa mi popizdimo i proklinjemo dan kad je fudbal izmišljen. :) U svakom slučaju zajebano kolo.

Ljudi, ovo je kladioničarska tema, normalno je da ima mnogo sukoba mišljenja. :) Dajte da probamo da usvajamo nečije predloge sa kojima se možda i ne slažemo. Ionako bi većina popadala i tako i tako. :D
Onako, zanimljivije je, šta znam. :) Bila bi fora da nas pet-šest ukenja da uzmemo pare na istom tiketu. :D

EDIT: Jako mi je drago što je ova tema napokon oživela!

U Meridijanu kvota na Krasića 3,8 da daje najmanje jedan gol.

Slažem se jNy, deder da sastavimo jedan zajednički. A tema je stvarno odlična, tek danas sam je video. :)