Кладионица

1. Maribor-Zavrc kao dojava iz 2 u 1, ja ispratio sa 300 din i spojio ''sigurice''.

2. ispratio sam sa 50 dinara sad

3. http://www.millenniumbet.net/betting/checkTicket?ticketNumber=830511500179&pin=2232
    Brdnga, ispratio sam i ja Marlbora, tako da načičemo te u gradu ako ne prodže!

4. Herta-Šalke .................. 2

5. Sto se tice tekme Herta - Salke, sad ceo svet hajpuje taj salke jer su odigrali do jaja tekmu protiv Reala.
    Verovatno ce biti mnogo uplata na x2 i 2, i zato meni ovo deluje kao savrsena tekma koja ce da poobara dobar deo tiketa.

Zato prepocujem da izbegnete dvojku, i da igrate na golove.

Cak me ne bi cudilo da ih herta usere onako muski. Ja cepio GG3+, kvota bolest za nemce

6. herta salke od 0-2 na mom tiketu

7. Htedoh dvojku na Jagodinu očiju mi, kad sam video da je na raspalu Vojvodinu 1.4, al samo sam sigurice igrao

8. Мајку једебем овој у кладионици, уместо шифре 7008 она ми откуца 7808 и испаде да сам играо на Клуж 1,...

9. Au brate pa sto ne javi malo ranije... Evo sad vidim da je Zavrc zabio gol.
    Da castis! :D

10. Пао тикет од 37 сома за један го.

11. Gazimudo
    Sto se tice tekme Herta - Salke, sad ceo svet hajpuje taj salke jer su odigrali do jaja tekmu protiv Reala.
    Verovatno ce biti mnogo uplata na x2 i 2, i zato meni ovo deluje kao savrsena tekma koja ce da poobara dobar deo tiketa.

Zato prepocujem da izbegnete dvojku, i da igrate na golove.

Cak me ne bi cudilo da ih herta usere onako muski. Ja cepio GG3+, kvota bolest za nemce

JEBI NE VADI !!!!!111112345

12. boze daj mi jedna muda , da odigram sledeci put vilu u gostima jebem se picku u usta, htio sam singliram x2 i 2+ ako ne i cistu dvojku

13. Ja zveknuo vilu Gost 2+, kvota preko 3, al obori me arsenal igrao ppX :(

14. Naravno,kad ja ne uplatim

15. Ja i da sam video ne bi uplatio, jbg Nikolas me odvikao od dojava hahaha

16. Опет ме сјебао Шенбрун за три сома

17. ja sam uplatio prvo poluvrijeme, nisam našao poluvrijeme/kraj
    kvota 8 :3

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.