Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Maribor-Zavrc kao dojava iz 2 u 1, ja ispratio sa 300 din i spojio ''sigurice''.
ispratio sam sa 50 dinara sad
http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830511500179&pin=2232
Brdnga, ispratio sam i ja Marlbora, tako da načičemo te u gradu ako ne prodže!
Herta-Šalke .................. 2
Sto se tice tekme Herta - Salke, sad ceo svet hajpuje taj salke jer su odigrali do jaja tekmu protiv Reala.
Verovatno ce biti mnogo uplata na x2 i 2, i zato meni ovo deluje kao savrsena tekma koja ce da poobara dobar deo tiketa.
Zato prepocujem da izbegnete dvojku, i da igrate na golove.
Cak me ne bi cudilo da ih herta usere onako muski. Ja cepio GG3+, kvota bolest za nemce
herta salke od 0-2 na mom tiketu
Htedoh dvojku na Jagodinu očiju mi, kad sam video da je na raspalu Vojvodinu 1.4, al samo sam sigurice igrao
Мајку једебем овој у кладионици, уместо шифре 7008 она ми откуца 7808 и испаде да сам играо на Клуж 1,...
Au brate pa sto ne javi malo ranije... Evo sad vidim da je Zavrc zabio gol.
Da castis! :D
Пао тикет од 37 сома за један го.
http://i.imgur.com/3I2K2m2.gif
Sto se tice tekme Herta - Salke, sad ceo svet hajpuje taj salke jer su odigrali do jaja tekmu protiv Reala.
Verovatno ce biti mnogo uplata na x2 i 2, i zato meni ovo deluje kao savrsena tekma koja ce da poobara dobar deo tiketa.
Zato prepocujem da izbegnete dvojku, i da igrate na golove.
Cak me ne bi cudilo da ih herta usere onako muski. Ja cepio GG3+, kvota bolest za nemce
JEBI NE VADI !!!!!111112345
boze daj mi jedna muda , da odigram sledeci put vilu u gostima jebem se picku u usta, htio sam singliram x2 i 2+ ako ne i cistu dvojku
Ja zveknuo vilu Gost 2+, kvota preko 3, al obori me arsenal igrao ppX :(
Ide Maribor
Naravno,kad ja ne uplatim
lagano
Ja i da sam video ne bi uplatio, jbg Nikolas me odvikao od dojava hahaha
Опет ме сјебао Шенбрун за три сома
ja sam uplatio prvo poluvrijeme, nisam našao poluvrijeme/kraj
kvota 8 :3