Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dajte neka 3,4 igraca, sigurnija, pozz <3
vestbruk+
novicki-
to uvek dolazi poy
Kapune kida ti ovaj petrolul oololoo
tri nelola za njih
Lacio GG
Ajax II 1+I i 1+II
PSV II 1+I i 1+II
Tvente II 1+I i 1+II
Juventus 1 i D2+
Sporting 1 i D2+
Kvota oko 8.
Fiorentina 2
Arsenal 2
Karlsrue 1
Ajaks II 3+
Inace ja igrah petrolul 2+ , tako da je to √
U Sokeru je kec na Levski protiv MZT-a 5.80 kvota, to mora da se proba s obzirom da je MZT u žestokom kanalu, 6 poslednjih su izgubili i igraju očajno, ovo je najbolja šansa Bugarima da ubodu još jednu pobedu. Čini mi se da su ih malo potcenili u ovom meču.
Brao. Ja kao picka izabrao onaj najveci hendikep 15.5 a kako stvari stoje, dolazi cist kec!
Pseto baksuscino! Lokomotiva Zg dala gol u 90. minutu za pobedu.
Nisam ja baksuz nego si ti glup. Cus kvota 1,22 omg -.-
Looool dobiše Bugari posle produžetaka, u Sokeru važi. Samo još da sam stigao da uplatim...
Koi sam ja nub, ja mislio danas utorak, i uplatih real za sutra lol
E jesi paor bezobrazni
Nzm ali po meni je sigurna investicija za veceras Wasington 2.25.
Mozda sam i paor i bezobrazan ali znam da su kvote 1,22 glupost osim ako ne stavis soma evra da uzmes 220
Ite bre u kurac usrani rumunci nemogu 2 kola umuvaju
pu majku im jebem!
Kobila u kladionici ukucala mi x2 Lacio - Fio, umjesto 1x.
Ne preostaje ti nista drugo nego da preduzmes ove mere, upamtice te dobro.
http://vukajlija.com/reakcije/74881
na šta baciti pare danas?
2/1 na oba meča. Ja bacio mardžon.