Кладионица

1. Volgograd-CSKA M. 10.50 4H2 1.50
    Lokomotiva Z.-Rijeka X2 1.22
    Lazio-Fiorentina X2 1.76
    Galatasaray-Fenerbahce 4.50 4H2 1.50
    Mega Leks-Partizan 152.50 AP4+ 1.50
    Chicago-Memphis 2 1.50

2. U Sokeru je kec na Levski protiv MZT-a 5.80 kvota, to mora da se proba s obzirom da je MZT u žestokom kanalu, 6 poslednjih su izgubili i igraju očajno, ovo je najbolja šansa Bugarima da ubodu još jednu pobedu. Čini mi se da su ih malo potcenili u ovom meču. Ja ću najverovatnije da vežem sa Milosavljević 10.5 + i ovaj Fener što je igrao Nikolas.

3. Sta ti je to nikolase?

Alternativni hendikepi i poeni, ovo sto sam ja odigrao je nesto manja granica od prave.

4. A sto si igrao kvotu 1,22 na ulog manji od sto evra?

5. Evo vam jos jedan dobitan :D
    Olympiakos-Rethymnon 149.50 AP4+ 1.50
    Holon-Hapoel T.A. -5.50 4H2 1.50
    Pesaro-Sassari 11.50 1H1 1.50
    N. Jokic-Mega Leks 13.50 + 1.85
    N. Milutinov-Partizan 11.50 - 1.85

6. Da bi kvota ispala okruglo 10, jednostavan razlog. :) Tesko da ce Rijecani omanuti.

7. uh izijeme flipse kakva slika!! auuuu

imas li sta od utakmica NBA za danas

8. i ja cu Fener, 2 igraca KKP, mozda dodam i H1 na Levski (ne verujem da mogu da dobiju, tuzni su.. al sad se seetim ipak su doveli ona 3 amera, koga ce da pobede ako ne MZT sa novim trenerom, tu jos niko ne zna sta treba da pika)..

Dodajem vrv i Real daje u oba poluvremena i jos nesto.. Portu ne igra dzekson martinez, mada ce vrv da dobiju

9. KAD IMAM PLACAM ZA SVE KAD NEMAM ZIVIM KO PRIJE STA JE ZIVOT I SMRT STA JE STRAH POSTOJIS SAMO TI !

10. RB Leipzing X2 1.65

11. jel to meni laki kažeš?
    danas će kladionica biti jebana

12. junajted SP 1
    lazio GG
    juve 1i 2-3

13. 3 puta mi rekao drug da ne igram rumune al šta ću lol
    jebeni petrolul

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.